413

светли бъднини

преди 1 година

Вървим към "светли бъднини". Много искат да ни управляват:1. Радев -руски шпионин2. Нинова -приватизаторката г-жа Лъжа3. Бабикян -царя на фейка4. Хаджигенов -адвоката на джендърите6. Бойкикев -приятеля на Маджо7. Румен Гечев -майстора на фалитите и заплати от 5$8. Слави -баш Чалгаря въздухаря9. Елена милиЙончева -крадлата от КТБ10. Костя Копейкин -проводника на руската агентура

412

Анонимен

преди 1 година

Петков - това л е к е и агент на чужди интереси е време да се скрие и повече да не се показва! Извърши ред глупости и безобразия, докато се преструваше, че работи за инттереса на Бълггария. Повече власт не бива да види!

411

Радев-подстрекател

преди 1 година

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

410

Хард

преди 1 година

Промяна само на цените и то нагоре. Отказаха строежа на хумус последния ден та и да връщаме милиард и нещо. Една седмица преди стдаването на властта правосъдната иска заповедите за задържане до Интерпол да се издават 6 дни след издаване на такава в България. ,,Да България,, стои зад олигарси и техните интереси. БОБОКОВИ празнуваха закриването на спец съда. И ония недоносчета Киро и Кокорчо да се опитат откъдето са дошли там да отиват.

409

Бисера

преди 1 година

ТОЗИ ЛЪЖЕ, ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО Е ПРОТИВ МАСКИТЕ Е ВЪЗРАЖДАНЕ. ВЕЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОГРАМИ. ПРИСТО НЕ ИСКАМ МРЪСЕН *** НА УСТАТА. ЗА ТОВА- НАПРЕД ВЪЗРАЖДАНЕ!

408

Анонимен

преди 1 година

хайде ходи с Лина по квартирите...не се разсейвай.

407

Анонимен

преди 1 година

тези двамата трябва да са прибрани в следствието,арестувани

406

Анонимен

преди 1 година

Радев ще направи всичко възможно да не се откъсне от господаря си Путин.

405

Анонимен

преди 1 година

Сега вече ще гласувам за ПП. Спечелиха не, умни хора, умни приказки, които руската пета колона от Дондуков започва да влачи в калта.

404

Анонимен

преди 1 година

Радев предател.за него трябва съд!

403

ЬЬЬ

преди 1 година

радеф с ново сл.правителство,в което военния министър е терорист,спирал тока на соф.метро,мин.на културага е бивш носач на ковчези и строител на бесилки, енерг.министър ще ни прави вечно зависими чрез газта от русияТи това ли поиска, народе? Ако е това,аз се срамувам,че съм българин както и от миризливия зелен чорап,избран за президент и водещ ни отново уверено към феодална фашизирана русия.

402

cunimi ku...

преди 1 година

До Вуте Защо не заминеш за Русия.П-дал скапан.

401

Анонимен

преди 1 година

ревизия и народен съд

400

Анонимен

преди 1 година

стига вее тоя не е министър - само с логорията на тая антибългарска от.реп.ка ни занимавате

399

Анонимен

преди 1 година

Този е добре да млъкне.Говори за някаква площадка в Ямбол.А не казва защо спря парите за един от най-големите градове на държавата.Защо спря строенето на важни пътища.Щом още има фенове значи този *** народ си заслужава ***.

398

Анонимен

преди 1 година

Всички предатели като простоКиро, Кокорчо, Винету и всички управлявали и продавали България след 1989 г. в затвора при бай Ставри с доживотни присъди!

397

Харвард

преди 1 година

Турция ще купува газ от Русия с рубли '- да не би Ердоган да е ,,клекнал,, Други страни от ЕС също. Само нашето умното и красиво се репчи та ни закона до гуша в проблеми. То се знаеше какво ще стане - разбра сее още преди изборите че едия е лъжец а другия крадец и жалбите наивници гласуваха за тях

396

никой

преди 1 година

Киро....просто Киро,ти как стигна до тези "умизаключения" след като и гащите не може си вдигнеш сам, а чакаш тези зад теб да ги вдигнат ...а може и да не ги вдигаш !?Видяхме ви какво правите...препродавате газ на собственият си народ,срам нямате ли бе пиявици,паразитни организми ? Вземай си Асенчо и да ви няма, меки китки.

395

Валери

преди 1 година

Кирчо видяхме те какво можеш..даже една жена не можа да овършееш без да те разбере целия свят...изчезни..не ни трови повече

394

Ддд

преди 1 година

Лъжите на Киро поубликувате, а истината от коментарите триете .медиини фекалии.