27

ами

преди 1 година

До: номер 32 Ами аз се сещам за Афганистан. Войната в Афганистан я разпали Леонид Брежнев с нахлуването на армията на СССР, и това доведе до разпад на Съветския Съюз!Сега Путин нахлу в Украйна... въпросът е историческото Московско Княжество сега как ще се нарича? МНР? Тоест, Московска Народна Република?

26

Бай Дрън

преди 1 година

Да де, щото Зе не раздаде Калашници на пандизчиите да мародерстват и трепят народа му.

25

стига бе

преди 1 година

Хайде наркомана да сметне коя държава колко войни е разпалила след ВСВ. Коя държава се меси нон стоп, пряко и непряко във вътрешните работи на други. Коя държава прави преврати в други. Коя държава последните години бомби и уби милиони в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия ....

24

Анонимен

преди 1 година

Ал Кайда, муджехидините, Мюсюлмански братя, Ислямска държава, Десен сектор, Торнадо, Азов дали руснаците ги създадоха?

23

Винаги

преди 1 година

си оправям настроението когато някой започне да праща Путин в Хага...Това е като децата, които си представят, че с книжни фунийки ще стрелят по слонове. А при по-големите мокри сънища или като в рекламата "ех, мечти".

22

Някой

преди 1 година

Изключителна личност! Изгради такъв световен авторитет, че военно-престъпникът Путин изглежда като Джудже спрямо него! Едно е да защитаваш собствената си Родина, семейство, земя..., друго е да пращаш варварите си да сеят смърт откъдето минат!

21

анализатор

преди 1 година

До: номер 25 Не се хаби напразно. Противно на цитата, приписван на Гьобелс, че една лъжа повторена хиляда пъти се превръща в истина, лъжата си остава лъжа!

20

анализатор

преди 1 година

Русия е съюзник на сина на ятака на най-големия терорист за всички времена - Карлос Чакала!Става дума за Башар ал Асад, баща му на който, Хафез ал Асад, дава политическо убежище на Чакала в Сирия! Смятайте, щом самият Муамар Кадафи му отказва молбата за убежище!!!

19

-

преди 1 година

Никой не инвестира в тероризъм повече от Русия , освен САЩ.

18

анализатор

преди 1 година

до: номер 18 Забравяш да споменеш, че и руснаците са бомбардирали България. А също и сърбите.

17

анализатор

преди 1 година

До: номер 21 Докато Владимир Путин не бъде изправен пред съда в Хага.

16

ХА ХА ХА!

преди 1 година

Никой не инвестира в тероризъм повече от краварите! Дотук отиват на $100 милярда в уркаинските терористи! Явно терориста реве за спонсорство - буквално!

15

Ядосан

преди 1 година

Терориста Зелински вика- Дръжте терористите.

14

ХХХ

преди 1 година

Това поставено от САЩ *** прави точно това за което е сложен на тоя пост ....доведе Украйна до война ....САЩ участват с оръжия но не на тяхна територия както винаги .....Натякване че Русия е терорист и ала бала ....САЩ стоят в сянка ....Просто ...играе ролята си от агент на ЦРУ много добре ! Внушава че едва ли не Европа е виновна ....внушава че руския газ е заменим ....абе луда работа .....нооо ЕС е подвластен на САЩ и гледа като кон с капаци !

13

Анонимен

преди 1 година

А когато американците бомбандират България не е ли било тероризъм?

12

прав е

преди 1 година

6 месеца война и няма терористчни актове по-света. Защото русия е заета с Украйна - а главно русия се занимава с тероризъм.

11

Анонимен

преди 1 година

Ако войната е в Сомалия, или Буркина Фасо на никой не му пука. Като, че ли там не са хора.

10

Анонимен

преди 1 година

Войната е най-лошото нещо. Само, че в света се водят войни от както съществува. За последните 100 години също. Те не са били в Европа, но не значи, че не ги е имало.

9

Станислав

преди 1 година

Че много ясно ! Русия си е КГБ/ терористична страна. То си и е в държавната политика!

8

Анонимен

преди 1 година

Американците нямат най-силната армия, нито най-много оръжия. Те се опитват да разшифроват кода на нацията и да я обработват на ментално ниво. Което ги прави не по-малко терористи.