12

Анонимен

преди 1 година

Мафията се завърна, не чакайте нищо добро. Пригответе се за тежка есен и зима.

11

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Кики, Коко, Корни и Ристу - Ви Поздвавяват! Както и Тик Вун с Големият си Шлем спрял АЕЦ-Белене, Южен Поток и Бургас-Александруполис!! Всички Национални Предатели и Слуги на ЮдеюСемитите от Вашингтон, поробили преди Нас и Народа на САЩ...

10

Анонимен

преди 1 година

Абе, нали нямаше газ, за сметка на това има щаб, който ще работи неуморно и сега се оказа,че газ има, аааа...не сработи първата сцена.Румене ,Румене какъв си ти?!За жалост може дори Корнелия да се окаже права, смятаайййй

9

от парапета

преди 1 година

не е верно не е верно , кирчо ни е уредил с четири пъти по евтин газ , а тоя от Азербайджан ше е още по евтин , американския ше е безплатен ! и да знаете , не съм го държала за ръка публично !

8

БАНко

преди 1 година

В ДОПИТВАНЕ НА ,,НОВА" , 80 % НЕ ВЯРВАТ НА КИРЧО ЗА АМЕРИКАНСКИ ТАНКЕРИ !!!

7

Басси Удобнуту

преди 1 година

Резерви от газ в страната имаш за 2 седмици ... вдигаш цената ПЕТОРНО ... Никой от потребителите не може да си позволи такава цена ........ и след 3 МЕСЕЦА все още имаш резерви от газ за 2 седмици ..... Ехаааааа .

6

Анонимен

преди 1 година

Е как!? Кирчо нали е уредил с 30 долара по-евтин! Или много лешояди на комисионна.

5

до 5

преди 1 година

Този, които спря вноса на относително по-евтиния руски газ ни вдигна цената. Този се казва Кирил Петков. При около 100 лв в началото на неговото управление, сега цената става 300 лв... какво да говорим повече!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Руския газ преди по-малко от 2 години беше 27 лв на мегават. Сега говорим за 300 лв, или 11 ПЪТИ увеличение. А ни лъжеха, че азерския, американския, марсианския...бил 4 пъти по-евтин.

3

х

преди 1 година

Хитрите търговци пак ще спекулират и ще вдигнат всичко, дори да не поскъпне много газа.

2

taschunka witko

преди 1 година

И този трябва да е в пандиз палас

1

Момо

преди 1 година

Цената ще е висока в сравнение с преди и това е нормално предвид международните пазари, но въпреки това цената остава една от най-ниските в ЕС.