330

Анонимен

преди 1 година

Браво на него.

329

Иван

преди 1 година

Руския часовник "Ракета" показва винаги 10 часа - време за водка.

328

Анонимен

преди 1 година

До Ха-ха-ха Е и какво от това? Кога започват да се правят български часовници? Колко държави правят часовници всъщност? Може би не знаеш, но всички механични часовници Seiko се правеха с руски механизъм.

327

Анонимен

преди 1 година

До redordead Аз пък предполагам, че с твоите процесори и там каквото си наредил може и да не можеш да правиш нищо, като нямаш пари за ток и след като всичко поскъпне петорно, както ни гласят твоите западни тарикати.

326

Анонимен

преди 1 година

"Повечето (всъщност - придворните западни) икономисти обаче не вярват, че това ще бъде успешно поради тесните взаимовръзки на световната икономика. Те смятат, че най-вероятният сценарий е деиндустриализация с по-лошо качество на по-висока цена". Тези същите обявиха, че с адските санкции Русия за три месеца ще фалира, обаче нещо взеха да фалират техните икономики... Сега с пропагандните релации за деиндустриализация пак ще се оакат. Гагарин летя без участие на лешоядите от Запад.

325

малко нещо ама

преди 1 година

символиката направно е пръснала мозъчетата на краварофилите! Я как ридаят тука. НИЩО - радвайте се на замената на руски части в космическата станция. Да видим кравите в космоса докога ще ги има!

324

Анонимен

преди 1 година

Лидерите *** да демонстрират как са уж в една лодка, ама едно е да можеш да похарчиш 1,5 милиона на данъкоплатците за играчка и да седиш в луксозната каюта, а друго е, да гребеш като каторжник и да гледаш гладен през прозореца на лодката.....

323

А

преди 1 година

А путиноматите ще носят ли всичко маде рашанстан? Коли също. И лекарства

322

Анонимен

преди 1 година

Мда, докато сънародниците му тънат в мизерия (и тази мизерия не е започнала от санкциите, от много повече време е). Ситуацията става трагикомична, когато Захарова-Ягодата и водкаджията Медведев започнат да ръсят мъдрости. Плачевно е. Залезът на една голяма страна, която имаше потенциал да бъде нещо голямо.

321

Сахар

преди 1 година

Руснаците са толкова разбита "държава", че дори храната не могат да си произведат сами, а за лека кола с оборудване отпреди 20 години се чака...Жалка работа.

320

Сахар

преди 1 година

Руските часовници са страшни ***, като всичко руско.

319

Анонимен

преди 1 година

Българите винаги са били роби както и в днешно време. Нищо не могат сами да направят все трябва някой да ги владее.

318

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин!

317

Анонимен

преди 1 година

Съвсем скоро ще са световен лидер и в икономиката, напълно самостойни и самодостатъчни за да ги е грижа за Запада, който вече е в рецесия.-Съвсем скоро ще почнат да се самоизяждат както по времето на блокадата в Сталинград! Видяхме им ВЕЛИЧИЕТО!

316

redordead

преди 1 година

до Кукуряк - очаквам съвсем скоро Русия да почне да произвежда високо ефективни процесори, рам памет, ССД и т.н. компоненти, и ти да почнеш да ползваш руски лаптоп, телефон и телевизор...ще почакам сигурно едно 20-30 години, докато разия успее да докара процесор на ниво 2010 година...

315

Анонимен

преди 1 година

Той и наш Киро го смени ама с американски от стареца с деменция.

314

Българин

преди 1 година

На този часовник само корпуса му е руски а механиката пак ще е швейцарска.

313

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 1 година

Редакцията ,която е изтрила степента ,означава ,че е на минус 12 степен и не цинизъм

312

Така е ..

преди 1 година

До Кукуряк 495 Кога е това съвсем скоро когато щели да станат световен лидер в икономиката..! Това се отнася за Китай , а не за Русия.Тези ще си останат вечни мизерници.Какво да се прави ? Съдба !

311

Я па я..!

преди 1 година

Ще му повярвам ако строши с чук стария швейцарски часовник.