270

Всички

преди 1 година

Обичат Путин. Факт

269

Анонимен

преди 1 година

Необяснимо е как хиляди русофилистични дъртаци са влюбени до полуда в монголоидното жендарче на високи токчета. Мистерия!

268

Анонимен

преди 1 година

Черногледи експерДи предвещават деиндустриализация с по-лошо качество на по-висока цена. Руското правителство обаче е оптимистично настроенои резултатите вече са налице, а руската Дума в тези дни подготвя законопроект за ежегодна 13-та пенсия за всички пенсионери - всяка година през декември, всички руски пенсионери ще получават 13-та пенсия.

267

Кога

преди 1 година

Путин става Президент?

266

ХАХАХА

преди 1 година

Киев случайно изтрепал Азовците. Времето тече.

265

Путин

преди 1 година

Президент!

264

Слава

преди 1 година

На Путин!

263

Анонимен

преди 1 година

На тоя не му трябва часовник.Друго му трябва,ама няма кой да свърши тази работа и да отърве света от поредния диктатор.

262

ФАКТОЛОГИЯ

преди 1 година

Русия няма как да е хегемон на този етап, защото погуби енергията си да прави култ към личността на другаря Путин. По същата причина и ГЕРБ няма да е хегемон на българската политическа сцена... нещата са много прости, ако има кой да ви ги обясни, нали така? Сега вече всичко ви е ясно? Когато 2 Годзили се бият, шаро няма място на терен, защото ще го смажат, ако ще да е на страната на победителя. Шансовете са такива.

261

Анонимен

преди 1 година

Може би цената е написана на този часовник? Трябва да вярваме, че са скъпи. Не е ли? Може би струват 3 рубли.

260

Скоро

преди 1 година

И в бг.

259

Много

преди 1 година

Красота

258

Жалка гледка

преди 1 година

Предсмърти напъни на дядката да се настани като хегемон на политическата сцена, на която има само 2 свободни места. Малко е излишен в цялата картинка, никой няма да го допусне там, на където се е устремил, а той подсъзнателно го знае и поради тази причина си купува скъпи часовници, за да получи поне малко допами в мижавото си битие на убиец. Когато убиваш, ти убиваш първо себе си, после жертвата си. За това се разболява Путин в момента. Убийствата го убиват хиляди пъти в минута. Вече е ***.

257

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да си ''умен'',че да продължаваш тази война,когато инвеститорите бягат от Русия?И какво демонстрира с този часовник,че може да замени западното с руско ли?Какво очаква,всики да започнат да си купуват руското ли?Еми това е наивен човек.Русия я чака мизерия,нищо,че има газ,петрол,жито и т.н.Ще бъде изолирана като Северна Корея,щом имаше намеци за национализиране на западни марки и компании,инвестирали в Русия,като ИКЕА например.Тази територия ще се затвори и никой няма да инвестира.

256

Анонимен

преди 1 година

Кой го интересува какъв часовник носи. Тази информация представлява ли интерес за някого?

255

Анонимен

преди 1 година

Не само часовникът му е супер скъп и луксозен, но и докато се води тази унищожителна война в Украйна, в която биват убивани невинни хора по заповед на Путин, той най -хладнокръвно си играе обичайните занимания по джудо или фитнес, за да поддържа формата и здравето си.....той сигурно отдавна е спрял да има чувства.

254

Анонимен

преди 1 година

Няма да я спре, просто ще загине като герой, от рак. Ще го страдат другите 144 милиона, докато не сметнат, че цялото нещо е било тъпотия.

253

Анонимен

преди 1 година

Войниците му гладуват на фронта и грабят от украинците,а той се фука със скъп часовник.Правете си изводите.

252

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува Путин какъв часовник носи.Интересува ме да спре войната,че цените станаха космически.

251

Справка

преди 1 година

Да, всяка държава се стреми да е световна сила, но хегемоните в момента са Китай и САЩ. Русия само се пъне.