392

ББ

преди 1 година

До Анонименпърва...отзад напред,лъжете хората и се възползват от руската ***...и умират хора,русия винаги е използвала смъртта на хората...та децата си животите не ценят...,костя ви манипулира,и ще става още по лъжливо и манипулативно...иска "власт",объркал е рейса обаче,Българите сме ги преживели...с атака,вмро,нфсд...рубладжии предаващи Народа ни на путин!!!...след гУшев в зандана за национално предателство костя!!!а пАсолството и ениЧ.р.те им с минусите моля!!!дреме ни!!!

391

Анонимен

преди 1 година

Носенето на маски е незаконно. Има закон забраняващ прикриването на лицето.

390

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност възраждане ще са първа политическа сила на следващите избори.На хората им писна от пландемията и не искат тя да се връща.

389

Анонимен

преди 1 година

Лейди енд джентлъменс-палячото КОСТАДИН от ***-Ваксинираният Антиваксър!

388

Анонимен

преди 1 година

И ламаринка на *** трябва да слагаме - подобно на маска, но по-корава. И противогаз, и защитни гумени ръкавици и ботуши, а скафандри - най-добре.

387

Observer

преди 1 година

Абсолютен популист. Изпплзва ситуацията с ковид, войната с украйна и икономическата криза, за да се изтъкне колко е загрижен за хората. Айде стига. Тоя филм сме го гледали вече и то в няколко епизода. Само се чуди как да се задържи в политиката, защото там е далаверата и лапачката. Едни пари и то не малко ще трябва да се усвоят скоро. Маскари..

386

Хазарта

преди 1 година

Преживяхм Бялата Златка, ще преживеем и Сивата Златка.

385

Анонимен

преди 1 година

Вуте.Те това чакат , и да ни изтребят . Повод им дай само.

384

Вуте

преди 1 година

Константинов с теб сме Българино! Ако натъпче и евроатлантиците по затворите ще го следваме ако трябва и пушките и гората ще хващаме. Говоря от мое и на още 7 момчета с мен. За България да изметем мръсните евроатлантически и турски слуги! Всичките евроатлантици са и турски слуги.

383

Анонимен

преди 1 година

От утре в моя град въвеждат мерки. Тази новина ми оправи вечерта. Браво Костадинов!

382

Дизасемблатор

преди 1 година

Делтата атакуваше центровете на обонянието , на вкусовите , на емоциите . Новия вариант на логиката . По новия ще атакува спомените . След това ще изключат болката и дихателния център и сърдечната дейност. Шътдаун. Евтаназия.

381

???

преди 1 година

Ваксинираните (безсмъртни) защо да носят маски ???

380

/////

преди 1 година

По това колко медии с всички средства оплюват Възраждане съдя, че са против установената система в която само сменят вълчата кожа с овча!!!

379

Анонимен

преди 1 година

387, радиацията е доказано опасна - примери бол. А к-вид х-йнята е менте раздуто до N-та степен с цел, която и на бебетата стана понятна.

378

Анонимен

преди 1 година

И каски трябват . Две . Да се пазиш от есякъде.Против шебешката шарка.

377

До 387

преди 1 година

Докторите имат интерес да ваксинират. Точно те са търговците на ваксини. Може да се провери кои ваксини през кои фирми са минали.

376

Анонимен

преди 1 година

Коцето с тия маски и ваксини далеч ще стигне в политиката.

375

Мас ката

преди 1 година

Аз пък без маска не мога. Все едно съм гол в копривата . Даже и ковидя да изчезне никой не мое ме спре да си нося единствената ми любимата ми , безценната ми поовехтяла маска. От 2019 година .

374

Анонимен

преди 1 година

Замислете се кои печелят от това,че има много болни от Ковид.Точно те агитират да не се пазим,да не се ваксинираме и да не носим маски.Замислете се колко струва лечението - от 300 до 30 000 лева.Не се ловете на въдицата да не се ваксинирате или да не се пазите.Който казва,че ковид не е опасен все едно ви казва,че радиацията не е опасна.

373

До нали

преди 1 година

Кучетата не ядат бракувана храна. Няма да те изядат, спокойно. Ше те дадем на лешоядите.