412

мхм

преди 1 година

Е именно, защото щеш не щеш,се ваксинираш. Аз не исках но трябваше. Но съм против ваксините. Това,че не искаш да правиш нещо,но те принуждават,по един или друг начин,значи ли ,че трябва да си мълчиш?

411

Некъф

преди 1 година

Точно тоя *** ли ще говори против носенето на маски и ваксинацията след като се набоцка с ваксини против ковид-19!

410

мхм

преди 1 година

Мен ме принудиха,трябваше да избирам или да се ваксинирам, или да остана без работа и да не мога да си изхранвам семейството.

409

мхм до ДА

преди 1 година

И мен един колега,ме пита колко ваксинирани има в БГ,с усмивка му казах около 15-20%, Но когато ме попита ,дали аз съм ваксиниран, и мен ме хвана срам. Защото съм!!!

408

Анонимен

преди 1 година

Не е Коцето този, който ми отвори очите. Глупавите ви трролове го направиха. Много, ама много бяха глупави. Коцето просто е само един бонус в цялата картинка

407

До 404

преди 1 година

Не и при епидемия офц копейков!Да не ти кихат и кашлят в лицето,е не може толкова примитивни хибриди на коцката налазили.

406

До Вуте

преди 1 година

Браво! Някой трябваше да го каже това! Аз съм за!

405

Анонимен

преди 1 година

Коцка,хващай влака за Сибир.

404

До 417

преди 1 година

Волен се не смее.Волен реве и беснее.Заради Костя го отразиха от всякъде.

403

Логично

преди 1 година

Илитератите мразят науката, защото не я разбират, тя не е част от мозъчните им гънки и няма как да стане. Те предпочитат конспиративните теории, наготово сдъвкани и изплюти за тях. На такива избиратели разчита Костадинов, които смятат популистките лозунги за даденост и Путин за жертва. Да, човешката глупост е по-безкрайна от Вселената.

402

Анонимен

преди 1 година

Всяко фашистко чудо за три дни. Копейкиновото наполовина

401

Анонимен

преди 1 година

На този даже Волен му се смее.

400

До Вуте

преди 1 година

Вуте, на колко ракии го писа това??

399

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо се популяризират противозаконни изказвания на случайно влязъл в политиката популист. И защо прокуратурата не се самосезира? Това е апел за анархизъм.

398

Анонимен

преди 1 година

Браво на Възраждане, съжалявам, че не съм гласувал досега за тях. Писма ми от тези медицински ф а ш и с т и

397

Възраждане измамници

преди 1 година

Последно колко от антиваксърите на възраждане се оказаха ваксинирани?

396

Евроатлантик

преди 1 година

Вуте колко си дърт? 80така мина ли го? Кръвното пада ли под 110? Нали се сещаш, че ако ти опукам един шамр ще трябва да сменяш памперса. Как я виждаш тая гражданска война?

395

ББ

преди 1 година

До Вутемали каква лудост...спрете райският и дрогата от *** и пАсолството на мАсква с тая...фалшива водка...самоубивате се...и ни лишавате от възможност да ви съдим за национално предателство!гражданска ако се родиш...четвърти път!,да уплашиш българин... 8-ми път,дайте ни повод и ще ви разкажем играта!!!

394

Иван

преди 1 година

Не съм гласувал на избори от 12 години-тъмносин костовист съм! Но сега излизам за Възраждане, трябва да спрем тази гавра с народа и подготвяният ни локдаун през есента и затова ще дам моя протестен вот за тях!

393

Вуте

преди 1 година

До 398- стига страх и снижаване, евроатлантиците това искат дайте да ги почваме тихо по къщята им. Да им дадем това което те даваха 30г. смърт и разруха. Рано или късно ще има гражданска война