37

ами

преди 1 година

Още колко време трябва да мине за да се каже официално,че този вирус не е по различен от другите.В началото, т.нар. ухански-може би беше доста различен,но това беше година и нещо и всичко приключи,винаги ще има и този и други десетки вируси,спрете с това специално отделение за ковид,почнете да го лекувате като обикновен сезонен грип и няма да има такива дяволии да обикаляш 8 часа 10 болници за да те приемат,това не е абсурд,това е издевателство среу народа.

36

Анонимен

преди 1 година

Като ги заведеш в болница и те там ги убиват. Правят вливания за ковида, но нищо повече, а хората имат заболявания които изискват пиене на лекарства, но никой не им ги дава, а те сами не могат. В първа градска болница в София ги мятат на едно легло и сутрин и вечер минават на нещо като визитация, през другото време няма никой. Санитарките се навъртат ако могат някой лев да откачат, сестрите оставят на шкафа лекарствата, но това че не са изпити не ги трогва. Пълна трагедия е, няма грижа за болния

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 "Преди две години говорихте за месеци. Направо ги пишете 100 години за по-сигурно." Мда. А след 70-80 години, като започнат да умират и тия, дето сега са на 10 а тогава ще са на 80-90 "Видяхте ли, видяхте ли, бяхме прави, ваксината ги уби" :)))) То е да се скъсаш от смЕх.

34

Влахо Сончо

преди 1 година

Кой не се пази от Ковид , ще умира и ще го влачат с линейка по 4 часа.

33

Анонимен

преди 1 година

До ?"Ваксината по дизайн има отложено действие 2 години" .......... Преди две години говорихте за месеци. Направо ги пишете 100 години за по-сигурно.

32

Анонимен

преди 1 година

До Фридрих Ницше "Интересно ако беше починала... о пардон... умряла, дали щяха да я пишат умряла от Ковид?" Ами, според антиваксърите, ако беше умряла, докат о я разкарват с Ковид по болниците, просто .... трябваше да я пишат, че още е жива. Така щяха да натрият носа на нахалните "ваксъри".

31

Егати държавата

преди 1 година

Егати цирка

30

Анонимен

преди 1 година

До Аха! Изтъркахте се. Предричам едикакво си. Не се сбъдва. Предричам нещо друго. Не се сбъдва. Обаче ТОЗИ ПЪТ предричам трето и СЪС СИГУРНОСТ ТОЗИ *** ЩЕ Е ТАКА. Мхм ... ама друг път.

29

Анонимен

преди 1 година

Това да се ваксинираш с ваксина за Омикрон, който е изчезнал вариант - пълна глупост.

28

Анонимен

преди 1 година

Била е 3 пъти ваксивирана. Ваксинираните товарят здравната система. Да си плащат!

27

Аха!

преди 1 година

Ваксината против живот явно има отложено действие по дизайн - идеята е като ритнеш камбаната 2 години след ваксинация, на никого да не му направи впечатление.

26

20

преди 1 година

"Никога няма да се ваксинирам. И няма да се тествам за Ковид. И няма да нося маска." Уау. Ето това е един истински мъж на място. Каква смелост, каква оригиналност. Зърната ми настръгнаха от възбуда.

25

Анонимен

преди 1 година

"И Путин е велик, нали?" - не

24

Анонимен

преди 1 година

Щом е с три ваксини, може да е СПИН.

23

До ?

преди 1 година

*** тебе па кой те информира за "отложеното действие по дизайн" на ваксината? Кой беше ти, анонимен непознат никому човечец, че разкриваш и разконспирираш големите "тайни" и "заговори"? Я си пусни телевизора, свали диагоналката, съблечи тениската, да ти увиснат шкембето и гърдичките, па запали една цигарка и се успокой.

22

Фридрих Ницше

преди 1 година

Интересно ако беше починала... о пардон... умряла, дали щяха да я пишат умряла от Ковид?

21

Анонимен

преди 1 година

Да се е ваксинирала.

20

Анонимен

преди 1 година

още ли умирате от любов по родината си? аз не

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 "Никога няма да се ваксинирам. И няма да се тествам за Ковид. И няма да нося маска." И Путин е велик, нали?

18

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да се ваксинирам. И няма да се тествам за Ковид. И няма да нося маска.