107

А

преди 1 година

И за кого да гласуваме? П.П доведе до криза. Б.Б ни управляваше с мутренски похвати. БСП, ДПС няма изобщо да ги коментирам. Възраждане са крайни екстремисти. ДБ са накъдето духне вятъра. Пак, за кого да гласувам?

106

Зозо

преди 1 година

Ами с Рундю - катастрофата начело толкова :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Той лично натресе Кирю и Асан, сега пак на невинен се прави?!?

105

Иван радоев

преди 1 година

Да благодарим за това на престъпниците от Харвард

104

Maria

преди 1 година

Чии прогнози? На продажното ви, обслужващо интересите на Радев правителство?!?

103

Анонимен

преди 1 година

За последната полвин и повече година, се начетих на милион прогнози, каква катастрофа ни чака. Е, за много знайковците и разбирачите, все още сме си тук.

102

Реалист

преди 1 година

Реваншизмът не е нормалност малкия,устата ти още на мляко мирише,а вицепремиер те направи юмручето.

101

Дали

преди 1 година

е в Еврозоната, или не, държавата територия на упрвници перверзни психопати е ВСЕ ТАЯ.

100

Васко

преди 1 година

Още колко ще експериментираме в политиката. То не беше льотчик с юмрук ,то не беше Харвард, скоро навярно машинно отново ще издигнем млади надежди, няма ли разумни хора в тази държава? Стига сме се псували и мачкали сами. Гордоста и тарикатлъка ще ни изяде главите.

99

Анонимен

преди 1 година

То пък една икономика! България мяза на разорана кална нива. Гледах кадрото на един германец от София. Смрадливи подлези, изкъртени плочки, от магазините висят едни парцали-нещо като тенти, грОзни графити, оцапани паметници и още и още....Това ми ти било столица на държава от ЕС. За провинцията няма какво и да говорим. Пълна мизерия, и развала. Срам ме е.

98

НЯКОЙ

преди 1 година

Атанас Пеканов - прогнозите за българската икономика са лоши или катастрофални, значи резултатите от санкциите вече се виждат, а зимата ще се виждат още по-добре.

97

Лойко

преди 1 година

Всеки народ си заслужава съдбата.До там е докарахме с безграничната българска простотия. Унищожаваме си природата,замърсяваме поголовно градове и села. Безотговорна нация сме. За да си изхвърлим правилно битовите отпадъци/***/ ,не се изискват средства,а само малко акъл. Това е истински показател за цивилизационното ниво на нацията. Всички области на живота и политиката е подобна картинка.

96

Леля Пена

преди 1 година

ТОЗИ ТЕОРЕТИК ДА СИ СТОИ ПРИ СТУДЕНТИТЕ,КОИТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ И ДА ЗАБЛУДИ,НО ЗА ТРЕЗВО МИСЛЕЩИТЕ ХОРА Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ . ИДЕЯ НЯМА ЗА РЕАЛНИЯ ЖИВОТ !

95

Анонимен

преди 1 година

Пеканов твоите доскоро колеги Нинова,Петков,Василев,Лорер и други екземпляри тръбят наляво и надясо ,че всичко е цветя и рози.Икономиката ни имала най-голям ръст в ЕС.Цените ни били най-ниски,доходите ни растяли най-бързо.Ти не ги ли слушаш тия хора какво казват.А ти на коренно противоположно мнение от тяхното.

94

do 105

преди 1 година

Не те,ние правим каквото си искаме,Плюем на метено.Никой не е искал да плащаме в рубли ,а да плащаме по договора на банка на ,,Газпром".Кирчо и Кокорчо пет пари не дават за интереса на България.Важно е да обслужват американските интереси и джоба си.

93

българина

преди 1 година

Русия никога на никого не е спирала газа. Само на тези които не плащат, тук няма насилствени методи, ако искаш...... Докато с шистака не е така, може да не го искаш, но пък е демократично скъп

92

Анонимен

преди 1 година

Доколкото си спомням, Газпром ни спря газта с обяснението, че иска вече друг начин на плащане. То и да плащаме с рубли, те пак могат да не ни дават газ. На Германия не дават, на Унгария не дават, че на нас ли? Правят си каквото си искат, слугите на Радев саботират гръцката връзка, шистов газ не смеем да добиваме а някои хора се радват и викат: "Честито, видяхте ли сега Големия брат Иван като ни опъва, така ни се пада."

91

Анонимен

преди 1 година

Населението ни е колкото един голям град, ако не могат да ни направят богати и спокойни за бъдещето - да си ходят.

90

Анонимен

преди 1 година

Не престанаха да тормозят психически хората. То не бяха вируси, кризи, рестрикции и какво ли не - като са го подхванали така на едро вече очаквам да включат и останалите си 2 плашилища - тероризъм и природни катаклизми. Споко, Пеканов - не всички са треперещи джендърчета като теб. Ние времето на Виденов изкарахме, сега ще ни стресне липса на газ?? Не са малко тези от нас, които все още помнят режим на тока 2-2 и постоянни повреди във ВИК - ти ли ще ни плашиш бе, Калитко?

89

Протестиращ

преди 1 година

Протест в защита на това да не се къпем ? Тия *** от ДБ начело с Пинокио са за психо преглед

88

ББ

преди 1 година

До Най важния министъркостя не си"изгонил"никой,и слепите видяхме преврата осъществен от дпс-гроб-*** и троянският на пАсолството итн,с подкрепата на рЕзидента,по нареждане на ...путин,на следващите избори ще дадем пълен мандат на ПП и г-н Петков...за да довърши започнатото и да превърне България в Свободна и Просперираща...пАсолството...минусите моля!!!гьобелс уби хитлер г-жо...вие путин!!!