242

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 267 Фантазиите са последния стадий.

241

Анонимен

преди 1 година

Кога е създадена Украйна?

240

Анонимен

преди 1 година

Русия е единствената държава която е приела на въоръжение подводници и танкове пето поколение. Няма друга държава в света която да разполага с такива. И като прибавим и тежката междуконтинентална ракета "Сармат която е също от пето поколение излиза че Русия е държавата с най-модерно оръжие в цял свят. Самолети, танкове, подводници и ракети. Нито едно от тези оръжия не се използва в Украйна. Единствено Су-57 минават да нанасят удари и това е. Подводницата може да затрие цял континент

239

Истината

преди 1 година

Не украинците са руснаци, а руснаците са украинци. Не съществува славянско племе с наименование "руснаци" Думата "руснаци" има скандинавски произход, с нея финландците наричат шведите. Рус (Ruotsi) означава Швеция. Московията няма нищо общо с Киевска Рус основана през 882 г. от варяга Олег (Хелгу) роднина на Рюрик вожд на викингското племе варяги поканен през 862 г. от новгородчани. Когато викингска Киевска Рус е била велика държава, московията е била само една сел _ ка коч _ на!

238

До 255

преди 1 година

"Аз като бесарабска българка, учила там 11 години..."Ще падна от смях!!!! :))))))На кого ги разправяш тези бе, ***! Миришете от километри бре.

237

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 262 Не разбрахте ли, че руската пропаганда няма никакъв ефект, когато е толкова очевидна?

236

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 260 Никой не може да помогне на русофил живеещ в паралелна реалност.

235

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е имала обособена държавна територия изобщо, не е имала такава територия, това са руски територии, дори името "Украйна", означва "в покрайнините на Русия", това не е държава и не е била отделна държава някога, а са руските територии, самите украинци също са руснаци по произход, но западната пропаганда ги настройва към агресия и убийства срещу собствените им роднини,братя,сестри и така се убиват помежду си, докато запада ги ограбва! Насилието и грабежа трябва да спре, защото ще въвлеч

234

Анонимен

преди 1 година

До Боби Казваш, продължаваш старата семейна традиция да фалшифицираш данни, като лъжеш за стокооборота между Китай и Русия, а? Я си дай имената на блогерите, които твърдят това нещо, което драскаш.

233

Анонимен

преди 1 година

Ми не знам дали си прав ама русия вече пусна на бойно дежурство доста типове ракети, бронирани машини, кораби и подводници за разлика от запада дето само говорят а не правят нищо. Имат един дефектно роден самолет ф-35 и толкова. Американците не са правили балистични ракети от миналия век. Танковете им са от 70те години. Сега правят само бронирани машини понеже нямат възможностите да правят нови танкове.

232

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 256 В просия всичко е "в последна фаза" и "ей сега" ще влезе в боя. :)))))) Джуджа лъже повече от римлянин на Женския пазар :)))

231

Анонимен

преди 1 година

Русия бавно затъва в блатото

230

Анонимен

преди 1 година

Русия си има безаналгов дрон С-70 "Ловец". Текат му последните изпитания и е предназначен за сериозна война.

229

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно си прав. Аз, като бесарабска българка, учила там 11 години, го потвърждавам. По История сме учили, че думата Украина означава "у краю на" на Русия. Цялата история украинска е всъщност Руска. Покръстването на Украйна става с Русия, защото е било едно царство. Каква ти УПЦ, това разкол, който политиците-евреи направиха.

228

Анонимен

преди 1 година

Русия ще си направи безаналогови дронове.Русия не трябва да проси оръжие от натовска държава.Руското оръжие е най Велико.Само дето свърши..

227

И

преди 1 година

Ганeв веднага повярва на тая измислица... Баси умниците!

226

Анонимен

преди 1 година

До Боби "БЛОГЕРИ в ТЕЛЕГРАМ" С други думи, ми пробутваш някакви фалшиви данни?

225

Анонимен

преди 1 година

ммммм....даааа.... класически рашистан....

224

Анонимен

преди 1 година

ХА-ХААААА Рашките се молят на Турция за техника.Абе кво стана с рушките безаналогови технологии бре,толкова са смотани блатниците,че и Украйна ще ги бие тръгнали на Щатите да се репчат алкохолиците некадърни.

223

Анонимен

преди 1 година

Срещу западните оръжия "сепаратистите" на ДЛНР излизат в ръкопашен бой и с яките си запасняшки миньорски ръце ще изгонят укрите. Няма да помогнат химерсите. Донбас ще се освободи.