27

Жмелисти

преди 1 година

комунистите и пълен провал се занимават само с трудоустрояване на калинки и роднини, явно така разбират властта?

26

мдаа

преди 1 година

Добре де, хайде сметни колко гласа събирате БСП-ту и колко Радев на изборите. Как си го създала? Тоо и Борисов викаше и магаре да посочи и него ще изберат, но това е до време. А времето на БСП отдавана в минало. Така си задръж комплексите, не знам дали са женски или мъжки.

25

Линда галопа

преди 1 година

Аз пък си мисля че и аз съм гласували и милион и нещо за Радев да е президент,а тази ми говори,че тя го била направила президент.И го говори сериозно.Боже опази!

24

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, да ама Рундю най-безцеремонно тегли ножа на БСП-то. На изборите ако минат 4% да викат Ура!!! :)))))))))))))))))))))))))))) Никога повече на власт, това е важното.

23

Анонимен

преди 1 година

От двамата тая е по неприятната и дразнеща, Бойко беше много прав на времето, като казваше, че тая ще унищожи комунистите:)))

22

Анонимен

преди 1 година

Тези преди два дни паднаха от власт и вече си късат кирливите ризи. Да ви имам промяната и подмяната. Никога повече крадливата коалиция на корнела , кире и ристе

21

Комацу

преди 1 година

Май беше точно обратното, червените тогава бяха "заглобили" здраво и властта на Кори в столетницата се клатеше яко та използваха летеца като мощен влекач да ги издърпа от блатото. Иначе БСП още тогава се бяха удавили ... И вместо да са му благодарни твърдят обратното ... Мощните влекачи дърпат здраво, но имат характер и не можеш да ги караш където ти скимне....:-)

20

Радев

преди 1 година

Я хвана че яко пълни чекмеджето с евраци от контрабанда на оръжие и си приватизира ВПК и Кинтекс. Може да е б..лук ама изглежда не се радва военните да ги порти тая леля или го е яд че той не си ги е приватизирал за себе си

19

Анонимен

преди 1 година

Е, това вече е прекалено! Жените трябва повече да мислят и по-малко да говорят!

18

хаха

преди 1 година

Тая продължава да копа дъното.

17

Гад зееви

преди 1 година

Много благодарни за летище софияС др костов сте винаги добре дошли в изрел

16

Ралица

преди 1 година

Колко огромна жажда за власт за пари за манипулации прозря се най сетне и дано гласоподавателите разберат най сетне защото измамите доведоха България в пропастта но тези същите са милионери и ще се водят битка между себе си Кой повече да има Всичко това го плаща обикновения българин БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ПРОМЯНАТА ФАЛИРА САБОТИРА РАЗГРАБИ БЪЛГАРИЯ БЕЗНАКАЗАНО ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ НАЛИ НАКАЗАХТЕ БОЙКО И ПРОМЯНАТА НАКАЗА ВАС

15

Анонимен

преди 1 година

Представям си как Баце сега се залива от смях под нежния масаж на мата хари . При такива управляващи опозицията само трябва да се зареди с пуканки и масажно масло.

14

Ужас 2022

преди 1 година

Толупа като дойде на власт да ви вкара в заъвора Нинова и всички ниновци.Той бил украл държавата а те са цвете за мирисане.Бяха угладнели много преди да състават четворната крадлива и безкруполна коалиция.

13

Митал индия

преди 1 година

Нинова и костов са моите идоли продаваме кремиковци за един доларБез пари кво му плащаш за немски машини с начална цена -300 000 долара

12

перко

преди 1 година

Мъжки комплекс и жадна за власт жена - неочаквано 'добра" комбинация!

11

Анонимен

преди 1 година

Лелее, Радев е детенцето на Нинова дето тя го родила и отгледала пък той какъв непослушко!? Бързо да го нашляпа мама Корни по дупето :) Ама така са майките, не могат да проумеят че детенцето е пораснало.

10

о т в р а т

преди 1 година

Нагла , злобна червена УФСЪ !!!

9

Пешо чепа

преди 1 година

Корни, земи си купи от ония франзели с батерии, че нещо съвсем ти избиват чивиите

8

Чорапа

преди 1 година

Зелените Чорапи е прав.Стига ви толкова това лапане,верно че ви прецака, но вие добре зарибихте за последните месеци.