29

Анонимен

преди 1 година

Отивайте на крака да се извинявате пред ГАЗПРОМ, преди народът да ви е погнал с факлите. Само това ще ви кажа.

28

смях

преди 1 година

тоя дава акъл на цяла Европа какво и как да прави :)

27

Анонимен

преди 1 година

Русия се занимава само с подлости, щом може да навреди на някого с нещо Кремъл не пропуска тази възможност. Ето и прословутото заплащане с рубли, Германия заплаща в евро и от там нататък руската банка си ги конвертира в каквото си иска без участието на Германия. В същото време тази схема не важи за България, Полша и Финландия които са задължени да купуват предварително рубли и с тях да заверяват сметките на Газпром. Целта е прозрачна, всяване на разкол в ЕС с цел нарушаване на санкциите

26

Хармериканското

преди 1 година

Диво настъпателно, завоевателно и агресирсло племе да се прибира в индианските земи.

25

Споко

преди 1 година

Споко, ще изкараме зимата и дотогава ще ни дойде грийн трънзишъна и ще минем на стимулирани нулево-енергийни сгради от локално кохезионно ниво.

24

Анонимен

преди 1 година

Русофилите да започват празненства защото скоро европейците ще измрат без руския газ и тогава Русия вай-после ще превземе Лондон за 72 часа както ни убеждаваха през последните 15 години

23

Анонимен

преди 1 година

И тоя бърза да погребе Европа щом не иска да се нагъ3ва на Русия. В България е пълно с такива подайгъзовци.

22

Седераст

преди 1 година

Новата опорка е, че ако няма къде да го разтоварим, ще го пре-продадем.... Ами за това ли го купувате бе? Пещите и турбините на Топлофикация не работят с банкноти, били те и краварски, трябва ГАЗ!Другото извинение - никой не е предложил нищо по-добро... Напротив! Трябваше да плащате в рубли. Това може да се направи, добре че сте пътници!

21

Нямаше да е зле

преди 1 година

Хубаво щеше да е да не стигаш до този извод чак в последният ден от службата ти.

20

Алхимик

преди 1 година

Урсула отделя ултра концентрирани газове и може ако пуцне да снабди района от Лисабон да Владивосток.

19

Анонимен

преди 1 година

Че то ако Путин беше сигурен че Европа няма да оцелее без вмирисания руски газ, Путин щеше да го спре още през 2007 година когато Русия пое откровено фашиски курс към завоюване на чужди територии.

18

До 25

преди 1 година

Поради простата причина, че украинци няма - има руснаци, които са се обявили за украинци поради политиката на Сталин в СССР. Преди Ук е било Киевска Русь. А преди това - Новгородска Русь. Същото е като МК и БГ, само дето МК са направени Насила такива ПАК ОТ СТАЛИН, а в Ук е сравнително доброволно.

17

Слушахте

преди 1 година

И разбрах, че мислите уж за енергийна независимост, но ни вкравате в друга още по-безмислена зависимост, която струва на икономиката ни в пъти повече, т.е. вашата енергийна независимост утищожава и малкото от оцелялата икономика, но и утищожава нас. Амепиканците предлагот атомно гориво,но не каза, че то се получава от Русия и, ме за него няма сакции, не коза на каква цена е е кой и къде ще съхранява отработеното горива. Нещо се мълчи по въпроса.

16

Някой знае ли

преди 1 година

Защо братският славянски православен руски народ напада и убива жените и децата на братския славянски православен украински народ ?!

15

Двете мърши

преди 1 година

Нинова и Кире са се скъсали да изнасят оръжие за Украйна. Народен съд за слугите на Сатаната и славяноубийците!

14

Много е просто

преди 1 година

Комсомолката от ГДР Меркел започна затварянето на ядрените и въглищни Ел централи в Германия и да ги замества с газови - така повиши зависимостта от Газпром до 40% от общото потребление на енергия!!! Ако отворят отново затворените Ел.централи поне за няколко год. докато се замести руския газ с друг и няма криза! Дали това на се прави нарочно!???

13

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Открихме Русия! Тази велика мисъл,до която този човек е достигнал е на ниво 4 годишен .

12

А добър ден

преди 1 година

Сетихте се ! А иначе да налагате санкции от 8г. можете. Нали ? И да гоните руски граждани, също ? Сега чакайте гемията с два бидона свръхскъп демократичен газ от Юесей, ако се дотътри след два месеца. Не забравяйте че тя не е достатъчна. И се надявайте да не настъпи истинска (отдавна не е имало) зима в Европа, дълга и с постоянни температури от минус 15 минус 20 градуса (недай боже повече) ! А в Москва сметките за газ ток парно вода общо са около 80лв. на месец а заплатите са два пъти по големи

11

Анонимен

преди 1 година

Как бе, нали вече всичко сте диверсифицирали?Защо затваряте ТЕЦове и гоните хората от работа

10

Извънредно!

преди 1 година

Борел ще ражда!