126

баце

преди 1 година

Що за *** фейк е това. Абе ***, спрете да препредавате украински фейк новини като радиоточки. Мислете малко какво пишете - за смях сте.

125

Не фен на Путин.

преди 1 година

Зеленски пак ни мисли за дрогирани като него. Защо ще обстрелват централа която са окупирали отдавна? Сами се обстрелват ли? Май само "сериозните медии" и "британското разузнаване" могат да му се вържат на комичните скечове.

124

Анонимен

преди 1 година

Отварт!

123

Анонимен

преди 1 година

Тоя няма ли кой да го "свитне " най-после !

122

тя

преди 1 година

Най-наглия лъжец в Света !

121

Обективен

преди 1 година

Амнести Интернешънъл потвърдиха заключението си,че е престъпление Украйна да разполага воени и въоръжение в болници и училища .

120

Анонимен

преди 1 година

То все повече обикновени американци и западноевропейци не могат да го дишат тоя, въпреки ожесточената пропаганда с която им промиват мозъците. И те виждат, че Зелито не е този за когото го представят.

119

Тотевски

преди 1 година

Абе зеленси стига хленчи бе, да понесе това , да понесе онова, всички е в ръцете ви, събери повече украиниччета с АК да дебнат из горите на малки партизански групи и рашистанците ще си го получат.

118

н2о

преди 1 година

От два дни укро.пи.еците обстрелват АЕЦ Запорожие, по тази причина Русия официално уведоми Главния секретар на ООН Гутиереш. Някой ще каже: Докажи, че са укрите. Няма проблем, Артилериста за минута ще ви каже посоката от която стреляно!!! Но Зеленчука няма да допусне независима експертиза! Прави впечатление, че той изтегля остатъците на всички боеспособни части към Киев, тоест, знаейки че губи войната, умишлено може да предизвика взрив на АЕЦа за да спре руското настъпление!

117

999

преди 1 година

До до 999___ ,,Странните" решения на европейските политици показват,че те се сблъскват с много неопределености и не знаят как да действат и едновременно с това да останат на власт.Те са подчинени на концептуалната власт от наднационален корпоративен и банков елит.Този елит управлява със сценарийни постановки.Кризата в Украина е продължение на пандемичната криза.Започнаха със зелената сделка,която не потръгна по план.Последва всеобщо заключване и печатане на фиатни пари.Следва организиран хаос.

116

Анонимен

преди 1 година

Краварите голяма беля си сториха с клоуна. Сега се чудят как да се отърват от него, но и това ще стане. За тях, който е неудобен, го очистват.

115

ХХХ

преди 1 година

Тоя като се надруса и се мисли за господ .....Почна да командва света :) Жалко човече с жалки амбиции ....пратеник на ЦРУ за да дестабилизира уж неговата страна ...и да предизвика конфликт уж в който Русия е агресора ....Моли за оръжие за да спре войната ? Все едно аз моля за пиене за да спра да пия !

114

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама нарко-нацисткият клоун изглежда не знае, че спътниците от космоса снимат ВСИЧКО. Особено сега на територията и в небето на бивша Укриана. И веднага може да се установи точно откъде са литнали ракетите за към АЕЦ, а също и към затвора с пленените укро-нацисти от изтребения вече полк Азов. А иначе, резидентът-ултрамарионетка нека си продължава неистово да лае - едва ли вече някой взема насериозно брътвежите му, стимулирани и еказалтирани от кое? :) - знае се от кое...

113

Българин

преди 1 година

Е баси евтината дезинформация ...

112

Анонимен

преди 1 година

До 999А ЕВРОПА КАТО ВЪОРЪЖАВА И ПОДСТРЕКАВА ВОЙНАТА КОЙ ДА И МИСЛИ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ, ЦЕНИТЕ, ГОРИВАТА? СВЕТОВНА И ЕВРОПЕЙСКА ИНИЦИАТИВА Е НУЖНА ЗА ОМИРОТВОРЯВАНЕ, НЕ ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕ И МАСОВИ УБИЙСТВА! БЕЗУМЦИТЕ НЕ СА НА ФРОНТА, Я В ОФИСИТЕ НА ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ, ЕВРО ПРАВИТЕЛСТВАТА, УКРАЙНА И ВОЕННИЯ ОТРАСЪЛ ГЕНЕРИРАЩ ПЕЧАЛБИ ОТ СМЪРТТА

111

еее не

преди 1 година

ТОЗИ НЕВНЯТНИК КАТА ДЕН ПЛЕЩИ ИЗВИНЕНИЯ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ СЪВЕСТ И ПОДСТРЕКАВА НАРОДЪТ СИ В ОБРЕЧЕНА ВОЙНА, ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ОТВЪД ОКЕАНСКИТЕ МУ ГОСПОДАРИ, ВМЕСТО ДА СЕ ОСЪЗНАЕ И ТРЪГНЕ РЕШИТЕЛНО КЪМ МИРНИ ПРЕГОВОРИ И СПИРАНЕ НА ВОЕННИТЕ БАТАЛИИ. ПО-ЖАЛКА КАРТИНКА ОТ ЗЕЛЕНСКИ Е СЕНИЛНИЯ ПАРАВАН, НО НА СЪВЕСТТА И СЕМЕЙСТВАТА ИМ ЩЕ ТЕГНАТ ТЕЗИ БЕЗУМИЯ. ЖАЛКО ЗА ЖЕРТВИТЕ!

110

юлиян

преди 1 година

Не,не и този път.Ти и само ти,шебек уплашен.Отговаряй,почвай с лъжите и оправданията.

109

999

преди 1 година

До ...не спирай да се гавриш с ватниците____ Медийните изяви на Зеленски не могат да предизвикат катастрофа.Атака по Запорожката АЕЦ може.Това е централата,която осигурява почти половината от електричеството за Украина и има 6 реактора.Какво се случва в Украина,ако тя спре да произвежда ток?Какво се случва,ако при атака се предизвика изтичане на радиация не само с Украина,а и с Европа?Това не е футболен мач ,а военен конфликт със сериозни последствия не само за воюващите страни,а и за Европа!

108

юлиян

преди 1 година

До Анонимен117;Бачи ти Володимир яко го е закъсал.Поражения,отстъпление,дрога.Утре същото на квадрат,дрога,поражения,отстъпление.Не е чудно,че гледа като уплашен заек.Непоносимо тежко е да усещаш края и,че тъкмо ти си виновен за него.Последния Украински в историята.Направо да полудееш.Обстрела на АЕЦ''ЗАПОРОЖИЕ'' е следствие точно от тази безизходица.Като няма спасение,след мен/нас/ и потоп.

107

юлиян

преди 1 година

ЗЕЛЕН,НЯМА ДА МИНЕ ТОЗИ ПЪТ.ПЛАЩАЙ,КЛОУН.