254

Джукелова

преди 1 година

Аз ходя само на Хаваите щото съм баровка пък вие си ходете на Царево и Мичурин при дребната цаца.

253

Българин

преди 1 година

Къде ще отида на море се определя от това къде ще ми е по-приятно и къде ще ми е неприятно. Определено в България ми е неприятно по много причини, които примерно в Испания ги няма и там си изкарвам приятно почивката. Не говоря за цени, защото има огромна разлика в качеството в България и в чужбина и цени не могат да се сравняват а и цените не са определящи за мен. В Гърция съм бил 4 пъти, в Турция 1 път, в Испания 6 пъти и т.н. Изобщо не ме интересува някой си къде бил ходил,та и аз там да отида

252

Пурко

преди 1 година

Западните туристи които се срещнат с нацепените бургаски батки получават НЕЗАБРАВИМО преживяване за което разказват дълги години след това, но никога повече не стъпват в България. И казват на всичките си познати и приятели също да не стъпват.

251

България

преди 1 година

А имаме толкова красиви и спокойни места в България, където може да си изкараш незабравима почивка! Не говоря за Слънчев бряг, Златните и т.н. Но мисленето на повечето българи е ще отида в Гърция защото еди коиси е ходил и трябва и той да отиде! Но всеки има право на избор. Аз предпочитам България , но аз съм роден във Варна и не бих заменил морето ни и пясъка ни за никой друг !

250

Наталия

преди 1 година

Цяло чудо е че има някакви туристи в България защото държавата се е превърнала в бунище. Навсякъде има купчини от отпадъци, които напомнят за националния 30-годишен упадък. Заприличахме на Индия. И разбира се ГЕРБ, ДПС и ченгетата от "Библиотекарския" институт нямат нищо общо с това.

249

Киро Скълътъ

преди 1 година

В Гърция е по-скъпо но си струва. В Турция има и ефтинджос, но има и качествени неща за повече пари. А в България имаме по-скоро високи цени за по-скоро ниско качество.

248

До Димитричка

преди 1 година

Абсолютно сте права. Тук е по-скъпо и по-неспокойно.

247

Анонимен

преди 1 година

Бедняците ходят само там. Не виждам защо се пенявите. В България е по-скъпо, това е истината.

246

Albi

преди 1 година

Представям си сега обслужването на нашето море какво е. Намусени джукести сервитьорки, дето са там да си търсят спонсор, или шефът ги опъва, а те се изживяват като господарки. Сядаш някъде, където цените са страшни и вместо някакво ниво да има обслужването, получаваш сканиране от кифленския персонал. Да те видят с какви дрехи си, прическа. Дали си ВИП. Ако не си по последна мода и да имаш кифленска визия може да си чакаш доста за поръчката. Ганьовска работа.

245

Димитричка

преди 1 година

Премиера Гълъб Донев е дал указания на митничарите по границата да работят много бавно, така че българите да се откажат да ходят в Гърция и да идат на нашето море. Там *нацепени* бургаски батки ще им искат луди пари за паркинг, шезлонги, чадъри... такса спокойствие, такса неспукване на гуми и т.н.

244

Анонимен

преди 1 година

Бих написал нещо по темата, ама като знам че адммина ме дебне и ще го изтрие предпочитам да напсувам екипа на днес - да ви е6а майката нещатна и оскотяла

243

Анонимен

преди 1 година

И много добре,че го направи.Аз бях на нашето море и ми беше много приятно в компанията на Чехи,Словаци и Германци.Предпочитам ги пред комплексираните Българи.

242

Петров

преди 1 година

България е силно увредена от комунизма и на клиента не се гледа като на добър човек който плаща заплатите, а като на враг, който трябва да бъде унижен, осмян, овикан, разкарван напред-назад и т.н. Самите шефове не знаят какво точно правят и защо са там, какво да кажем за сервитьори, готвачи и друг персонал.

241

Анонимен

преди 1 година

На 6 в събота пътуваме с моето семейство за Обзор! Наели сме къща в която почиваме 4 години вече!-:))) Так че, кой къде щял да бъде,ми е все тая! В Гърция и Турция кракът ми няма да стъпи!!-:))) Тук и въздух си е наш Български!

240

Иван

преди 1 година

В Гърция ти сервират бирата в заледена чаша, да пиеш и да плачеш от радост. А в България сервитьора ще ти връчи една топла бира без чаша и ще каже "Отвори си я сам че бързам". Това са някои "дребни" разлики и затова все повече хора предпочитат Гърция въпреки 10 часовите престои на границата при 40 градуса температура.

239

Пепа Кекса

преди 1 година

Бойко Борисов е раздал концесиите за плажовете на приятелите си мутри за 20 години напред. Какво се чудите че всичко по нашето море е ШИТНЯ? Природата е хубава но е направена на шитня от бетон, корупция, павиани и други родни особености.

238

Забавно е да се

преди 1 година

четат коментарите ви! И после отиваш на плажа и не виждаш регистрация различна от пловдивска и софийска. Има нещо сбъркано в бългаските мозъци. Бъдете единни! Бойкотирайте родното море!

237

бай Даньо

преди 1 година

Губите го морето майношопите от парвенющина и скудоумиe , малко остана. Тъкмо добре сe объркал света , а България без армия ... а на Турция и на Русия им трябва това пусто "лайнoморие" ... Гръцкия "велик" туризъм и турското подражание на Европа също имат трески не по малко но никой не си и помисля да злослови така бясно с пяна на устата. Който не цени едно нещо го губи а когато го изгуби ще разбере какво е изгубил , ай хаирлия да е . Идва най големия кеф за майношопа море само в чужбина!

236

До Анонимен

преди 1 година

И аз не знам кой иска да си прави резервация в Несебър и "Поморше" (ти си го написал така). Нормалните хора не ходим на такива места.

235

Анонимен

преди 1 година

Не знам тогава защо без резервация трудно ще се вредиш за ресторант на Несебър и Поморше вечер.