127

антирадев

преди 1 година

Като привърженик на демокрацията съм отвратен от Радев, Тиквата, Копейкин, Нинова и Доган. Сега и този, за да е министър /малко време/ е съгласен да лъже и предсказва злини. Истината е : България е много по добре от повечето страни в ЕС с ел. ток, газ и диверсификация. Проблемът на България е в :три пъти по голямата енергоемкост на продукцията, корупцията на всички нива, зависимостта на политиците от Русия, техническата изостаналост и неграмотност на населението.*** народ-слаба държава.

126

!!!

преди 1 година

"КАТАСТРОФАТА" Е САМО В ЧЕРВЕНАТА ТИ И ЗАДРЪСТЕНА ОТ РЪЖДЯСАЛИ СЪРПОВЕ И ЧУКОВЕ КРАТУНА БЕ, КРЕМЪЛСКИ ЛАКЕЙ И НИЩОЖЕСТВО ПЕКАНОВО!

125

Анонимен

преди 1 година

ДГД Еврото , криза с еврото ще е 10 пъти по-сериозна, винаги мжое да стане по-зле, плашат хората, уж еврозоната ще ни даде стабилност, да беее да, като си продадем органите и земите какъв разцвет ще настъпи за западняците,които всъюност му плащат на този послушко с айкю под 35 по българска история

124

ПравдоФИЛ

преди 1 година

Ей погребален агент, да не паднеш в дупката ,която вие копахте, всичко сте ведно, кликата на нато , всички до един плътно пред стената.

123

aa1830

преди 1 година

Пеканов, големия отличник от Виена, чиито план за възстановяване го връщаха 20 пъти за 6 месеца от Брюксел, докато други държави вече харчат парите от миналата година. Този е от тая порода мамини синчета, отглеждани за политици и неставащи за нищо.

122

Анонимен

преди 1 година

Според него трябва да се готвим за най-лошото ------ откакто миризливия чoрап назначава за министри такива като този и като подмянаджиите сме винаги готови!

121

Анонимен

преди 1 година

този *** ли беше от млажеджкото марксистко движение, унуче на че гевара и партизлаците без един ден трудов стаж. парашутистче на новият световен ред. този изродд натиска да затворим мариците. ще затворят и аеците. гласувайте за ВЪЗРАЖДАНЕ.

120

Леля Пена

преди 1 година

На този въздушен теоретик няма ли кой да му покаже къде зимуват раците?Само рецитира заучени фрази и нищо не разбира от икономика!

119

Анонимен

преди 1 година

До !!! - тоя ръст от 30% някак странно се отрази на портфейла ми... изпразва се 30% по- бързо от преди година.почти толкова бързо, колкото Киро държащ парапета на Лена със заплата 14 000 в ББР... айде стига празно тролене, поне малко почнете да мислите

118

стоян

преди 1 година

Боко Тиквата за 12 години унищожи България.Съд и затвор.

117

:):)

преди 1 година

Смяата на шефа на МИТНИЦИ е заради едно КПП и една Лаборатория - но и през това КПП Капитан Андреево минава и трафика на дрога и тн. Така, че опита на държавата да овладее мафията завърши с овладяване на държавата от мафията.Смяната на шефа на НАП е за да не притискат приятелите на мафията и големите бизнеси да плащат данъци Да не забравяме Юни имахме излишък над 1.1 Милярда на бюджета. Дори и Лукойл започна да плаща данък. Сега това ще се промени. Мафията си върна държавата.

116

гостенка

преди 1 година

ха-ха ясно се видя, че г-жа Лъжа-Нинова, освен, че води БСП стремглаво към дъното, завлече по същия начин и икономиката ни. БСП влезе ли във властта и всичко загива! Слепи ли сте, какви сте не знам. Спрете да гласувате за тези комунисти и за хора, без опит, защото така се упражняват върху и без това бедното ни население. Никакви новобранци на министерски позиции и БЕЗ БСП, това е!

115

!!!

преди 1 година

Да - прогнозите са "катастрофални" - за 6 месеца, като спряха краденето, икономиката имаше ръст 30%, сега като отпуснете пак каишката, тези 30% ще се стопят и ще изтекат в джобовете на мафията :( Жалко - имахме някаква надежда, но явно мафията е непобедима :(

114

Vs

преди 1 година

Интересно ми е само как за 2 дена сменихте толкова хора! Откъде ги извадихте и как си позволяваш да плашиш хората с *** си твърдения!? Това не е ли подсъдимо? Ако съм главен прокурор - веднага започваш да пишеш обяснения! С к а па няк.

113

Анонимен

преди 1 година

Я! Асам Наско пак министър. Читалищната самодейност продължава.

112

Анонимен

преди 1 година

То у нас сме все във въздуха,кога не е било катастрофа,а пък сега сме пред колапс

111

Анонимен

преди 1 година

С това протерористично путинско правителство какви да са?

110

Анонимен гербер

преди 1 година

Бойко Къде сииииии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Връщай се ,че тез некадърници вече година и половина потопиха държавата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

109

до 120

преди 1 година

До А 120 Откакто има "неподкрепям никого," в бюлетината ,за друг не съм гласувал

108

селянин

преди 1 година

Патканов ти си катастрофа брат.КАто помня миналата година как *** плана за възстановяване, се чудя тоз президент сляп ли е да ти гласува доверие. Такъв некадърник като теб , който да си вярва освен киро може би ,не съм виждал