27

какво се чудим

преди 1 година

До Анонимен Русия е номер едно по спин

26

Таня

преди 1 година

Производството на наркотици идва от социалистическите държави. В САЩ не се произвежда дрога, нито в Европа или която и да е друга развита държава.

25

Анонимен

преди 1 година

На Запад зад волана също е пълно с дроги, защо мислите Лондон, Мадрид, Париж, Холандия, Белжия и т.н. са зони за шофиране с 30км/ч? Пълно е с неадекватни по улиците. Вижте в САЩ кво им прави дрогата, холовината бездомни са толкова продрусани, че не могат да си вържат маратонките и се разхождат по крокове.

24

Анонимен

преди 1 година

Ко ти е виновна Америка, че не си си гледал детето, когато е било време.

23

Rеее

преди 1 година

глупава жена, ако беше се фраснала в колонката преди 12 часа, щяха да я съдят като непълнолетна и щеше да се отърве само с боядисване на пейки

22

Румен

преди 1 година

До 24.-" Каква краварска демокрация". Луд ли си болен ли си . Запомни комунизъм, тероризъм, наркотици . Идват от Изтока - от Азия, от Русия, Афганистан, Турция. И се движат - продължава на Запад. От Запад идва , ред, правила , евро , фондове за магистрала, земеделие и други

21

Ако

преди 1 година

Е дъщеря на депутат, да се измести бензиностанцията и да се закрие после...и по-тихо...не вдигайте шум че ще питат пак за момчето което у и Милен Велчев в затвора ли е.., или бензиностанцията е виновна...?

20

Зозо

преди 1 година

До Анонимен........руските цености неви харесваха......... Блатная е на първо място по брой наркомани и болни от СПИН в Европа бре. Кой ще лъжеш?

19

Всеки е мутра или

преди 1 година

....мутреса ! Мутри ,,милиционери ,дилъри ,са обединени и дружно крачат на пред !Тая да не би да щяха да я хванат ,тя сама се хвана ,да не би и кокаина сама да си прави и да си го продава ,а от колко години си го продава ? А как си вади парите за кола и кокаин и дискотеки ? Еми така е във Б-я утре ще си вземе висшето и баща и ще я прати във някоя администрация да ни командва !

18

подражателка

преди 1 година

Пица с кристали.

17

Анонимен

преди 1 година

западните цености най накрая започнаха да работят в българия--нали за това мечтаехте г-да българи ето ги на лице са руските цености неви харесваха

16

Зозо

преди 1 година

Искам нарко-тест за всички в МВР. От там да се започне, ама ще светнат много връзкарчета май.

15

джоржиано

преди 1 година

отиваме на купон, на купон на купон....отиваме на купон

14

Анонимен гербер

преди 1 година

До това ни доведе промяната на наркоманите. Всеки ден дрогирани , при Борисов нямаше такова нещо.

13

Зозо

преди 1 година

Чашков каза - Реформата в МВР е на 99 % :))))))))))))))) Наздраве Чашков!!!

12

Ъъъ

преди 1 година

Има деца ,които учат ,печелят състезания,олимпиади по науки,представят България по света,за тях нито дума.Четем всеки ден за биологичния от,падък .

11

состин

преди 1 година

Великата реформа на Рашков в МВР е очевадна вече.

10

Анонимен

преди 1 година

Личностите са на изчезване.Само деградирали хуманоиди с няколко мозъчни връзки колкото да знаят кога им се ходи по нужда или кога са гладни но с всички възможни претенции за себе си.Колкото и съдистично да звучи такъв тип плевели реално нямат място в обществото.

9

Зозо

преди 1 година

Ясно е, няма ковид пандемия. Има нарко пандемия в България. Щом дрогираните станаха повече от пияните.... апокалипсис :))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Мхмм...

преди 1 година

Смятайте какво става, 17-18 годишни карат пияни и дрогирани без да се притесняват, а какво остава за дърти изпечени престъпници или олигарси. Никой вече няма респект към полиция, прокуратура и съд. Те съществуват само защото трябва да обслужват нечии интереси, а за останалите важи закона на дивия запад...