86

Анонимен

преди 1 година

Ами, голям артист, ама друг път. Бездарен манипулатор, чудя се как му се връзват някои. И продажник.

85

Анонимен

преди 1 година

Този продажник трябва да понесе най-голяма отговорност, тук нещата не са като на филм.

84

1000 на ден

преди 1 година

Зеля конфискувал руско държавно имущество! Е,тогава няна да се сърдиш,като ти конфискуват държавата,нали?

83

Искам

преди 1 година

Значи Русия ще бомбардира своя ядрена централа, Зелен спирай белото и войната :)

82

Анонимен

преди 1 година

Голям артист, и нищо друго!

81

Чернобил 2.0

преди 1 година

Играят си с огъня. И Украинци и Руснаци. Достатъчно вече че потопиха Москва с ядрените ракети на борда, дето руснаците я вряха ли вряха незащитена напред, а украйна я думна без да мисли за еко катастрофата! Сега и по атомна централа стрелят. Кой стреля не е важно, дали украинци, дали руснаци - важно е че стрелят без да мислят и правят глупости! Сега остана да взривят там и ядрена централа и предизвикат нов чернобил.

80

Зе

преди 1 година

И Зе почна да краде, като пиратите от Обединеното кралство.

79

Анонимен

преди 1 година

Под чий контрол е Запорожката АЕЦ?

78

Мнение

преди 1 година

Преди два дена Зеленски обвиняваше руснаците, че крият в Запорожката АЕЦ военни и техника. Сега пък, че стреляли по нея. Питам се руснаците самоизбиват ли се? Тоя вече е време май да се пренесе във вечните ловни полета.....

77

Анонимен

преди 1 година

Тоя тип дори цена му вече не го взема на сериозно

76

Копейкин

преди 1 година

*** са в безизходица! Очаквам да обстрелват и кремъл и да обвинят Украйна

75

rusnak

преди 1 година

Тоя клоунаркоман пак е прекалил скоката. Що да се самобомбардират руснаците бельольо???

74

Решетников

преди 1 година

СЛАВА УКРАИНА! СЛАВА НА ГЕРОИТЕ!газ пикаете руски копейкаджии по долу.Фашисти!

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.76 Ама ти сигурен ли си, че руски войници ще управляват Атомна електроцентрала,която под такова вещо 'ръководство' може да излезе от стабилен режим и да се взриви с всички последствия от широкомащабна радиация? Та тая централа още при завземането й работи със специализиран за нея украински персонал! Виж какво, легни си, поспи и не пиши глупости! Та това е най-голямата АЕЦ на Украйна и тя захранва голяма част от страната с електричество! Снощи да си.се наливал до полунощ?

72

Мислете за себе си

преди 1 година

Жалки и смешни сте с ежечасните новини за американската кукла на конци Зеленски. Този наркоман на къса верижка ще удари Запорожката централа и нашите *** на хранилка на НПО-та няма да могат да си получат хонорарите.

71

Ясно е

преди 1 година

В 21 век да подкрепяте фашистка Украйна е педо.филия.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Абе лъжецо, къде отиде на сърф бе, да не би в Искъро или Панчарево най-накрая да е дошла вълна за сърф? Ега ти аристократа - ама селски.

69

Анонимен

преди 1 година

Та вие не сте украинци, а Окраинци, защо се правите на нация различна от руснаците? Отворете книги от преди 1944 г., когато България е била държава с политика далече от тази на Русия на Сталин. Там ще видите следното обяснение: руската раса се дели на великоруси, малоруси (украинци) и белоруси. Никой не споменава за държава Украйна, защото такава никога не е имало. Говори се за Киевска Русь, за княз Олег, но не и за Киевска Украйна. Един агроном украинец, Никита Кукурузний, президент на СССР, се

68

Зеленски твърди...

преди 1 година

...че руснаците обстрелват собствената си атомна централа? На такова нещо могат да се вържат само пац иенти в психиатрии и наркокомуни. И то не всички...

67

Новина от вчера

преди 1 година

Вчера Ким - председателя на КНДР е предложил на Донбас помощ - да изпрати малка група доброволци от тяхната армия. Предложил като начало около 100 000 свои военни и при нужда още.