202

Анонимен

преди 1 година

До Боби Интересна работа. Значи, руснаците не знаят как работи собствения им радар, и затова са го сложили на острова да получава смущения. Още по-интересно е, че имали друга подобна система специално за целта, но и нея не били сложили. Много интересни предположения. Обаче нещо липсват обясненията ЗАЩО ще ги правят тези глупости? Колкото за Тор, явно ти си мислиш, че Змийския остров е 10 на 10 метра. В такъв случай те съветвам да погледнеш сателитните снимки от него.

201

Китай > русия

преди 1 година

Китай се съобразява единствено с своите интереси. А те са очевидни! 35% от БВП на Китай са плод на икономическите отношения с САЩ. 27% идват от обмена с Европа. За сравнение русия дава 2% от китайския БВП. Китай няма да рискува отношенията си с ЕС и САЩ заради руските 2% От началото на годината доставките на американски втечнен газ за Китай са се увеличили с 40 на сто! За тази година китайския износ за русия е спаднал с повече от 50% като е намалял от 8,1 милиарда долара месечно на 3,8 млрд

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 218 "Пак ще попитам защо Зеленски не излезе и не обяви официално война на Русия?" Защото обича да гледа как Джуджа се гърчи в собствените си лъжи :)))

199

Анонимен

преди 1 година

Пак ще попитам защо Зеленски не излезе и не обяви официално война на Русия?

198

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 213 Не мога да ти помогна ако си създаваш напълно измислена реалност. Никой не може ....

197

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 207 "Знаем го тоз запад. Неговите наемници ... " Некадърните руски фейкове край нямат.

196

Анонимен

преди 1 година

Слава Кокаини!

195

Анонимен

преди 1 година

Точно както развенчаха всички изминали оръжие дето вече дори не се молят за тях. Защо вече не искат Байрактари, стингъри, джавелини? Защо зарязват американските гаубици м777. Руснаците всеки ден изстрелват по 50 000 снаряда тоя тръгнал да ми говори за някакви смешни химарсове.

194

Пешев

преди 1 година

Един гол х... за Путин! Слава Украини, слава кофеини!

193

Анонимен

преди 1 година

До Боби Защо проснаците не ремонтират моста? Значи, според твоите думи, уравнението е просто: руснаците пълнят с евтин бетон, а украинците свършват ракетите при това за 3 милиона на залп. Значи Русия трябва само да поддържа моста, и Украйна ще се предаде :)))))) Или всъщност си наясно, че драскаш пълни безмислици? :))))

192

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 208 "да го развенчаят руснаците" КАкто "развенчаха" Джавелините и Химарсите ли? :)))) Даже Джуджа го втриса като чуе тия имена, камо ли за руските мегафони, които едва ли не изкараха, че просия се бие срещу украинци въоръжени със стотици подобни системи. :)))))

191

Анонимен

преди 1 година

С огромен интерес очаквам какво ще е новото американско супер-хипер оръжие "чудо" дето ще бъде изпратено в Украйна да го развенчаят руснаците. Освен да пратят дефектно родения Ф-35 да се посмеем малко.

190

Анонимен

преди 1 година

До "спъпи русофили"не е въпроса в грешката ами в това че си много ербап. Запада тъй Запада иначе. Знаем го тоз запад. Неговите наемници бомбят Донецк вече осма година. Те избиха и прогониха хората. Когато миньорите им писне ще излязат в ръкопашен бой и ще изгонят укрите от Донбас.

189

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Само ТОР е имало на острова." Това е абсолютна лъжа. На острова имаше и Панцир и Букове. На сателитните снимки се виждаха и това е което дори руснаците обявиха, че са разположили.

188

Анонимен

преди 1 година

НАТО си изпразни всички складове с оръжия и ги изпрати в Украйна и най-жалкото е че няма никакъв ефект и руснаците продължават да напредват.

187

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 202 "Чудя се защо се напрягат след като всичко е ясно." Това не важи ли с пълна сила за русоробите? Щом "всичко е ясно" що сте по цял ден на амбразурата?

186

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си напредват а козяците си реват. Чудя се защо се напрягат след като всичко е ясно.

185

Анонимен

преди 1 година

До Боби Хихихихи. Викаш, не им е важен на руснаците. Няма смисъл да го пазят. :))))))) И аз съм така: като видя на улицата лъскаво Ферари и си казвам "тая кола е напълно безмислена" :)))) А как възстановяем за 24 часа вече видяхме. Минаха доста повече от 24 часа, а моста не е използваем. Или казваш, руснаците "просто не искат" да го ремонтират и вместо това се зорят с понтонни съоръжения и фериботи? :)))) Жалко е да се чете какви ги драскаш.

184

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен На змийския остров размазаха украинските сили като им свалиха хеликоптери, замолети, около 30 байрактара и потопиха десантни лодки с десетки войници вътре и всичко това поради некадърното и безмозъчно управление на набедените инструктори от мухлясалия албион

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 188 "оставам с впечатлението че боевете са на границата и всеки момент укрите тръгват към Москва." Сам говори пълни просссстотии и после сам си ги опроовергава. СмЕх.