67

Срочно проверка

преди 1 година

Нужно раследват все разговори вокруг Путин до начало война.. Сообщили что он получил инструкции от США.. Появилась версия что Путин работает за полной блокаж Русь в том числе Украйна,Руская федерация и Беларусь.. по указание американские наркомани которие обявили несколко леть тому назад програма за полной блокаж на Евросоюз.. В том числе блокаж поставки газ от Руская федерация..Война уже увредила тежало все европейские государства ..в том числе Руская федерация..

66

тя

преди 1 година

Стига бе ,ти ще кажеш и ще даваш определения , а твоята измислена държава в какво инвестира ?

65

Аз есмь царь

преди 1 година

Кървавият клоун на Зеля.

64

Укроеничари

преди 1 година

минирането на жилищните райони на Донецк с хиляди противопехотни мини ПФМ 1С от кластърни ракети как го броим? Укропитеците се оказаха най-добрите зомбита на НАТО!

63

Цезар

преди 1 година

***-рашки си имат вълшебните думи за развързване на портфейла за военни действия - БОРБА С НАЦИЗМА. А краварите-янки други думи за същото - БОРБА С ТЕРОРИЗМА. Ама много си приличат двете империи ... :-(

62

Бен

преди 1 година

Да не се окаже че и Бен Ладен е бил рашка с брада под прикритие .... :-))))

61

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е цupka на rзь на русофилите и русите!

60

Анонимен

преди 1 година

Браво днес.бг!!! В Европа няма цензура, някой да не си помисли нещо друго. Неудобните коментари се изтриват сами. Юнаци подлизвачи

59

Анонимен

преди 1 година

Правилно никой освен нас разбира се не трябва да инвестира в укропитеките !07232

58

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен нацист! През нощта са пратили ракета в затвора с пленници от Азов. За да не говорят и покажат на света уродливото лице на Слава Украине. Знаем го, видяхме го тази сутрин. Изчадия -те и лицемерните им западни кукловоди, толкова кръв се пролива заради тях!

57

Анонимен

преди 1 година

Американците са най-големият терорист в света открито си спонсорираха талибаните през 80те, създадоха ислямска държава справка сенатор Маккейн с албагдади и останалите лидери на ИДИЛ. САЩ спонсорират всички терористи под предлог бойци за свобода.

56

Дядо от село

преди 1 година

Хайде бе ! Не вярвам ! Ами твоя работодател,не инвестира ли в пъти повече в тази посока ,а?!

55

Любопитен факт

преди 1 година

Относно тероризма: Украйна е нанесла ракетен удар с HIMARS - и по колонията със пленени азовци като има убити и ранени. Това се случва на фона на появяващите се клипчета с признанаия за действията на нацистите. Та какво за тероризма и спонсорите му?

54

,spas

преди 1 година

Поне едно време имаше газ за газовите камери,сега ни убиват бавно и мъчително..

53

Анонимен

преди 1 година

ха, присмял се щърбел на хърбел. Неговите спонсори май са най-големите инвеститори, ама нали не може да хапеш ръката, която те храни. Сигурно му е ясно, че ще го хранят докато им е нужен, след това идва и неговия ред. Няма да си дочака Оскар-а.

52

Анонимен

преди 1 година

Инициатор от Кремъл викаш 56! Абе слънце, как се нарича да спреш питейната вода на цял полуостров? Геноцид! Твоите мили украинци извършваха геноцид върху мирно население 8 години. Спряха водата, тока и всички връзки на хората в Крим. Издевателствата над тия в Донбас, боя и терора какво е? Това че запада се прави, че не вижда, не значи че геноцида не е факт. Отвори си очите!

51

Анонимен

преди 1 година

До 28: " изключителна личност"? Я му послушайте предизборните бръщолевения и после вижте какви ги свърши за тия 3 години. Мижава марионетка и до тоалетната няма право да отиде без разрешение от краварите. Като е толкова изключителна личност, що не изпълни Минските споразумения? Кокаинов у.б.и.е.ц.

50

Анонимен

преди 1 година

Зеля, аре слизай в подземието, че не те търпим!

49

до 57

преди 1 година

Значи според теб е нормално, това, което става в Украйна...? Да виждаш случайно, че никой от Европа не търси контакт с кремълския пcиxoпат...? В 21ви век да лъжеш целия свят, че Русия няма намерение да нападне Украйна и да направиш точно обратното... На руските фашисти и демагози изобщо не трябва да се има доверие.

48

Анонимен

преди 1 година

Той няма какво друго да каже, иначе трябваше отдавна да се е предал, той лично. Сега ще убие още хиляди, за да удължи сатрапското си съществуване. Чист убиец, завоалиран с лъжи.