222

За неразбралите

преди 1 година

Някои явно все още не са разбрали, че самата Украйна е Русия, тя винаги е била руска територия и с руско население векове наред, Украйна няма обособена граница и територии и не е имала изобщо такива, а само едно име "Украйна" , което означава "в покрайнините на Русия", самите украинци също са руснаци по произход и те са руснаци, но им промиват мозъците със западна лъжлива пропаганда, за да ги настроят срещу собствените им роднини и се убиват помежду си, брат да убива брата!

221

Меморандум

преди 1 година

СССР остави на Украйна 1/3 от ядрените си бомби. През 1994 г. е сключен Будапещенският Меморандум на който (по искане на САЩ) Украйна се отказва от ядрените си оръжия срещу гаранции за териториална цялост и суверенитет! САЩ, Великобритания и русия подписват че ще се въздържат от употреба на сила срещу териториалната цялост на Украйна, ще уважават политическата и независимост и техните оръжия няма да се използват срещу Украйна! русия подло потъпка договора и вероломно нападна Украйна!

220

Анонимен

преди 1 година

Ако примерно някой нападне Охрид то ние българите ще кажем че това е вътрешна работа на Македония да се оправя. Но ако Охрид каже братя помагайте ...тогава Ко праим...

219

Анонимен

преди 1 година

Когато има международни споразумения вече няма вътрешни работи. Защото бяха вътрешни работи затова ли Запада оставиха червените кхмери да избият половината си народ. Русия да гледа безучастно как бомбят Донецк така ли. Минските споразумения обещават автономия на Донбас. За какви сепаратисти говориш. Искаха спазване на споразумението подписано от Германия и Франция освен от Украйна и Русия.

218

Анонимен

преди 1 година

Измъчват ме няколко въпроса. 1. Защо украинската армия не е превзела нито едно село, град или да е мръднала един сантиметър на изток? 2. Защо наркомана Зеленски не обяви официално война на Русия? 3. Защо единственото западно нещо което има ефект в Украйна е кокаина?

217

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 240 Украйна ... Запада , Искандери ... изкъртиха .... " Бълниванията на руските мегафони започват да вземат застрашителни размери. Няма една отразена атака срещу молове, болници и жилищни блокове, това е вярно. От друга страна, по такива цивилни обекти се предполага, че не се стреля, затова и нямат поставена защита.

216

Анонимен

преди 1 година

До кукуИ кое е другото. Калибрите, ониксите и Искандерите изкъртиха целия военен потенциал на Украйна. До момента няма нито една отразена атака. Вече започвам да се съмнявам че запада разполага с ПВО и ПРО. Те го имат само на хартия.

215

Анонимен

преди 1 година

До Боби "ЗлатноВалутните резерви на Киев октомври месец окончателно ще са история предполагам тогава и ще настъпи анархия. И след това окончателното настъпление на РФ." Записвам си, да може после да се посмея.

214

куку

преди 1 година

Русия нали правят най-великите оръжия и безаналогови самолети .Оказа се реалността е съвсем друга.

213

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече не съществува. Тази държава е минало. ТОЧКА. И да квичите и да не квичите, каквото и да се изпраща там няма никакъв ефект. Интересно е след войната на тази територия какви държави има.

212

Анонимен

преди 1 година

До Боби "За момента 2022 оборота се изчислява на поне 150 милиарда $" Източник?

211

Анонимен

преди 1 година

231 Украйна неможе, да напада, на собствена територия. Но може, да се бори с руските сепаратисти и окупатори.

210

Анонимен

преди 1 година

227 Със руските сепаратисти и терористи трябва да се действа подобаващо. Русия няма право да се меси във вътрешните работи на Украйна.

209

Анонимен

преди 1 година

224 .Украйна нападна ДЛНР още 2015 година. Меркел и Макрон отидоха на крака при Путин . Имаше споразумение но то не беше спазено от Украйна. Путин ясно и в прав текст каза. Запада ме излъга.

208

r3v0lv3r

преди 1 година

Боби е голям разбирач, миналият месец разправяше как руснаците имали десетки хиляди дронове и не им трябват, а истината е, че Путин лично на крака отиде в Иран да моли за дронове. Руската военна администрация бая се изложи тая война, но за сметка на това имат достатъчно добри експерти, които компенсират лошата логисктика. Например руски програмисти разработиха програма за контрабатарейна стрелба, защото в момента украинците са по-точни, въпреки че руснаците имат повече оръдия.

207

Анонимен

преди 1 година

Тая 6-дневната война, стана 6 месеца. Досега руснаците превзеха точно 1/10 от територията на Украйна. С тия темпове, отидоха години до демилитаризацията и денацификацията на цялата Украйна. Замясва нещо на Афганистан 1 и 2, Корея и Виетнам

206

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Войната я предизвика преврата в Киев и денонощния обстрел над жилищните райони в Донецк. Няма как да избиеш 14 000 невинни жители и да няма отговор. Защо беше събрана 200 000 украинска армия пред Донецк в дните преди Русия да се включи?

205

Парите за руската

преди 1 година

армия са отишли за яхти и имения по Френската ривиера. И ей го резултата. Руснаците стават за смях Украйна. А Путин отиде в Турция да прави м...нети на Доганя само и само да му даде някое модерно оръжие.

204

Анонимен

преди 1 година

Украинците вече изквичаха че Иран е изпратил тайно дронове Shahed129 и няколко други през каспийско море в Русия.

203

Анонимен

преди 1 година

218 Стига глупости, Русия нахлу в Украйна, войната предизвикана от нея, е в ход. Какво да обявява? Украйна се отбранява, тя не напада. Затова, ще победи.