310

Ха-ха-ха

преди 1 година

Руски часовник!!! Руските часовници започват да се правят след ВСВ с германски машини и техника изнесени от Германия в Русия!

309

До бг

преди 1 година

Двигателя е като на Кузя - парен

308

Анонимен

преди 1 година

Руските часовници - най-бързите в света!

307

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 1 година

До бг/Може да е с *** двигател,работещ с тъмна материя-знае ли човек.Досто са напред.Няма да е нужно на всеки 3-4 седмици да сменят батериите

306

Waffen SS

преди 1 година

До Анонимен-499."Жди ,надейся,вер."Необходими са още и няколко предателя,като: Горбачов,Алкохолика Елцин,нещо като Станислав Шушкевич,нещо като Леонид Кравчук,както още и няколко предателя и най-вече наследникът на КГБ да спи дълбок сън

305

Fallschirmspringer

преди 1 година

Имам един "Восток",който баща ми донесе преди много,много години още по време на"най--тъмният и човеко-ненавистен"социализъм от СССР,с тънка червена секундарна стрелка и 18камъчета.Та с този часовник съм изкарал казармата с всичките и натоварвания,били те:по физическа,тактическа,специална,политическа подготовка.Топен е в ледена вода,удрян е и за това време само веднъж е отварян за смазване и баланс-до момента работи.От много години не го нося,но от време на време го навивам и каишката е сменяна

304

Анонимен

преди 1 година

До Кукуряк Русия ще сподели съдбата на СССР който също "имаше" всичко в още по-големи размери от днешна Русия. Само че това не беше достатъчно за да живее тая глупава конгломерация СССР в днешния свят. Причината е, имат всичко но нямат най-важното, нямат акъл.

303

бг

преди 1 година

уточнете какъв е часовника -дизел , бензин или с ядрен реактор

302

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да го смени направо с китайски, то всъщност "руския" му часовник е купен от Алиекспрес откъдето са купени и "руските" дронове с които воюва Русия в Украйна.

301

Кукуряк

преди 1 година

Зърно имат да нахранят света. Петрол, газ и всякакви полезни изкопаеми имат за две световни икономики. Всичко което досега си внасяха, започнаха да си го произвеждат само, а качеството идва с времето. Съвсем скоро ще са световен лидер и в икономиката, напълно самостойни и самодостатъчни за да ги е грижа за Запада, който вече е в рецесия.

300

мхм

преди 1 година

За тия дето не носят часовник,понеже и телефона им показва часа,е нормално да говорят глупости. Всеки любител на часовници,има в колекцията си руски,и знае,че по нищо не отстъпват на швейцарските. А от американските,са далеч по-добри

299

Т.Шак

преди 1 година

"Повечето икономисти обаче не вярват, че това ще бъде успешно поради тесните взаимовръзки на световната икономика" Е, да де, ама в момента най-много страда евроатлантическата икономика, а не толкова руската. Докато в Европа и САЩ отчитат двуцифрена инфлация, руснаците отчетоха дефлация, а курсът на рублата е по-висок от преди СВО.

298

мхм

преди 1 година

Не съм чел всички коментари,може някой друг ,също да е писал това. Чували ли сте за Константин Чайкин? Ако не сте,изобщо не коментирайте качеството на руските часовници.

297

Анонимен

преди 1 година

Хвана се за ракетата.

296

Ясновидец

преди 1 година

Путин е пътник. Часовникът е символ на това, че си заминава. Купиш ли си часовник ти е приключила я службата, я животът.

295

Анонимен

преди 1 година

Часовника е поредната лъжа на Кървавия сатрап: цирковете с "руското" са като с всичко останало: за пред мужиците :руско, на частно - Западно. Впрочем, любопитното е, че се говори само за материала на корпуса/циферблата. Да не се окаже, че "руския" часовник пак е Западен отвътре: като Ауруса и всичко, което се опитва да подражава на качествените неща?

294

hahahahahh

преди 1 година

за пред камерите, иначе швейцарски, виктория секрет . . .

293

Анонимен

преди 1 година

Махайте го този дърт и пpocт, руски грозник от главната страница!

292

Анонимен

преди 1 година

Да си тypи корона с кристали на тukвeтo!

291

Анонимен

преди 1 година

Не е за вярване! Изписахте пестин коментара за на путин сувенирчето!