14

Анонимен

преди 1 година

Стига сте ревали на украинките и рускините им харесва по Черноморието.Как така все шопите недоволни от българското Черноморие.Вие какво очаквате да ви посрещат по морето като царе ли.В Шопландия може да се мислите за царе но на Изток сте обикновенни хора като всички останали.

13

оттвратен

преди 1 година

Елате на БГ.море , та кожата ви да се съдере !!!

12

Бай Иван

преди 1 година

Когато има конкуренция се случват такива неща.

11

Интересни "тури

преди 1 година

пътувам си онези ден и на светофар индивид с Ауди q3 навлиза в моята лента без мигач. Поглеждам рег. номер софето. Свирнах му, защото извинете, тук изпозлваме мигачи. Показа си мазната физиономия и ръфаше пица на парче. Толкова за "намазаните туристи" поп южното черноморие. Обяд не може да си позволи. То и колата беше поне трета употреба :) Та, да. Колегата по-долу е прав :) каквото ви е нивото такова обслужване получавате!Разко завийте на юг към Гърция. А, то и там хотелите били на българи вече

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 Пичага, защо ли барем веднъж не съм виждал въпросните "шопи" с тенджери, гювечета и компоти на гръцките плажове, а разни субекти като теб неизменно разпространяват тия митове и легенди? Ти вероятно си някое лайноморско хотелиерче, чийто баща е продал няколко нивички, с което си се сдобил с капитал да построиш някакъв кonтор, който отдаваш под наем на "шопи". Такива дървеноглави "бизнесмени" като теб тлябва да умират от глад. Успех, дано децата ти станат професионални просяци.

9

Анонимен

преди 1 година

Не го избира защото е огладнял за пътуване след ковида, избира го защото е по-добро.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7, изобщо не ме интересува туризмът. Гнусно е човек през уикенда да ви наблюдава. Нямам намерение да трая хора без елементарно поведение и обноски. А базата е такава каквато можете да си позволите :) Ако се разкарате ще се вдигне нивото със сигурност.

7

Анонимен

преди 1 година

Ами на АлиБегов сега ще му се наложи да си търси направо мутри от фитнеса за салонни управители които да надписват всяка сметка и при отказ от заплащане да им маркират по един ъперкът. Само така нашите дългокоски ресторантьори и хотелиери ще си повъзвърнат някоя друга стотинка дадена за най-новия модел Бентли, Ауди или БМВ

6

Анонимен

преди 1 година

До хммм: в свинефермата, която сте им подготвили на туристите, какви други очакваш да ви дойдат? Цивилизовани може да ви стъпят само по погрешка и не повтарят. Затова трай, че не остана. След месец ще ги търсите да ги доите туристите, ама вече ще са си обратно в кочинките, откъдето са ви придошли.

5

Анонимен

преди 1 година

И как ги няма руските туристи като са навсякъде по Черноморието.От години не съм виждал толкова руснаци по курортите.Уж санкции уж имало глад в Русия а те се забавляват на макс.На кой да вярвам сега на телевизията или на очите си.

4

Анонимен

преди 1 година

потните шопи грабнали тенджерите с кюфтета и бурканите лютеница за да седят 3 часа на границата и още 3 на връщане за да се плацикат до коленете по гръцките чукала! а нормалните българи ходят по дивите плажове и пазаруват по кулинарните магазини евтино

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3, преди седмица един "столичанин в повече" ги блещеше същите, ама накрая отиде в Приморско за един месец. Гърция му идвала скъпичко ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХХАХА Префърцунена паплачч, ама без пари :)

2

Хмммм

преди 1 година

А теззи задръствания по магистралата.... от гастарбайтери ли са само? Южното черноморие е претъпкано и никак не е приятно да понасяме "туристите" и техните навици. на преддвижване, хранене, изпускане на газове и въргаляне по плажовете. Може ли като идвате към морете да оставите селските привички у дома :) Благодарим ви предварително!

1

Горд Българин

преди 1 година

Шок! Не мога да повярвам!