218

Анонимен

преди 1 година

Трудно ли? нищо подобно. начин ще се намери. Иначе всички кандидат политици от ново поколение което ни натресоха уж да ни спасява а сега бие отбой - на ***. Някой просто трябва да започне да мисли за тази страна. Защото хората са живи и трябва да поддържат този живот. А то само с празни приказки не става.

217

Анонимен

преди 1 година

Добро утро - дойдох да прочета мозъчните пръдни на гербероидите

216

gergi

преди 1 година

Представете си, че са укри и готово. Уала по 15кинта на ден, не е толкоз трудно, ***.

215

Анонимен

преди 1 година

А лесно на украинците с джипове?

214

До 245

преди 1 година

Всичко е ОК ама само дето хвърчилата ги поръча Боко, а не Киро.

213

Анонимен

преди 1 година

Трябват държавни магазини,които да се самоиздържат-да печелят толкова,колкото да могат да плащат заплатите на работниците си.Писна ми от алчни капиталисти.БСП-то са същите,начело с Нинова.Тя определено лъже по-добре от Бойко Борисов.Бойко какво работи,мнОО ми е интересно.Ааа,сетих се.Нищо не работи.Бърка в чекмеджето.

212

до 241

преди 1 година

Да,ама сме европейци и натовци.Армия нямаме,ама имаме самолети.Да де,ама на хартия.Киро про 100 то ги поръча,а ги плащаш ТИ!!!Гласувай пак за Продължаваме Подмяната.На зима иде студ и глад.Киро не го бърка тая работа.Отдавна си е продал ивицата Га за.Тая мазна усмиувка неговата много ме дразни.Още на Шипка го замеряха със снежни топки...скоро и метални...дано има, та да му смачкат усмивката крива.

211

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Важното е ,че копейките и тнт няма да влязат в парламента

210

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

За да си намери някой работа трябва да е човек на тоя с обявата,защото от десетки кандидати взимат тоя, а не всички останали кандидати, не си ли човек на тоя с обявата няма как да намериш работа и емигрираш.А дори и да намериш работа може да работиш месеци и дане ти платят заплата и пак емигрираш и тнт, а тя е една заплата 600 800 лв до средата на месеца, а ако плащаш наем ти трябва поне 2000 лв

209

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Между 1 и 2 милиона трайно безработни има затова трябва безусловен базов доход,швейцарска минимална работна заплата, швейцарска минимална пенсия,тридневна или четиридневна работна седмица и тнт, народа емигрира до последния сега масовата заплата в София е 600 800 лв, ако си под наем са ти нужни поне 2000 лв е затова народа емигрира

208

до украинците

преди 1 година

Ходете си в Украйна..Писна ми да ви гледам наглите физиономии,че и на бой налитате.Марш обратно в покрайнините на Русия.Тя и държавата ви така се казва-У крайна.

207

Анонимен

преди 1 година

Да идват изборите.Ще Гласувам за Възраждане-ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ.Останалите са или амерКАНСКИ,или турски.Обичам България,българин съм.

206

Анонимен

преди 1 година

Не искам България да плаща 1 200 лева нА украинец да спинка на хотел.Гледайте филма Солнцепек и ще ги разберете що за стока са.ФАШАГИ СА.ГЛЕДАХ клип как ИЗГАРЯТ ЖИВ ЧОВЕК.Това са украинците.Кой нормален човек би изгорил жив друг човек?Кой???Стига с това украинско знаме по телевизиите.Безчинствата на украинците край нямат.Стигас тая ОООО-крайна.Българин съм,обичам България.Помня кой освободи Родината ми от турско робство.Поклон пред нашите братя РУСНАЦИ.аКО НЕ БЯХА ТЕ,ТУКА НА ТУРСКИ ЩЯХТЕ ДА ПИШ

205

БПФ

преди 1 година

До анонимен 225 - така е. Тая пропаднала и корумпирана държава дава на неграмотната хъхpeща, неработила никога повече пари, отколкото е заплатата на висшистка, само защото хъхpeчката е издpискaла 4-5 бъдещи паpaзити и прeстъпници. Все едно фермер да скубе и мачка полезните растения, но да тори и полива бурените... а после да се чуди защо гладува.

204

Анонимен

преди 1 година

До това ни доведе промяната на ППпедерасите

203

Анонимен

преди 1 година

Ами харесваше си нашенецът държавна регулирана икономика и сега реве. Квото си надробил, това ще.... цвъкаш.

202

Albi

преди 1 година

Наскоро хит беше една обява за чистачка в училище, искаха висше икономическо образование.

201

Albi

преди 1 година

Някои са много инатливи обаче работят на по 2 - 3 места.

200

Albi

преди 1 година

В моя град "бедните" работодатели не дават повече от минималната и то за 55 - 60 часа на седмица. Няма шанс за нещо по-добро. Жена без връзки касиерка. За държавна работа ще се избият по 100 - 200 човека кандидатстват абсолютно безмислено естествено те нещата са предрешени. Е с кого да се бориш в случая,как да стане. Или се махаш, или се хващаш с някой богат дъртак да те урежда. То затова повечето са избрали 2 вариант и са ВИП домакини, че е срамно да работят.

199

Мара

преди 1 година

Радев като минава покрай портретите на Ботев и Левски в президентството и те го плюят и викат: Мискинин! Марш в Сибир продажник съветски!