49

Анонимен

преди 1 година

При комшийте ГАЗ , колкото щеш....АМА НЕ ХРАНЯТ НА ЯСЛА ДУПЕДАВЦИ , КАТО ВАС!

48

СМЕХ...

преди 1 година

Айде ,бе.....само у Русия ли има газ....ха,ха,хаааааааааа....

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Газ имало в излишък? А чувал ли си, че всички количества на основните доставчици е заявен за 5 - 6 години напред и затова който и да иде да се договаря примерно с Катар, най-рано след този срок може да достави каквото и да е. Още повече, че за добив на повече газ има нужда от нови машини и инвестиции. Затова ако идеш да заявиш за след 5 години, ще искат дългосрочен договор за големи количества, за да има смисъл да се направи инвестицията за повишаване на добива.

46

Анонимен

преди 1 година

край с промоциите от газпром и руснаците, няма да развъждат фашисти повече, тук ще бъдат арабите и афиканците, белите на запад за заплаха за мира, доказаха го многократно, всичко друго са подробности, свърши се, живейте като за последно, изчезваща цивилизация.

45

Анонимен

преди 1 година

Газ има в излишък Цената е спекулативна Някой клати държавата Народа е уплашен ДА СЕ ВНИМАВА НА ИЗБОРИТЕ Както гласуваш така ще живееш Ако не гласуваш ще живееш така като са избрали гласувалите

44

мнение

преди 1 година

Ewro .G еиските партии се натискат да лъжат за американски танкери без да знаем цената и без да сме ги видели.Или пък от Турция...бля-бля. Няма офертите черно на бяло.Спори се колко бил а газта преди и се отклонява вниманието .Прехвърля се вина от управляващи ,а иначе затъваме.Лицемерие отново и отново. Единствено според мен е факт цена-доставчик.Който преди е изнасял газта по евтино и сега ще го направи ,макар на др.цени според свет.инфлация - .Газпром. Другото е спеколация !

43

нн

преди 1 година

Европа няма да се отърве от лошото която я очаква. Русия е давала суровините си, европейците са ползвали коректно и честно, докато САЩ не провокираха кризата. САЩ са далеч в С. Америка и въобще не им пука за европейците че ще страдат, за тях важното е да правят мръсно на Русия, ако може и да я смачкат ще са от доволни по-доволни. Сблъсъкът е САЩ-Русия от което ще го отнесат европейците. Жалко за ЕС че не се усеща до какво положение го докараха янките.

42

Анонимен

преди 1 година

45, ти руснаците не ги мисли. Ако треа ще втечняват газ и ще пият, това нас нито ни пречи нито помага. Ще намерят лесно други клиенти, ей ги от другата страна чайниците които не им пука нито за зелени енергии, нито за либерастии. Остава въпроса какво ще прави най-вече обикновения българин, че и дърва не останаха за горене, дървената тиквунсска мафия ги изяде.

41

Анонимен

преди 1 година

"Европа е поставена до стената заради неадекватната си политика в последните 10 години да вземе бързи решения, но бързи решения няма", долу горе е прав, по-скоро треаше да каже "Европа СЕ САМОпостави до стената заради неадекватната си политика в последните 10 години." и да спре до тук. Леко се е помъчил да е угоден на уррупсията фон дер лайняннатта да не му дърпа ушите.

40

Ха, ха,ха,

преди 1 година

ЩОМ НЕМА ГАЗ ---ПРАВИМЕ 10-ГОДИШЕН ДОГОВОР С ТУРЦИЯ--И ЩЕ ИМА ГАЗ! ..КЪВ Е ПРОБЛЕМА??!

39

СМЕХ...

преди 1 година

Абе , не ви ли писна тая русофилска дъвка с "газа"...??!!!..Баша ви с опинките на село се с газ ли се е топлил .....е, как тогава е оцелял щом е нямало газ??!!!...ЩОМ БОЙКО КАЗА ЧЕ МОЖЕ С ЕРДОГАН ДА ТУРИ КРАЙ НА ТОЯ ПРОБЛЕМ-----ЗНАЧИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО...И ЕТО ВО ГО ГАЗА--НАЛИЦЕ!

38

Анонимен

преди 1 година

И Газпром без клиенти няма да оцелее

37

Хъш

преди 1 година

До Анонимен 38 Те това е да си *** и слуга... ти достойнство нямаш...

36

Анонимен

преди 1 година

Ех, не спряха да ги впрягат тези за пропаганда.Европа може без газпром, ще я избутаме някак. Ама 60% от експорта на Русия е Европа. 60%! Руснаците както винаги играят руска ролетка, ама този път ще си пръснат *** кратуни...Много добре.

35

Ангелов

преди 1 година

Кирчо и кокорчо се правят по големи католици от Папата. Германия Италия Гърция купуват от газпром кокорчовците нека правят дивертификация но да купуват и от газпром пък като намерят от другаде да спрат от Русия. Кои разрушава старата си къщичка преди да построи новата изглежда само нашите мауци го правят.

34

Бай Илийчо

преди 1 година

Сагъ са сетийте ваша мама чи нимойте без Газпром! Ама ората жа мръзнът зимъска!

33

Щерю

преди 1 година

Тоя говори досущ като един анти-атлантик...

32

Анонимен

преди 1 година

Малцина знаят че преди да приложи рекетьорската схема за заплащане в рубли Русия промени закона за банките и разреши разкриване на банкови сметки без знанието на титуляра. След тази промяна банката на Газпром откри сметки в рубли на Германия и Италия и протръби цяла Европа че някои са открили сметки в рубли но без да казва кой за да няма опровержение на руските лъжи. След този путински маньовър Германия и Италия продължиха да си плащат в евро без да купуват рубли. Нова подла постъпка на Русия.

31

ВЪПРОС

преди 1 година

Защо до сега не се чу отговор на въпроса отн.покачването на цената на газа от м.май 2021 г. ??? Сега-от м.февруари насам причината е войната,но от тогава до началото на войната??? Знем,че се дължи на "промяната"и обедняването ни започна от тогава...Само не казвайте,че тогава е било сл.правителство!!! Служебно или не,все същите умници ни променяха .... и така ни промениха,че се върнахме поне 50 год.назад!!! ОТГОВОРНОСТ И НАКАЗАНИЕ ЗА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ-НАХАЛНИЦИ НА ТОЗИ ГЕНОЦИД НАД НАРОДА И БЪЛГАРИЯ !

30

Анонимен

преди 1 година

Газ има в излишък Цената е спекулативна Някой клати държавата Народа е уплашен ДА СЕ ВНИМАВА НА ИЗБОРИТЕ Както гласуваш така ще живееш Ако не гласуваш ще живееш така като са избрали гласувалите