146

Анонимен

преди 1 година

Кога и от коя страна е построена Запорожката АЕЦ?

145

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Руснаците са я превзели и са разположили ракетни комплекси с които събарят разни панелки наблизо, избиват баби и деца. Но руска работа. Всъщност какво изобщо правят руснаците в Украйна ? Имат си собствена държава и то доста голяма.

144

Анонимен

преди 1 година

Този бие наш Кирчо по всички параграфи. Руснаците са превзели тази централа и си я обстрелватр сами!!!!! Не змам на колко бели линии трябва да е човек за да твърди такова нещо? И има индивиди дето му вярват! Мислех, че върхът ще бъде "евакуацията"в руски територии на азовци от Мариопул.

143

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, върви в ада, заедно с агресивните русофоби, които ни съсипаха европейските държави! Нека Русия управлява, защото тя носи свобода, мир и благоденствие за хората!

142

Анонимен

преди 1 година

Бандюгите не се спират пред нищо. Отишли са да безчинстват в Украйна.

141

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисълът Русия да обстрелва АЕС, ако самите те са там. Къде е логиката?

140

Кървавият Комик

преди 1 година

Ей Наркоман я се разкарай!!!На всички е ясно,че умопомрачените сте Вие!Но докато ти заработваш пари,то обикновенните Украинци заработват траурни венци.

139

Анонимен

преди 1 година

Запорожката АЕЦ снабдява с електричество полвин Украйна, че Украйна и изнася от това електричества на съседите си. Зеленски се перчеше, че ще продава ток на Германия. Ха,ха,ха...Сега Русия да спре реакторите превантивно, за да не стане ядрена катастрофа и половин Урк. остава на тъмно.

138

R.A.T.M

преди 1 година

Умира равин от село Мокачево и се среща с Бог и Бог го пита къде си се родил ? Той казва в Австро-унгария. А къде си учил ? Учих в Чехословакия. А къде се ожени ? Така се случи, че се ожених на територията на третия райх. А къде се родиха децата ти ? Родиха се в СССР. А ти къде умря ? Аз умрях в Украйна. Бог му казал какъв интересен живот и много си пътувал. А равина казал, не съм напускал родното си място.

137

Прагматик

преди 1 година

Да сядат и да подписват мир и граници -сегашния фронт и да се свършва вече. Няма сила която да изгони руснаците от региона след 50 000 хиляди жертви. Все пак са Втора ядрена сила с над 1500 ядрени бойни глави (може и първа да са никой не знае) .Да подписват докато е президент Путин щото Медведев се пропи и говори само за ядрени удари...

136

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа страда заради войната в Украйна

135

Щирлиц

преди 1 година

Ддро.гираният кло.ун да се извини за клането в профсъюзния дом в Одеса.

134

Анонимен

преди 1 година

Руснака подплашен от загубата на 60-70 склада за оръжие по фронтовата линия от точния огън на Химарсите е решил да използва Запорожката АЕЦ за складиране на оръжие и боеприпаси. Всички складове и зали на АЕЦ са напичкани с руски железа и боеприпаси. На настоятелните молби на МАГАТЕ за проверка на получените данни руснака мълчи и недопуска регулатора до АЕЦ. Като знаем колко е безотговорен руснака цяло чудо ще е Запорожката АЕЦ да не гръмне. Амнести не казва и думичка на Русия заплашваща Европа.

133

Анонимен

преди 1 година

тТТОВА Е АНТИУКРАИНСКО ИЗКАЗВАНЕ,ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ТОЗИ КОМИК

132

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Наслада за окото и балсам за душата е да се убежваме как бавно и сигурно един посредствен клоун, под влиянието на наркотиците, се превръща в интелектуален хамстер и душевен ***.

131

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ НЕ ГО ЛИ ИЗГОНИХА ВЕЧЕ ТОИ Е БИТА КАРТА

130

кубанская столица

преди 1 година

Зв русские не трябват да бомбардират Запорожка станция, тя се намира в техния ръце и те просто-напросто могат да и взривят. Ако ще искат. Станция е бомбардирана от ненормален Зеленски и го женапроститутка

129

Запомнил

преди 1 година

Украйна не заплати нито стотинка за щетите, които аварията в Чернобил от 26 април 1986 г. нанесе на всички европейски страни, на първо място, на Беларус и останалите републики, граничещи с Украйна. Явно, апетитът идва с яденето и Зеленски си мисли, че ако Украйна предизвика втора катастрофа с атомна електроцентрала, това ще донесе изгоди за неговия режим и лично за него. Последиците от такава катастрофа него изобщо не го интересуват.

128

Анонимен

преди 1 година

Не се коси Зеленски, кораба потъва нормално, вода има за всички убийци от фашистката Киевска власт!

127

Въпрос

преди 1 година

До баце- Mоже пък нарочно пускат комичните изцепки на Зеленски, за да види народа що за стока е????? А ?