9

Урсулата

преди 1 година

Как се изхожда по въпроса...

8

Грантю Американски

преди 1 година

Лично Главният Комисар на Эвропейския Союз, камаратин Урсула рече, газ нема 'а тече вече! Yes!

7

Анонимен

преди 1 година

Русия използва своите газови ресурси за геополитическо влияние, а Британия използва английският език за геополитическо влияние. Ще се откажете ли от него? Газ нямаме, език си имаме.

6

Пена

преди 1 година

Руската газ е некачествена, скъпа и фалшива. Не може да се разчита на нея. Без руска газ можем прекрасно, както и без Путин. България потребява две пръдни газ на година така че Путин не може да ни уплаши. И този Николов ще се окаже руски агент платен от Москва. Но България вече няма да е западнала руска територия.

5

Анонимен

преди 1 година

Лесно и бързо решение има, Германия и Италия си пускат затворените атомни централи и затварят газовите, това ще намали потреблението на газ с над 20 % и може да се направи за по-малко от 6 месеца, даже някои централи, които бяха спрени в краян на 21-ва година могат да бъдат пуснати буквално след 1-2 месеца, обаче германиците по неясни за мен причини не искат да го направят, почвам да си мисля че играят заедно с кремълските разбойници

4

пришълеца

преди 1 година

К'ва тая европа, която не може без некъв си гъзпром? :)))

3

Апелирам

преди 1 година

на Всички в Брюксел да се Направи Скенер на Мозъка, за да се види имат ли Връзка между Центъра за Взимане на Решения и Центъра за Преценка на Последствията от Взетите Решения! Говори се, че ЕвроЛибералите всичките са с Мозъчно Увреждане и нямат такава Връзка в Мозъка си!!

2

Българин

преди 1 година

ЕС е полудял. Вече не мисли трезво. Жалкото е, че и нашите политици, които са на хранилка към ЕС, също не мислят трезво. И затова колкото и гадно да звучи, е много вероятно България да не просъществува още дълго икономически и териториално. Защото когато те управялват англосаксонци, за тях една територия е важна, само ако става за евтина работна ръка или за пушечно месо срещу техните врагоре. Ако не - просто ще ни затрият.

1

Ми

преди 1 година

Да не оцелее.