77

Анонимен

преди 1 година

Ах колко прекрасно е у нас..Какви възможности за сигурен и комфортен живот само,да ни завидят чужденците пред какви приключения сме изправени всеки ден от животът си.Тръпката е невъобразима да си на ръба всеки ден ,било то на работа,или на улицата или в болницата или магазинът,общината ,морето или на планина ,каква прекрасна концепция за спокоен живот!

76

123

преди 1 година

Как може да разкарват хората цял ден по болниците и никъде да не я приемат. Това е възмутително. А иначе плащаш осигуровки, плащаш за болничен, за бележки за децата / а за тях уж е безплатно/ , лекуват те по телефона без да те преглеждат. Умираме по праговете на болниците. Кога ще има адекватна промяна в здравеопазването? Кога?

75

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е била с "ваксина", и са я лекували с 5 различни антибиотика.

74

Анонимен

преди 1 година

Леката настинка нещо не е много лека.

73

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше ваксинирана, сигурно нямаше да е жива сега.

72

Ех, спомени...

преди 1 година

Двойно ваксан Кунчо лежа 2 месеца с тръба в гърлото. Едвам оцеля. Ако не се беше ваксинирал, щеше да го кара леко.

71

Бил Гейтс

преди 1 година

Пак почнаха с тези измислици.

70

Киро Брейка

преди 1 година

След последните 2 години, съм по-скоро склонен да вярвам на Киро Брейка що се отнася до Ковид зараза.

69

Анонимен

преди 1 година

Жената е ваксинирана и е била пред лицето на см ърта. А една слаботелесна затлъстела ни разправя ваксайте се за да изкарате по леко ковида. Толкова много болници без ковид отделения или с 5 6 легла и ни разправяха всичко е препълнено. Кое е препълнено 7-те легла ли. И нито една мутренска телевизия не ни показа препълнените легла а снимаха празни такива. Но иначе вземаха 1000 левчета бонусче. Много се беха преработи ли.

68

:D

преди 1 година

Ако искате да си мълча за ковид измамата, трябва да ми плащате. И то да ми плащате добре. Ако ми плащате повече от добре, може и да говоря в подкрепа на ваксините и ковит измамата. Така че. Казвайте - кво прайм?!!?!?!?!?!?

67

Анонимен

преди 1 година

До Д.р Куин Лечитела Интелектуална немощ :)

66

Анонимен

преди 1 година

До ЦИРК КОВИД "няма нужда - като ти кажа какво работя" Естествено, че няма. Нискоквалифицирания подход си личи отвсякъде. Затова са ти "елементарни" концепциите. На някой, който не знае нищо, всичко му е "елементарно". Имаше там една приказка за Морето до колене и на кого е такова.

65

Д.р Куин Лечитела

преди 1 година

"Какво карате?" "Спешен случай, прострелна рана в слепоочието, от преди 2 часа я взехме и я реанимираме в линейката" "Пишете го Ковид и да си ходим, че ми свършва смяната"

64

Анонимен

преди 1 година

До Омбудсман Другия път, като се разкарваш по болниците с някой сериозен проблем, си припомни какви си ги драскал. И така ще ти стане по-добре.

63

Albi

преди 1 година

Искали са пари алчниците, обаче роднините не са се усетили. Те заплатите не ги броят, нито клиничните пътеки искат кеш.

62

до 58

преди 1 година

До Анонимен . . Разликата с януари е, че имаше допълнителни ковид легла, а сега няма, няма и пътека по която да им се плаща лечението. Министърката се разпореди да се приемат по някакво основно, хронично, друго заболяване и да се лекува ковида покрай него. Ама след като жената няма такова, не могат да я приемат. Ако я вземат - или я лекуват с пари от джоба си + глоби, или фалшифицират и пак глоби.

61

Анонимен

преди 1 година

един път да чуя по медиите че някой с три набождания е умрял .Както се казва набодените ще умрат защитени от коронавируса.

60

Анонимен

преди 1 година

До Кажете истината: "Линейкаджията я е въртял 4 часа с надеждата да умре и да я пише ковид, да прибере бонуса." Няма "бонус", а "линейкаджиите" не получават абсолютно нищо освен заплащането си за това, че шофират. С други думи, пак ла-ла ленд, при това доста цинично.

59

Я си признайте

преди 1 година

Всичко са фалшиви. 5000 хипохондрика се тестват, от тях случайно 5% имали ковид и после оцветяват някакви карти в червено, ще кажеш че свършил света.... Кажете колко бройки с Ковид има на легло, не ми казвайте колко процента ОТ ТЕСТВАНИТЕ имат ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ за кови - демек не са и болни. В отделенията сигурно няма и 5 човека от цяла България.

58

Омбудсман

преди 1 година

Върнете бонусите за лекарите, да убиват с повече желание.