353

Анонимен

преди 1 година

След като си докарал държавата до енергийна криза и изобщо всичко, което си правил досега е пълен провал, колко трябва да си пpocт и нагъл, че да даваш акъли сега?!? ПП така ще останат в историята като партията, която за седем месеца съсипа всичко, което можа! Предлагам за следващите избори да се прекръстят на ПР-Продължаваме Рeзилa!

352

асдаа

преди 1 година

До Me И сега, и след след изборите ПростоКиро го няма. Никъде го няма. Остава като най-големия позор за България. По-голям позор и от ГЕРБ.

351

след изборите

преди 1 година

кико , козунаци ли ше мачкаш или ше се държиш за парапета ?

350

Анонимен

преди 1 година

Ама нали Киро беще на власт като пуснаха заповедите за задължителни маски в София и няколко други градове! Тоя нещо не е у ред.

349

Анонимен

преди 1 година

1.5 милиарда на излишък е държавния бюджет. Парите за пшеница си стоят и не се оползотвориха, защото никой не искаше да сключва договори.БДЖ за пръв път на печалба от сумати и и години. Стига сте лаели,че е крадено..

348

Няма връзка с Гърция

преди 1 година

Тъпака на Радев прекъснал сертификацията на конектора с Гърция - това е положението, ревахте срещу Кирчо , сега ще квичите зарад тоя *** който всички избрахме за президент

347

Е наистина си ПросД!

преди 1 година

ПростоКиро е написал СОБСТВЕНОРЪЧНО покана за разследване от ГЕШЕВ в 2 изречение на ПЪРВА ТОЧКА:"НЯМА ОБАЖДАНЕ КЪМ КОМПАНИЯТА,КОЯТО ЗАПАЗИ КАПАЦИТЕТ ЗА НАС В ГЪРЦИЯ".Гадно Служебно Правителство! АЗ ПростоКиро Лично като Министър-председател назначих СПЕЦИАЛНО ЧОВЕК ОТ КОМПАНИЯТА МЕТ ЗА ШЕФ НА БУЛГАРГАЗ ЗА ДА ГО ФАЛИРА И СЕГА КОГАТО МЕТ Е ЗАПАЗИЛ КАПАЦИТЕТ В ГЪРЦИЯ И ТРЯБВА ДА ДАДЕМ СВОБОДА НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ И ИНИЦИАТИВА ТЕЗИ ГАДНЯРИ ПРОВАЛИХА ВСИЧКО.Как сега ЩЕ БОРЯ МАФИЯТА без КОМИСИОННИ?

346

Анонимен

преди 1 година

Киро да го арестуват и разследват такъв диверсант никога не се е пръквал по нашите ширини!

345

Me

преди 1 година

Това беше един добър премиер, направи толкова много за България само за 6 месеца. Естествено, не остава добро ненаказано! След изборите, пак ще е той!

344

Анонимен

преди 1 година

поздрави за вас красавци на есен като ПП стане първа :) :) :) :)

343

да

преди 1 година

ДА! ще гласуваме за управници....ама ти няма да си между тях!

342

баба Пена

преди 1 година

Значи като му видя фасадата на Кирето и веднага се успокоявам, направо такъф кеф, спокоен съм та чак заспивам. И от спокойствие на заспиване та чак ми се драйййфа

341

Гиб Мелсън

преди 1 година

Маските бяха въведени в градския транспорт в няколко града докато Киро беше на власт. Не обели дума. Можеше да ги отмени. Сега му пречели маските. Какъв лицемер!

340

П.К.

преди 1 година

Този не може да преживее факта, че СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГО ИЗ-РИТА ПОРЯДЪЧНО И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ОКАЙВА И ДА ПЛЕ-ЩИ ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ. Ако не беше през-рение, бихме могли да изразим съжаление към отчаяната особа???...

339

Lina

преди 1 година

Ех, кики. Да беше замълчал поне. Някъде между срещите, селфитата и закуските в америчко посолство лъсва провала. Защото е провал. Няма друга дума, и не е смешно, че ще има студуващи хора, само защото ТАКА си решил, че да си се гушкаш с Деди. А Бг..... да му мисли. Вярно е , не планираше толкова скоро провал , имаше още далавери. НО... не ти се получи Само се чудя за некомпетентността си кой ще обвините? За кевр кой е виновен?

338

123

преди 1 година

Членовете на ПП още ли не са го линчували тоя. Провали всички добри намерения.

337

Анонимен

преди 1 година

Гепииии, гриндрите! Паважа ви зове, там още намирисва на мo4a ви...

336

Софийски централен

преди 1 година

Този лицемер трябва да гние в затвора доживот!

335

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков може да атакува единствено вратата на килията отвътре.

334

Гиб Мелсън

преди 1 година

Киро, като гонеше руснаци да беше мислил. Сега ще стоиш отстрани и ще гледаш.