174

Анонимен

преди 1 година

Защо ли ние и мойте познати са на нашето море?? Как така българският турист избрал, като сме на нашето море ние.Хайде дайте снимки да видим???

173

HAH

преди 1 година

До Нека споделяЧиста, натурална риба от Черно море, викаш...Хранена със собствените ти ***.И на още половин Европа.Че и с разлагащите се тела, на не малко моряци от малко по на север.

172

Българското

преди 1 година

Море си беше много хубаво до преди да сложат мутрите по плажа да гледат злобно, да цвъкат грозни чадъри и мръсни шезлонги и да ни задължават да плащаме за този според тях лукс плюс застроени безразборно грозни колиби по пясъка където лукса им е само в цените а чалгата кърти. Тогава ме загубиха.

171

До Анонимен

преди 1 година

Ти си нагледен пример за българския хотелиер "Не сме ви канили. Моля, не идвайте :) Не ви харесва, също не идвайте!" - ми добре, бе, не идваме, сега доволен си ли? И не обяснявайте тогава колко ви е слаб сезонът и как от данъците трябва да ви спонсорираме, че да не фалирате!

170

Нека споделя

преди 1 година

Къде почивам вече години наред и не бих заменил това място с никое друго: на единият от двата плажа в Китен има хотел. Собствникът е рибар и сутрин вади мрежите. Вечер рибата е в чинииите ви. Чисто, приятно и много вкусна храна. ВИе ходете където искате. Само да знаете, че трудно се резервира стая там. Имат си редвони клиенти, които заповат да звънят още след Нова година :) Има места и България, но струват пари и не са за всеки джоб. Масата седят отвън и точат лиги за това място.

169

Анонимен

преди 1 година

Българинът е мазохист и ще си плаща пъти повече, но да е в чужбината после като се върне ще се чуди що клиентите не купуват стоката му, а чуждата навремето гърците рекламираха в Нова тв, кредитираха се в Пощенска и Пиреос и затваряха веригите помежду си! Ние, обаче сме по трудния начин!

168

Охлив

преди 1 година

Тука тези които плюят са комплексари и скъсаняци, одили у Гърция, Турция и незнам си къде. Като си одил, чули някой да плюе нещо родно тяхно. Излезли сте от селото, ама селото не излиза от вас.

167

До Софиянец

преди 1 година

Абе, вземи си пий гинко билобата - от три години все си забравяш промоционалната карта в тоя никому неизвестен български курорт и все ти отчитат намалението.

166

Анонимен

преди 1 година

До Българин, да! Ще бъде прекрасно да освободите черноморието от присъствието си! Така нивото ще се вдигне нивото разко!

165

....

преди 1 година

До Анонимен 176, не ме интересува къде ще стъпваш. И ти си частен случай :)

164

Българин

преди 1 година

ДА СЕ ЗАБРАНИ НА БЪЛГАРИТЕ ДА ПОЧИВАТ НА МУТРОМОРИЕТО ЗА ДА МОГАТ МУТРИТЕ ДА ФАЛИРАТ! ДЪРЖАВАТА ДА ПОДПОМАГА ФИНАНСОВО ПОЧИВКИТЕ НИ В ГЪРЦИЯ!

163

Анонимен

преди 1 година

До ***, приятелче, вадиш частен случай за да утвърждаваш общовалидни опорки. Много си сбъркал, приятелче, миналата година ходих на мутроморието и ти казвам, че няма никакъв начин да стъпя там до края на живота си.

162

Софиянец

преди 1 година

Единственият обект, който си струва са къщите за гости в тракийски стил и прабългарските юрти в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен исторически парк до тях! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон! Откато ходим в Исторически парк вече трета година, забравихме за Гърция!

161

***

преди 1 година

Един колега, натурализиран софиянец се хвали онзи ден: много яко в Гърция, и храната, и спането, и пиенето, и плажа. Питам го: колко пъти си бил там? Само този. Къде другаде си бил: на още три места в чижбина. А бил ли си на море в България: не. Ама нямало никога да отиде, защото било такова...онакова... повечето коментари по-долу са в същия стил. Не били ходили от 10 години... ама знаят какво е :) Интелекта в България е намаляваща величина, при това прогресивно :)

160

Анонимен

преди 1 година

За да си остави някой парите в бълг туризъм трябва да се промени предлагането не може в петзвезден хотел да няма какво да избереш за закуска защото всичко е лошо качество

159

Drхуйф

преди 1 година

Никога в *** на почивка. Мръсно гадно скъпо отровно

158

Анонимен

преди 1 година

Да така е обслужването е по добро и храната е прясна не замразена

157

tzveti8

преди 1 година

И щом не си взимат поука, БГ хотелиерите ще си разчитат на пияни англичани и БГ роми-гастарбайтери, дошли да похарчат "трудно" спечелени пари в чужбинаТА.А истината е, че ние искаме качество и добро отношение, ДОРИ да ни струва повече.....затова ще чакаме не три, а триста часа на границата.

156

Кратко и ясно!

преди 1 година

До До Кратко и ясно!, Хахахахаахахахахахахахахахаха Нямам никакво намерение да се занимавам с турисъм :) Имам си и работа, и доходи и прекрасен живот! Псевдобогаташчетата ще си намерят сами майстора.

155

До Кратко и ясно!

преди 1 година

Ти вместо да им се дразниш на тея "псевдобогаташчета" се опитай да ги накараш да си оставят парите в България, а не в Гърция. Така ще се разбере дали ставаш за хотелиер или не.