59

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

58

Гиб Мелсън

преди 1 година

Благодарение на ковид манията стана ясно, че една власт и то не само в България а в целия свят ако реши може да прави всичко с народа си. Ако реши властта може да те накара и на четири крака да лазиш и да имаш намордник на устата и дори да лаеш ако ти кажат. И да се правиш на непокорен и на непукист нищо не може да те спаси. Пращат ти РЗИ, инспектори, полицаи и ще правиш каквото ти кажат. Ако не слушаш бам в ареста. Затова си опичайте акъла и внимавайте за кой гласувате за да не ни бъзикат пак.

57

Анонимен

преди 1 година

Гледах клипа. Видях как 5 полицая арестуваха за пет минути човек, който не искаше да си сложи маска. А на Семерджиев, който уби две момичета му носиха стълба да се прибере вкъщи. ???!? Някой маскофен да коментира нещо?

56

Анонимен

преди 1 година

Тоа па самовлюбен Нарцис много насериозно се взе ! Ще спазваш правилата , та хоро ще играеш ,красавецо ,правилата важат за всички ! Кой си ти та ще измисляш правила !

55

Анонимен

преди 1 година

Хора гласувайте за възраждане нека се сдобият с огромен процент и управляват самостоятелно България. Другите партии ни продадоха на СЗО

54

Анонимен

преди 1 година

Коце след изборите трябва да се приеме закон всички чужди хранителни вериги да бъдат изкарани извън градовете по околностите.

53

Анонимен

преди 1 година

Този тормо няма нищо общо с вашето здраве искат да ви подчинят и да сте беззгрбначни.

52

Парцалите за

преди 1 година

уста служат само, за да ни запушат устите! Трябва да се борим за правата си, преди да е станало твърде късно! Маските не пазят от нищо. Държат ги в джобове, в чанти, закачени на лактите и небрежно хвърлени в колите. И всичките тези микроби,мръсотия и прахоляци се вдишват... Но нали "така заповядаха" евроатлантическите господари? Живеем във времето на Оруел, за съжаление!

51

Анонимен

преди 1 година

Гответе се за протести българи понеже ни направиха на маймуни с тези маски.

50

Зозо

преди 1 година

Аз маска и ваксина нямам, ама за руски от/репки Копейкин и Болен никога няма да гласувам. Това са различни неща.

49

Анонимен

преди 1 година

Много интересно как ко-вида кацна точно във Варна при Коцето, и то точно в кампания за нови избори.. Другите 26 области са без ко-вид.

48

Анонимен

преди 1 година

Като им паднат оборотите ще клекнат.Иначе не смеят всеки магазин сам да решава дали да има маски понеже тези с маските ще останат полупразни.

47

Анонимен

преди 1 година

Не пазарувайте в магазини където искат маски и най-вече немските и австрийски вериги

46

Анонимен

преди 1 година

Мри в адски мъки бе, Копейко продажен з***дник рубладжийски

45

Albi

преди 1 година

Нормално е всеки(незомбиран) да се ядоса. Не може 5 месеца няма маски, ковид простотии, изведнъж някой се сетил пак да ги въвежда. И сега всички магазинери, управители се вживяват, правят се на голяма работа. Все едно живота им от това зависи.Всеки комплексар служител се изживява като РЗИ, полиция или не знам какво. Много преиграват вече, големи актьори.

44

Анонимен

преди 1 година

До Гиб МелсънЮтюб канала хапче за душата предсказа че Костадинов ще има голям успех в бъдеще.

43

Анонимен

преди 1 година

Кой е сложния електорат този дето серадва, че го тормозят с маски, мерки, инфлация и санкции ли?

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36Аз съм от Търново и днеска отивав в един супермаркет и продавачките си говореха че ако се налажат мерки в Търново то няма да ги изпълняват.Не мисля че трябва да се харчат милиони за предизборни кампании, като отново може да се достигне до пробремите на хората с минимум средства.

41

Гиб Мелсън

преди 1 година

Виждам едни 40% от гласовете за Възраждане на изборите през Октомври. По принцип ненавиждам маските но сега им се радвам, защото така ще спечелим изборите и то категорично. С ипон!

40

Анонимен

преди 1 година

Спомнете си, че всички уж врагове гласуваха за маски и мерки, ГЕТБ, ДПС, ПП, ИТН, БСП, ДБ всички. Сега същите нервничат, че Коцето е против и иска да отпаднат и това се харесва на мнозинството хора на които им писна да ги правят на ммаймуни.