52

Анонимен

преди 1 година

Моята сметка за парно за юни е 160 лв и тя е прогнозна до догодина ще получавам това което са прогнозирали за мен. Миналата година беше 70 лв.

51

Анонимен

преди 1 година

Тоз пенсионер докога ще влачи и заплата , ние младите работещи бедни немое си платим тока

50

Анонимен

преди 1 година

Значи затова изкачаха Киро да свърши всичката работа дето му е била възложена.

49

Хаха

преди 1 година

Абе какво ни занимавате с този стар пръч, я пуснете няколко снимки на дъщтерята на президента. Малката радева показва дупета те ни занимават с цени на газ и нефт !

48

анонимен

преди 1 година

Основния девизна ПП трябва да бъде--"Слушайте и вярвайте на това което говорим и не гледайте на това което правим". И това до сега се оказа печеливша позиции , защото в БГ дал бог достатъчно уфси да ги следват.

47

Кокорчо

преди 1 година

Бедните ще го ***.т.

46

ъхъъ

преди 1 година

Алооо, какво става с нефта господа, защо са толкова скъпи дизела и бензина, сорт БРЕНТ е под 90 долара вече две седмици. На *** ли ни правите или си прибирате комисионните ?

45

Мдааа

преди 1 година

Вижда се ясно че цялата държава България е вкарана в режим да издържа Кремъл и Руската федерация. Колкото повече плащаме за газ и нефт толкова повече отиват за война. Браво на Българските политици спонсорите на Кремълската война срещу цивилизацията и нас самите ......

44

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще е висока, нали затова те върнаха.

43

пуйката

преди 1 година

Тези на парно ще плащат под пазарната цена.Идат избори.Да му мислим тези на дърва,че и две седмици чакам да ми докарат и не се знае кога и на каква цена.

42

До 52

преди 1 година

Харесва ми как всички *** се доказахте, че сте *** и сте готови да си плюете на честта и родината

41

Бигалоу

преди 1 година

Висока, висока, колко да е висока? Газпром запали факела и профуква денгите директно в атмосферата. Колко ще издъжат така расняците, при условие че 25% от БВП идва от газ, 35% от нефт, където пък положението ще стане още по зле, защо за нефта алтернативи бол.

40

123

преди 1 година

Значи, този дърт пръч, също и останалата политическа пасмина, вземат огромни заплати от нашите пари и в замяна ни набутват с огромни разходи за енергия. Нормалното е да бъдат изгонени с шутове и на тяхно място да назначим хора, от които има полза.

39

СССР

преди 1 година

България трябва да постъпи като Унгария и да изпрати министри в Москва за да помолят за прошка и газови доставки.

38

Лена

преди 1 година

Вижте ся, г-да, евтино колежките се предлагат само на заралийското околовръстно;))) ние, елитните сме доста скъпо платени, 60 пъти по скъпо платени от пътно-околовръстните труженички-работнички! Затова пък, гарантираме качество на услугата със съответното отношение, без снимки, записи и тиражиране в медиите;)))

37

Слънцето

преди 1 година

Има държави, където ЗАКОНЪТ Е ПРЕД МУТРИТЕ, в България, Мутрите са Пред Закона. Така е било и най-вероятно така ще бъде.

36

Виновен е Бойко

преди 1 година

защото се снима през кален канал и каза връзката е готова. И сега неговата мумия Иванов ще определя цени.

35

Анонимен

преди 1 година

Газът е дефицит и скъп заради войната! Правят се всякакви врътки за да се спре на някой газа, или да се купи по всякакъв начин, но никой не прави усилия да се спре причината - войната...?

34

Анонимен

преди 1 година

Спасението е само в Русия и нейния евтин газ!! България трябва да се извини на Москва и да поиска прошка и малко газ.

33

пуйката

преди 1 година

Ще имаме ли някога у нас пазарна икономика,при която пазарът да си определя цените.БУЛГАРГАЗ ще продава доколкото разбирам на пазарни цени,а ЩЕ СЕ МИСЛЕЛО топлофикациите да бъдат подпомагани,за да могат граждани с неговата заплата,вероятно над 10 хиляди лева да плащат евтино както всички останали,вместо да плащат с тези заплати по пазарни цени,а да бъдат подпомагани тези с под определен доход.