158

1

преди 1 година

По-голямата част не са българи, тъй че на кого му пука.

157

Анонимен

преди 1 година

Преди 1989 нямахме бедни. Не бяхме богати, но нямаше бедни. При това до 1944 година бяхме ужасяващо бедни. Казва го тогава един депутат от управляващата партия и описва трагична картина. Сега имаме 5% богати и 95% бедни, като част от тези 95% се мислят за богати.

156

Анонимен

преди 1 година

Така подхвърлено това число, нищо не показва. Трябва допълнително да се каже как е по етноси, влизат ли пенсионерите в бройката и ако влизат, те колко са и т.н.

155

Д-р Симов

преди 1 година

Ако Възраждане управлява, няма да има беден българин! Цончо Ганев Министър на здравеопазването! От моето отделение 13 гласа за Костадинов!

154

Анонимен

преди 1 година

До до 144, Браво! Мрънкачите, да му прочетете коментара на човека и да видите как се постигат нещата! Не е нужно някой да ви дава куфарчета с пари! Можете и сами да си постигнете желаното. Ама си трябва работа и акъл! Останалите мрънкат, че никой не им дава: пари, позици, власт! И мрънкат, че всичко е скапано! Не СКАПАНИ СТЕ ВИЕ!

153

Анонимен

преди 1 година

Банани и тоалетна хартия - това искахте, това и получихме всички. Тогава не мислехте, че може така да обеднеем.

152

До 174

преди 1 година

До до 172, може! Сядаш си на четирибуквието и си го постигаш! Никой не ти е длъжен! Сам на себе си си длъжен!

151

до 172

преди 1 година

Искам да работя в руското посолство за да стана богат! Може ли?Ша *** земете ли?

150

българин

преди 1 година

До: номер 170 Номер 166 не мирише а направо cмъpди на "***"!!! Вони та се не трае!!!

149

Комунизмът

преди 1 година

в мисленето на много хора все още не си е тръгнало! Бедни има навсякъде! По-голяма част от бедните са взели грешни решения. В никакъв случай не слагам в общ кюп с болните. Но да си здрав, прав и корав и да живееш в мизерия си е решение! Човек, ако има желание ще намери начин. Няма не може! Има не искам.

148

българин

преди 1 година

До: номер 168 С две думи си ми ясен! Поне си призна без бой! Обаче хонорара от руското пасольство го получаваш в долари, а не в рубли, що така?

147

Анонимен

преди 1 година

До Точен 166 : Миришеш на "Възраждане" отдалече. Колко копейки ти плащат на пост?

146

българин

преди 1 година

До: номер 166 А да, а ако влезем в Русия ще сме най-богатата република в състава на Руската Федерация, това ли ити е интимната мечта???!!!

145

Анонимен

преди 1 година

До българин : Ревахме защото са лъжци и родоотстъпници. Дойдоха на власт в външна помощ само за да ни скарат с русия и да махнат ветото на македония. Мисията изпълнена, могат да си ходят.

144

българин

преди 1 година

А къде са богатите??? Покажи ми ги??? И след като (вече) се смяташ за богат, защо ревахте срещу Кирил Петков и Асен Василев??? Ааааа, да не би случайно да работиш за "бебетата" на Гроздан Караджов, а? За това ли е туй реване?

143

Точен

преди 1 година

Докато сме в НАТО и ЕС, ще сме най-бедни в Европа. Ежегодно западните банки и корпорации грабят българина с по 16-17 млрд Евро. И плащат с БЪЛГАРСКИ ограбени пари уж от "Америка СРЕЩУ България" на прозападни еничари да убиват Българско.

142

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ги жаля. Сами са си избрали мизерията и си я заслужават. Като искат повече да положат малко труд и да се квалифицират. Общаци и магазинерки вече никой не търси.

141

Ром'с

преди 1 година

От тези 650 000 човека.... поне 80-90% живеят в бедност от мърза, алкохол,разхайтеност... Стига популизъм с тази бедност... В! днешно време бедността идва от самите бедни (90%) -не искат да се трудят,а чакат на държавата за социалки...

140

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще стане цифрата десет пъти повече! Богати ще останат само Борисов, Доган, Пеевски, Трифонов и компания!!!

139

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо случайно на този свят. Беден в главата, беден и в джоба. Не е лесно да не си умен. Напълно заслужено и закономерно.