97

999

преди 1 година

Става дума за София.Има ли кой да информира екипите на СМП в коя болница има ковид отделение и има ли свободни легла?Каква е бройката на откритите ковид легла,след като отново се твърди за повишена заболеваемост?

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103 Не четете внимателно преди да коментирате - жената е била с три дози, които са я спасили, жива е. Без тях нямаше да стигне и до линейката!

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 Четете внимателно преди да коментирате- жената е била с три дози,които не вършат никаква работа!

94

Ннн

преди 1 година

Сега да отиде да им благодари, че не са я приели в болницата! Това и е спасило живота! От там рядко излизат живи!

93

Анонимен

преди 1 година

Ясна е причината за високата смъртност в България - застарялото население, а сега се добави и нов фактор - по-малкия дял на ваксинираните.

92

Някой

преди 1 година

Не това, че не си ваксиниран, с неадекватната здравна система, безразличието и нехайството на лекарите са причините за толкова висока смъртност! А как им ръкопляскаха...

91

Анонимен

преди 1 година

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, оня Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в София.....А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. ...И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

90

Кунчев с Кожух

преди 1 година

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА..Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата.....Да видим дали оня - Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

89

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите пак напълниха болниците и сега няма места. Друг е въпросът , че пациентката е нямала нито пневмония, нито друго показание за хоспитализация. Световъртежът е част от симптоматиката на ковид и не е показание за болница. Друг болен от ковид с тромбози, пневмония, миокардит вероятно няма да може да бъде приет, защото постъпват такива със световъртеж например.

88

Лекар

преди 1 година

К о р е на латински сърце, а не това което си мислят болните ви мозъци, та сте изтрили думата.

87

Анонимен

преди 1 година

Излиза, че трите ваксини са спасили жената, а ако си е била сложила и втория бустер, може би нямаше да стигне до болница

86

Анонимен

преди 1 година

Това е България вече за съжаление независимо какво е правителството лево, десно или служебно. А ваксините се оказа, че са фалш.

85

Българин

преди 1 година

Ама каква ЖЕНА е това на 75 г. ? Това си баба пенсионерка.

84

Баба Мара

преди 1 година

Тази наборка явно е голяма връзкарка иска да живее много, за да се радва на богатствата си и парите си.

83

До 88

преди 1 година

Какъв бустер те гони? Бустерите и ваксините са най-вече за децата и младите хора, които са със силна и здрава имунна система. При старите хора много малко антитела създават ваксините всичко е амортизирано. С една дума човек след 64 годишна възраст вече крачи с единия си крак към гроба. Може да има мерак ама няма лек. Краят е неизбежен. При ваксиниране винаги трябва да почват от най-младите до към старите каквото остане.

82

Старост не радост

преди 1 година

След определен брой години ВЕЧЕ НИЩО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ тези хора са си обречени от природата да умрат. Медицината е безсилна да лекува старостта и старческите болести.

81

БеСеПар

преди 1 година

Браво! Спасяват на пределна възраст потенциален гласоподавател за пенсионерската партия БСП. Дано изкара до изборите партията има нужда от такива стари и умиращи граждани.

80

Анонимен

преди 1 година

На тази възраст жената е на крачка от смъртта и без да я разкарват по болници. Да и бяха били и бустер. Нямаше да има нужда от линейка а от парцел.

79

Държавен служител

преди 1 година

Малко цинично ама на тези 75 години жената отдавна прекрачила всякакви граници. Средната продължителност на живот в България е около 74 години. Жената е минала средното и вече тежи на пенсионно осигурителната система търпи загуби и вреди. Разчетите са хората да не живеят повече от 16 години след пенсиониране.

78

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Подчерта че майка му е с три ваксини...я да чуем мнението сега на ковидарите,дето толкова много защитаваха ваксините?Нали нямаше да влизат в интензивно,ако си бият ваксини,пък то какво се оказа...вие ковидари,ще ликвидарите сума ти народ,заради гнусната пропаганда!!Случаите на убийствата,домашното насилие и психично болните стигнаха до върха,и кой е виновен-Ковидарите!!!