107

Искам

преди 1 година

Това са евроатлантическите ценности дрога, алкохол, пошлост . Искам да излезем от ЕС да вкараме наркопласьорите и престъпниците в затвора а младежите да водят активен спортен живот. Да се наблегне на спорта а не на наркотиците , ленността , пошлостта и всички онези ниски страсти с които се асоциират горепосочените ценности!

106

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБлагодарение на USA филми

105

Анонимен

преди 1 година

17 ИЛИ 18 Г АЙДЕ АНГЕЛОВ ДА УТОЧНИ ИЛИ И ТОЙ Е НА ДРОГ?

104

Анонимен

преди 1 година

България се превръща в държавата на наркомани.

103

до 136

преди 1 година

Не е баш така. Ако откаже проба на място, пращат я да даде проба в най-близката болница до 2 часа. Има шанс да изпие едно-две кисели млека. Ако не даде проба - отива на съд на "максимума", т.е. над 1,2 промила без обяснения.

102

Анонимен

преди 1 година

Тази мома,ако беше гледала телевизия и чела , щеше да знае , че е проби се отказват задължително. Така правят всички държавни хрантутници и престъпници, когато бъдат заловени пияни и дрогирани. Следва само административно наказание и готово. Сега да я съдят,та да й дойде акъла.

101

Анонимен

преди 1 година

Поредния дрогиран умнокрасив:))))))))))

100

Анонимен

преди 1 година

По-интересното е родителите, осигурили мерцедаса и второ - явно тия пyнди бая грозни, след като не са били с момчета.

99

Анонимен

преди 1 година

До 127, не знам ама нашите политици са от по-старите поколения и също за нищо не стават хаха

98

Джико

преди 1 година

Някои хора като погледнат нагоре виждат дъното

97

Анонимен

преди 1 година

Поколенията израснали от 1990 до 2020 са изгубените поколения. Това са 20 и 30 годишните. От тези истински хора са само 10 % останалите са пълна прокиш. Не случайно от както върви акцията всеки ден залавят по 20 30 нацепени и дрогирани. Ако нещата не се променят тотално след 20 години няма да има държаваДобре че все още 40 50 60 и 65 годишните които бачкат и държат държавата жива.

96

Анонимен

преди 1 година

До 121 - що си мислиш, че пердаша квото и да било, не съм от малоумтиците дето турат, едно време 2010та да, сцепвахме се щото продавахме трева на по 30лв грама, а белото го взимахме на 70. Но вече не съм на 17, а на 32 и не мога да се впечатля от бело. Хознавам трима готвача и двама които вкарват от Ю. Америка. Нищо интересно. Някой път си направи експеримента да не друсаш около надрусани и ще видиш себе си през друга призма. Прозяв, омръзнахте ми, отивам да поблъскам на лежанката.

95

Анонимен

преди 1 година

До 122 - и да ти кажа името си нема да ме знаеш. Работил съм за куките само 3 години между 2014-2017 в Младост 1 на постата, после почнах да зареждам шанаджии в южните и източни кваргали през пости на Малчо на Маджо, Боби дето бачкаше за първо районно и Данката и Росен на майор Илиев. После спрях да мятам синтетики и трева и вкарвах халюциногени през дарк нета. Сега не продавам, но купих лампи и ги раздадох на познати да си гледат. Поздрави на куките могат да ми полапат.

94

Анонимен

преди 1 година

До 117 - именно брато. Трабва да им се даде на наркоманите веднъж завинаги да разберат, че не са герои, не са борци срещу системата и че са евтин ресурс на доходи за политици, корумпирани ченгета, подставени дилъри. Няма нужда да величаем Брендовци, Маджовци, Жоровци и тем подобни прошляци, които се отчитат в ДАНС. Корупцията и наркомана вървят ръка за ръка. Освен тия 100 задържани има поне още 200, които са платили рушвети. Легализация, вдигане заплатите на куките и камери по униформите.

93

до 119

преди 1 година

Любак, ти ли си ве ? :) Къв дилър беше ти ве, изтръпнал.

92

do 116

преди 1 година

мексиканска мешилка е коката, която пердашиш ти. Не тази, която пердаша аз. Бил съм в Перу и в Боливия и в Колумбия. Не, не само за бедните. Всички й се кефят. И бабите даже.

91

До 109

преди 1 година

"Това може да важи само ако си продавал хероин или метка а това е най-долния кръг от употребяващи.Има употребяващи и употребяващи - това за което говориш не са точно хора :)" - не това важи за вкички. Продавал съм по всички дискотеки още от времето на 4км и зала Христо Ботев. Гарантирам ти, че особено тревоманите са закачени до неузнаваемост. И те са тези, които си харчат парите най-бързо. Да не говоря за всички наркомани. Както виждаш казах 90% от тях/нас.

90

Бай Илийчо

преди 1 година

Ду 116 Бря могу ги разбираш теяа работи ?

89

До 114

преди 1 година

И във същата тая Португалия, употребата на наркотици от съзнателната част от обществото бележи колосален спад.Който иска не можеш да го спреш да си се друса, поне прибирай данъци и такси, недей да пречиш на изметта да се самоубива. Няма статистика, но с това че обществата пазят наркоманите от лесния им достъп до дрога и изкуствено удължават живота им води до техни косвени жертви и увеличен брой престъпления извършвани от същите през годините за да си набавят наркотици.

88

Анонимен

преди 1 година

"Кой не обича да се пердаши с кока?" - ами в Перу например коката струва 4$ и на 90% я употребяват само крайно бедни хора в селските региони. Хората друсащи синтезирана кока в Перу са еквивалент на лепиларите смучещи кале в България. Половината "бело в БГ" е мексиканска паста мешана с ефедрин и лидокаин можеш да я разпозваеш по това, че има люспи приличащи на стъкло. Коката не е нищо повече от слаб амфет и илюзия за някакъв престиж. Престиж, ама колкото на ром лепилар.