47

Скоро

преди 1 година

Скоро кървавият клоун Зе ще слуша концерт на "Вагнер"преди него и женаму ги обесят като Мусолини и женаму.Само гледайте....

46

Анонимен

преди 1 година

8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна...и да се стигне до тази безсмислена и жестока война... Това са фактите русофилчета...

45

Анонимен

преди 1 година

56 хубави въпроси задаваш. А тия същите въпроси задаваше ли ги когато паднаха бомбите над Сирия, Ирак, африканските държави? Или там не са достатъчно руси за твоя вкус?

44

Анонимен

преди 1 година

Колко хиляди руски и украински войници погуби тази война и нейния инициатор в Кремъл...? Колко украински градове бяха разрушени...? Колко деца и цивилни загубиха живота си в Украйна...? Колко проблеми създаде на целия свят и собствения си народ и държава бункерния пcиxoпат...? Колко мозък трябва да има човек в главата си, че да защитава един yмoпoбъpкан диктатор...?

43

Анонимен

преди 1 година

Интересно а Осама бин Ладен на коя фамилия беше личен приятел? Я да си спомним! Дали пък те беше Буш!? Доказано с факти при това! Упс.

42

До 49

преди 1 година

Югославия?И какво е повече Европа от други региони където САЩ избиха над 1 млн души в последните 20 години?

41

Обикновен фашизъм

преди 1 година

На летището в Мариопол след разминирането му са открити стай за мъчение и пещи за изгаряне,хората от града свидетелстват че след 2016 г.там се настаняват Украински фашистки баталюни и превръщат летището в концлагер.

40

Анонимен 48

преди 1 година

Лелеееее! Е, това се казва бяс! Всички"десносектанти"ще си счупят пръстите. Посочете ми едно от нещата, които излагам да е невярно. Задава се нов тоталитаризъм. Отдавна в САЩ подръжниците на републиканците не смеят да заявят политическите възгледи публично, защото следва на-демократично малтретиране от тези на демократите. Като гледам идва и насам.

39

Факт

преди 1 година

Поредните глупости и лъжи на фашисткият клоун.

38

Анонимен

преди 1 година

В 21ви век да започне война в Европа може само абсолютно yмoпoбъpкан диктатор... Колко лъжи изговориха двамата с Конья отпреди 24.02 до днес тези долни, руски бандити...? Вместо Европа да се съвземе от пандемията сега трябва да се занимава и с този пcиxoпат в Кремъл....

37

Анонимен

преди 1 година

До амиСамо да те светна, че Леонид Илич Брежнев е УКРАИНЕЦ!! Знаеш ли под ръководството на кой Съюза на съветските социалистически републики/СССР/ потушиха възстанията в Унгария и Чехословакия! Никита Хрушчов! Тоже украiниан! Руската федрация разчисти ислямизираните главорези в Чечня. Разреши конфликта в Южна Осетия. Спря войната в Сирия. И потуши метежа в Казахстан. Сега ще освободи окупираните от СССР територии на Русия, Словакия, Унгария, Полша и Румъния. И ще даде автономия на татарите!

36

Анонимен

преди 1 година

За 1 секунда 10 клика на възхвалява на Зеленски. Днеса, продадохте ли се! Нали знаете че знаем от коя партия сте. А идват избори.

35

Анонимен

преди 1 година

Интересно. Днеса не позволява да слагаш негативна ръчички на писанията против Русия. Страшна демокрация. Направо по западен образец. Много ни убеждавате в правотата си така, да знаете. ;-))))

34

Анонимен

преди 1 година

Боже, тероризма почнаха да си мерят. Измерете си мозъците, че май на всички размера е колкото мушица винарка!

33

Анонимен

преди 1 година

Всъщност доказания архитект и спонсор на терористични групировки е САЩ. Отворете американски издания от преди няколко десетилетия да видите как възхваляват Осама Бин Ладен. Ислямска държава също си е тяхно отроче от където и да се погледне. За никоя друга държава няма толкова неопровержими доказателства, че спонсорират тероризма.

32

до Кокси Мокси

преди 1 година

Подозирам, че имаш в предвид Путин, Щото той е нисък и долен заврян в бункера и започна война, пърдон аперацъя?

31

Анонимен

преди 1 година

Зеленски не казва нищо ново за фашистка Русия. Бункерният пcихопат я превърна в диктатура и агресор без аналог в света и уверено я води към небитието...

30

Анонимен

преди 1 година

Аз ли не съм добре? Чечня преди руснаците да ги разбият нахлуваха в съседните републики. Грабеха и отвличаха хора!!! Режеха части от телата на отвлечени западни специалисти и искаха откупи!!! Дегистан и Черкас бяха пропищели от набезите на чеченските отряди! Това сериозно ли е което се твърди? Западна пропаганда съвсем му изпусна края! Кой създаде Ал Кайда? Кой създаде Ислямска държава? Кой разби Ислямска държава? Това, което искат демократите от САЩ да наложат на света вече ме плаши сериозно!

29

ЖалкоНищожество

преди 1 година

Слава на кокаина,пардон - на Украина.

28

Анонимен

преди 1 година

Бахаа, тоя зеления навреди повече на рашистите, отколкото никой друг. Такъв черен ПР им устрои. Не че те не си го заслужават де.