47

абе

преди 1 година

оставете комунизма и капитализма бе, просто морал няма и манталитет, за дисциплина да не говорим ГЕВЕЗЕТА! както казва един мой приятел - погледни днешните младоци-всички са от един пол - женски!

46

Анонимен

преди 1 година

"Точно при Т. Живков в последните десет години от " развития социализъм" дрогата се разви в България от Турция към Запада." - ти адекватен ли си? МДМА е от Германска корпорация създаден, Амфета е от Япония, хероина е развиван в Англия през 19в., ЛСД и *** пък са разработвани с цел манипулация на съзнанието от ЦРУ в САЩ в продължение на над 40 години. Кокаина пък е синтезиран от немец.

45

Анонимен

преди 1 година

С една дума ***

44

Холандски съдия

преди 1 година

Това, че шофира без книжка не е престъпление. Вижте колко хора влизат в морето без диплома по плуване?!

43

Popa ot razgrad

преди 1 година

При Тодор Живков разглезените децата на номенклатурата имаха достъп до всичко, а простия народ, т.е. повече от 90% процента от населението нито бе виждало нито бе чувало за наркотици...а и не се интересуваше от тая тема...

42

Алооо

преди 1 година

До Таня а до 89г. в България колко наркомана е имало? 0 Колко дилъра да продават на деца ? 0

41

Анонимен

преди 1 година

Еб.....си, едно време празнувахме с торта и швепс, а сега с кокаин и алкохол. Друго си е евроатлантическите ценности.

40

Румен

преди 1 година

До 53. Социолога Маркс и богаташкото момче Енгелс не са си намерили място в Германия. А комунизма и сталинизма си е чисто руска идеология.

39

Анонимен

преди 1 година

Ти какъв родител трябва да си за да пуснеш детето си да кара без книжка в 3 часа вечерта. Направо да и търкаля питка в гората...

38

Анонимен

преди 1 година

До42. Какво лъжеш хората. НА КОЛКО СИ ГОДИНИ ТА ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ. Точно при Т. Живков в последните десет години от " развития социализъм" дрогата се разви в България от Турция към Запада. И то от службите на ДС. А спортистите без да са зобени не излизаха на състезания. За пред света се горяха празни кашони на границите. Всеки ченгесар го знаеше

37

до Румен

преди 1 година

Комунизмът като идеологи и теория идва от Запад, от мъгливия Албион където живееха Чичко Маркс и финасовият му "меринджей" Енгелс, приложен в Русия от дребния аристократ Ленин с парите на Германия. Наркотиците се разпространяват отново благодарение на англичаните - Индия и Китай (опиумните войни). Първите концлагери са отново изобретение на англичаните в Южна Африка (войната с бурите), за търговията с роби да напомня ли? Номер Едно са "цивилизованите" западно европейци!

36

До 50

преди 1 година

Как не са се продавали? Имаше всичко. От валериан до морфин.

35

карачанаков

преди 1 година

Ами ето няма го вече Рашков да всява респект и всеки си прави каквото иска.

34

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ако не беше катастрофирала никога нямаше да я хванат. Бойко така ги научи, да мързелуват и да ходят само на ПТП-та да регистрират. Един вид регистратори на заплата.

33

Sturmfuhrer SS

преди 1 година

Тия вече се оливат в театралния си опит да замажат случая с Георги Семерджиев, който пиян и дрогиран наскоро уби 2 жени - внук на полковник Атанас Семерджиев - виден *** от недалечното минало...

32

Румен

преди 1 година

До 36. Ако се видим ще бягаш . Не се бутай в шалварите и шашмите. От горе гледат. Живей спокойно и здравословно. От леки и бързи пари ползата е кратка.

31

Popa ot razgrad

преди 1 година

Абе тия деца откъде намират пари за наркотици...

30

До 42

преди 1 година

Ние като младежи, точно при бай Тошо се друсахме. Дрогата в аптеките беше стотинки и някой връзкар винаги изнасяше и продаваше на 5 пъти по-скъпо. Но пак си беше много евтино. Друсаха се на практика всички ученици. Сега е скъпо и не всеки може да се докосне до тази благодат

29

Анонимен

преди 1 година

До 42Децата ви се наркоманизираха, защото не ставате за родители и все търсите някой друг виновен за собствените си грешки.

28

ДО Нарко тест за --

преди 1 година

--всички във МВР . ---- И за ...... им ! И не само ,а за всички от ,,голямото добро утро,, от горе на долу ,от къде у сиромах на 18г кола и кока това пара иска ! Най опасното за страната са тези със парите със лъскавите коли мадамите и коката които дават ПРИМЕР и никой не ги бара защото са деца на еди кой си или работят за еди кои си мутрафон баш дилър които си е такъв от 20г и всеки го ,,уважава,,.