167

Комплексарка

преди 1 година

Генерал Радев е единствената победа на избори която госпожата е имала от 20години.

166

Анонимен

преди 1 година

Нинова така затри БСП,както Борисов никога не би успял!

165

Анонимен

преди 1 година

що не са вземат с Радев единия ще лъже другият ще маже

164

Реалист

преди 1 година

значи още едно доказателство,че за тези политици-народът е едно нищо, понеже тя го е назначила за президент-какво смайващо самочувствие и *** щина

163

Анонимен

преди 1 година

др нинова окупирала структурите на бсп, заобиколена от вярна свита. к я следва навсякъде. няма ли кой да я изрита тази тоталитарка, к се държи толкова нахално и злепоставя социалистите.

162

Анонимен

преди 1 година

отличничката по изнасяне на оръжия в украйна е отворила такава голяма уста срещу президента, че просто отблъсква с това нахално и нагло поведение. особено след всички зулуми, които направи това вредно правителство в което и тя участваше доста активно.

161

"Уважаема"

преди 1 година

Корнелия, още си сравнително млада, но вече тотално изтрещя (да не употребявам друга дума).

160

Анонимен

преди 1 година

Нинова пазят ти килия в затвора в Сливен-айде натам

159

Анонимен

преди 1 година

Ами ако капацитетът им е бил само да разнасят листовки и да лепят плакати? Нагла, та нагла!---------Ами ако не е имало проблем с капацитета им и са изпълнявали задълженията си? Нагли сте!

158

Анонимен

преди 1 година

Избори за президент: 2016 година за Радев 59,37% от гласовете на втория тур, а през 2021 за Радев 66,72% от гласовете на втория тур

157

Аз

преди 1 година

По-добра илюстрация на системата "Aз на тебе, ти на мен", скоро не е имало. Дори от кумова срама не се коментират качествата на отстранените кадри. Ами ако капацитетът им е бил само да разнасят листовки и да лепят плакати? Нагла, та нагла! Реве като ощипана!

156

Надолу

преди 1 година

За Радев 2015 г. гласуваха 2 млн, а 2021 г.- 1 млн. БСП 2016 г. спечели 28%, а 2021 г.-10%

155

Линда галопа

преди 1 година

Като се заяжда с президента ще гледа отстрани парламента.

154

П.К.

преди 1 година

Тази хай-лазка и вечна допирателна до комисионните хартийки ще пук-не от зло-ба и за-вист за бруталното и изхвър-ляне от властта, от парите на куп. Беше на показ, на линия и всички видяха и се увериха що за сто-ка е и колко чини. Беше до...тук!

153

модерният ляв

преди 1 година

Като вземат над 4% ще имат пак субсидия,колкото и да и завиждат.

152

Анонимен

преди 1 година

България стана президентска република.Парламенти ще има отвреме-навреме,за разнообразие...

151

Спасов

преди 1 година

Комплекс, г-жо имате вие! Мислите се за нещо по-голямо, отколкото сте! Всъщност партийката ви отдавна е със затихващи функции, само алчността ви е останала все така голяма!

150

Анонимен

преди 1 година

Нинова, и аз съжалявам, че предложи този Рундьо за президент. По-противна, уклончива и неадекватна персона трудно ще открием сред действащите президенти. Освен идола му Путин. Не го ли видя ***, драга, поне на снимка, преди да го предложиш? Не го ли чу как предъвква думите, все едно, че е постоянно наслюнчен и как кокетничи като мома пред публика. Ми ти ни го натресе.

149

Анонимен

преди 1 година

Бившият шеф на КИНТЕКС Александър Михайлов каза в интервю, че с ЛИЧНИЯ подпис на Корнелия Нинова да Полша са излетели н-броя самолета с над 4 тона оръжия за Украйна при наложен МОРАТОРИУМ за износ за друга дестинация. За комисионните в МИЛИОНИ се сещайте сами.

148

Анонимен

преди 1 година

Направи го президент не ти г-жа Лъжа, а българския гласоподавател с 2 милиона гласа мажоритарен вот. Ти на тези избори без купен вот не можеш и 150 000 гласа да земеш