393

Ддд

преди 1 година

Този обеща всеки лев да се знае къде е отишъл.как такива *** им се дават такива постове.този е прос кат ***.

392

Анка Британка

преди 1 година

Кирчо, защо не кажеш за Джемкорп..тази фирма много бързо - за няколко месеца си смени няклоко пъти офшорното си местоположение, вкл генерален директор и т.н, вече не пише офшорната си локация.. как се е извъртяла фирмата, уж затворена после отново търгува ама с друго име...а вие подписахте договор май със закритата фирма :)

391

Анка Британка

преди 1 година

***, нищо ненаправихте, докарахте държавата то просешка тояга, да си отивате там от където сте дошли, продажници

390

Прераждане

преди 1 година

Чудех се леко, обаче сега реших, че за Копейкин ще гласувам октомври! То няма за кой друг! Видяхме ги другите- ГЕРБ, ДПС - крадци и мошеници, ПП, ДБ, БСП - продажни американски ***! Мачкай Коста!

389

Анонимен

преди 1 година

Каква крачка напред си направил бе пед*ал дол*ен.Ти направо се търколи по стълбите на долу само и само да угодиш на хамериканците.

388

Ралица

преди 1 година

КИРООО НИКОЙ СИ КИРООО ОСВЕН ГЕШЕВ ДА ТЕ РАЗСЛЕДВА ТАМ ДА ОБЯСНЯВАШ ЗАТРИ ДЪРЖАВАТА НИ КОИ ГЛАСУВАХА ЗА ТЕБ КОИ ШАРАНИ БЪЛГАРИЯ БОГАТА БИЛИ КОМИСИОН МИЛИОН ЗА ТЕБ И ШАЙКАТА ОКОЛО ТЕБ ВЕЧЕ СИ НИКОЙ КОГО ЩЕ ЛЪЖЕШ ЛЮБОВНИЦАТА КЪДЕ Е ДА ЛЪЖЕ КОЛКО ЕВТИНА БИЛА ГАЗТА ВАШАТА МИРАЖНАТА ФАЛИРАХТЕ ДЭРЖАВАТА НИ ПОЗОР СТЕ

387

Анонимен

преди 1 година

ЛЕЛЕ ТРОЛОВЕТЕ НЕ СА БИЛЕ ТОЛКОВА АКТИВНИ ! ЯВНО ШУБЕТО Е ГОЛЯМО ХАХХАААХХАХАХХАХ САМО ТАКА ВИ ИСКАМ

386

Лена

преди 1 година

Леле как го боли за властта, очите са му се във власт имащите.

385

Анонимен

преди 1 година

Боли ли истината Кире, виж хората веднага започнаха с действия, а не като теб да реват по телевизиите и все друг да им е виновен. Сега гледай как се прави и си записвай, щях да каже учи ама нямаш толкова в главата. Иначе октомври се откажи сам, не минаваш годината при криза която няма как да бъде спряна заради теб и без парно си аут и подсъдим.

384

Вуте

преди 1 година

А бе тука некви нещастни протурски, ромски евроатлантически *** се опитват да ни кажат колко е лоша Русия и че едва ли не да уважаваш Руснаците е престъпление и нещо срамно. Аз да ти кажа *** нещастен - вие евроатлантиците сте пълни нещастници с омраза в душите и освен да се мъчите да разделяте хората на Фили и фоби друго не можете. Пълен нещастен жалък евроатлантически драскач си

383

Анонимен

преди 1 година

Радеф върща Лойко и Догнан на власт.

382

Анонимен

преди 1 година

Не разбирате ли че има мафия ,която е готов а на всичко само да се върне на власт и да си взема парите.Рандев е продаден,всички са от бившата ДС.Само и погледнете физиономиите на всички в служебното правителство,всички са милиционери.Рандев ще върща Бойко на власт и Доган.Това е истината.ИТН си свършиха работата.Може и да направят президенска република с правителсто на Бойко.

381

Анонимен

преди 1 година

Мадев назначо служители на ДС във всички места.Целта е да се унищожи България.Да св върне мафията на власт.Това е защото се видя,че може да се дават пари на хорта,а не на мафията.Мадев е човек на Путин.И е пряко свързан с ГЕРБ и ДПС.Те са основните играчи на Путин в България.

380

Мишо

преди 1 година

Мълчи! Ти си позор! Некадърен самохвалко и лъжец. Трябва да те съдят и затвор за 50 години.

379

Анонимен

преди 1 година

Фигуранта срещу Простото,срам ме е че позволихме да ни вкарат в толкова *** филм

378

Анонимен

преди 1 година

Простото не е достатъчно умен да атакува,каквото му кажат бозавите задокеански господари това и прави.

377

Анонимен

преди 1 година

usa,usa!!!! това говорете г-н петков!!!

376

Церата созополския

преди 1 година

Кириле ти ни нагъна за с маските. Сега пръв антиваксър и антимаскър се пишеш . Ейй голем дявол си ти Кириле . И фурнаджийска лопата. Мошеник си ти батка.

375

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

374

Импийчмънт на Радеф

преди 1 година

С всичките си действия,които вредят на обществото, народа, разединяват,подбуждат противопоставяне, уронват държавността, (дори без да имаме предвид аферите с доставки за ВВС, Деса, грипените, престъпните съветници), целят насилствена смяна на властта в интерес на Газпром,за разпределяне на парите от ЕС,този случайно(но трагично за БГ)попаднал в политиката човек,трябва дабъде махнат.За импийчмънт са нужни 160 гласа.