112

Анонимен

преди 1 година

Е чакайте нали заради предишните цената беше висока - сега изведнъж щяла да бъде по-висока.

111

Анонимен

преди 1 година

И диаманти има за всеки... но на висока цена.

110

Анонимен

преди 1 година

Колко прав беше Бойко като казваше , че ни крадат по левче на литър гориво. Цените на суровия петрол паднаха до 90 долара за барел , а тук нищо не пада , а си стои в постоянна е-рек-ция , с готовност във всеки момент да ти го забучат.

109

Анонимен

преди 1 година

ббойко прекрати договора за 35 лева и минахме на спотовия пазар- затова сега лапаме мухите - а за унгарциете и австрийците и германците защо не е скъп - германия продаваше огромни количества руски газ когато беше пълен потока - за полша за чехия - щото има здългосрочен договор - а нашите продажн *** бойко и кирчо загробиха народа ни - и стига с тая лъжа -да - беше 35 долара преди банкянския комунист да го разтури - всичките са за панделата - ама народа тъъъъп - та им се връзва и ще страда

108

ВИРТУАЛНА ОБАЧЕ

преди 1 година

ЗА ДА ИМА ГАЗ ВЪРНЕТЕ ЛЕНА И КИКИ!

107

ФАКТ И С/-/ИЛИ /+/

преди 1 година

БОЙКО - 35ЛВ, НИНОВА 400ЛВ.

106

Лена

преди 1 година

не е верно 4 пъти по евтин газ караме, вервайте ми

105

българин

преди 1 година

Ха, да ви е честит краят на промяната, ХА-ХА-ХА!Заслужавате си го на 100%!

104

Разберете

преди 1 година

Хората не ги интересува от къде и как ще карате газта, а на каква крайна ценал Това трябва да е водещото при всички преговори. Този, който предложи най-ниска крайна цена, той ще е доставчикът. Стига говорили за втечен газ и азерски. За първият нямаме условия и излиза при всички случаи в пъти повече, за азерите - на тях не им стига! Да не забравяте крайната цена на потребителя

103

ДО 2 Г. ЩЕ СЕ ОПРАВИ

преди 1 година

АМА НИ СИ ИМАМЕ ЗАЛЕЖИ ОТ ГАЗ НО РАША НЕ НИ ДАВАШЕ ДА СИ ГИ РАЗРАБОТИМ.

102

Анонимен

преди 1 година

Щяло да има газ. И как реши? Откъде ще дойде? Кой ще ни го продада? Всичките количества в ЕС са резервирани за следващата година. Откъде ще вкарате нова газ бе МНАЯЦИ? Ей писна им. И на 10 000 долара за кубик да искаме да купуваме НЯМА откъде да дойде освен от Русия при сегашната инфраструктура. Колкото и да не ни харесва, колкото и да се бунтуваме ситуацията остава такава. Сега въпроса е до кога ще опорстваме и ще се правим на велики? Докато почнат да умират хора от студ? 20лв за хляб? ДО КОГА?

101

ЦЕНИ НА ГАЗА

преди 1 година

ПРИ БОЙКО 35 ЛВ. ПРИ КИКИ 400 ЛВ.???????????

100

Анонимен

преди 1 година

АЛО РУБЛЯК, СЛЕДВАЩИТЕ 200 ГОДИНИ ДА НЕ СТЕ ПОМИСЛИЛИ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА! ЩЕ ХОДИТЕ СЛЕД МААЙМУНИТЕ! НИЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ НЯКАК БЕЗ ВАС. 1800 Г. СМЕ СЕ ОПРАВЯЛИ И БЕЗ ДЖУДЖЕТО!

99

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Най-големият Исторически парк в света до Варна постави по 4 киловата фотоволтаици по къщите на 3 села за да намали сметките на хората!

98

Аман

преди 1 година

Хайде спирайте го този газ изцяло и да се приключва и всеки да си търси други алтернативи .Ще го вдигаме с 20%,50%, 60%,100% ,1000% е аман вече да ви таковам на газа и

97

Анонимен

преди 1 година

ГАЗА АЛА БАЛА- ВЕЧЕ И ПЕЧКАТА МИ САМО ЗА ГАЗ ГОВОРИ. А НЕ ДАВАТЕ ТУК ЗА "СЛУЧАЕН' ВЗРИВ НА СКЛАД В ЕС - 3 ТИ ПОРЕДЕН ЗА НЯКОЛКО ДНИ - ВЪВ ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ И БЪЛГАРИЯ! "ОСВОБОДИТЕЛИТЕ" ВОДЯТ ПОДРИВНА ВОЙНА СРЕЩУ НАС!

96

Анонимен

преди 1 година

алАЛО, РУБЛЯКА, В РУСИЯ ГАЗЪТ Е ЕВТИН - БЕГАЙ ТАМ, ДОКАТО НЕ СМЕ ТЕ ОКОШАРИЛИ ЗА АНТИДЪЪРЖАВАН ДЕЙНОСТ!

95

Анонимен

преди 1 година

КЕВР требе се закрие )))

94

Анонимен

преди 1 година

И тоя Иванов инженера и той решил да изкара някой лев, а не кат нас

93

Анонимен

преди 1 година

Мисленето ти е твърде неконкретно, за да си добър девелопер, но щом са те цанили на добри пари, ще траеш няма как.