87

ББ

преди 1 година

каква безпомощност на пАсолството грабещо путин и РФ в милиони,с 20 минуса опитва диана,анонимна,митрофанова...да заблуди ...дори не това да заплаши,изплаши...хората с вменени апокалипсиси...те създават затрудненията с подобни на пеканов,резиденто,мая...много са,разбира се има решения,ок ще плащаме по-скъпо,ще живеем година некомфортно...но ще живеем Свободни,и ще знаем...на руснак доверие никога!!!...искат Свободата ви хора...през цените на газа и заплахите от руските тв-та в ЕС...избирайте!!!

86

Анонимен

преди 1 година

Явно комунистите ще закрият България завинаги.

85

Най важния министър

преди 1 година

Пеканов има право. Крум Зарков също като казват че загубите без газ ще са катастрофални. Радвам се че изгонихме Киро и Кокорчо че инак щеше да се разкатае страната! Да живее Гълъб донев- той е велик!!!!!!

84

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на Петканов нито на служебното правителство ! Радев се извъртя изведнъж и смени рязко посоката , заради нарушените руски интереси в БГ ! А това вече ни дава , повод за размисъл чии интереси в действителност той защитава?

83

Анонимен

преди 1 година

Ама вие в какъв свят живеете ? В някаква паралелна вселена ли сте , където няма война и много тежка инфлация в следствие на това има ценови шок във всички държави ! Да не мислите че само тук цените са скочили или ще платите с рубли и газът ви ще стане автоматично евтин !? Путин използва ресурсите си , като оръжие към нас и ще си продава газа и петрола както си иска и на каквито цени си иска , пак ще си плащаме като попове ! А лошото е че ще ни държи здраво за топ..те !

82

Анонимен

преди 1 година

Проклятието на България е че руската империя е орекалено близо !И отърване няма - България е обречена да е васал/губерния/ придатък а някой ден и част на сибирските главорези.

81

Анонимен

преди 1 година

Всичко това са тлъсти лъжи на хора , чиито интереси бяха нарушени от управлението на ПП! Мафията ви го внушава за да си я върнете на власт! Нищо от това не е вярно , дори от ЕС потвърдиха , ръст в икономиката ни и за това ни намалиха част от парите на плана за въстановяване !

80

Анонимен

преди 1 година

Той народа ще научи за "отличните постижения" на Кирчовото правителство някъде около коледа и февруари тогава всички ще видят, че царят на "промяната" е гол, а цените на енергоносителите са непосилни дори и за богатите...

79

Радек от Боктор

преди 1 година

Ха! Добро утро! Всичко започна от летището и това, че даде дупето на *** за втори мандат! Издокараха ли го? Издокараха го! Кирчо и Кокорчо започнаха Голямата разпродажба! Баталясаха държавата по-бързо от Шани Виденов! Газ-нема! Зимата ще има Йоку-току! Дървата станаха като златото! Храната стана по-скъпа от европейската! А бе...разкатаха ни лелито тия червени ченгесари! Колкото пъти са дошли червените на власт, все съсипия за народа!

78

Анонимен

преди 1 година

виденова зима 2. инфлуенсърчетата, дето не са били родени ще се опулят набързичко

77

Анонимен

преди 1 година

канадеца и кокорчо в затвора

76

Анонимен

преди 1 година

Младият *** *** добре рецитира саксонската пропаганда която се преподава на запад

75

Xaxa

преди 1 година

КироГлупака и ПП бяха създадени от Козяк, но Радев беше изпълнителчето, който ни ги натресе. Сега тоя Faтмak е редно да си гласува сам импийчмънта и да отива на съд заедно с ПП и останалата пасмина от Герб, Итн, Дб, Бсп и Дпс. За изминалите 2 години горепосочените съсипаха всичко с измислената "пандемия" и слугинажа си на ЕС и Сащ.

74

Анонимен

преди 1 година

"Прогнозите за икономиката са катастрофални" - каза пл.аз.мо.дият Запеканов и отхапа от пицата с кристали.

73

Финансист

преди 1 година

Споко, братя, *** вече са в процес на уреждане да откраднат спестяванията ви - пари в държавата има само в банките - именно спестените ви пари . Сега мисленето на шайката "десни" комунисти е съсредоточено в далаверата за открадване на тези 65 милиарда спестени народни парици ! ( те вече се стопяват от инфлацията, но и останалите ще окрадат) !

72

Анонимен

преди 1 година

Резидентовият къде скри нищо неработещият в събота и неделя гълъб, който му свали имунитета.

71

Ъхъ !

преди 1 година

Този сополанко довчера е смукал бонбончета и е питал майка си дали може да си избърше носа , а днес се изцепва по държавни въпроси ! Не е ли по-добре да си навре дипломата в задната дупка и да не ни досажда повече ?

70

анонимен до 77Аноним

преди 1 година

Каква препродажба-2 танкера вт.газ са за има-няма месец.

69

Анонимен

преди 1 година

До 74, и Орбан и Вучич имат стратегия, макар и националистчна. А ние само се подлагаме и не пеем в нито един хор... Също добре се вижда, че не Путин, а западът води война до последния украинец.

68

Крадат милиарди

преди 1 година

НЕМАМЕ МВР НЕМАМЕ СЛУЖБИ ..НЕ МОЖЕ партиино подставнеите компаниики да крадат милиарди месечно от бизнеса и анрода и да има бизнес и народ.. НЕМА.НАД 1 000 000 нямат никакви доходи.Нямат право на помощи..Работните им места са ограбени от същите престъпнци менкани на власт след 1990 .. В Момента сме най зле в Европата..Убиват ни през лични карти и през паспорти