34

Анонимен

преди 1 година

Малко им е боят! Казвам го, като потърпевш и то неведнъж от лекарска алчност, некомпетентност, малодушие, бездействие и т.н.

33

Анонимен

преди 1 година

Това, което прочетох, не е насилие. Това са наченки на неосъзната съпротива. Медиците, тези Коко 19 престъпници, вече повече от две години се гаврят с нас, манипулират ни, разоряват ни, държат ни като затворници по домовете, прикриват си безсилието, некомпетентността и невежество си зад измислени административни мерки. Аре сега чао, че отивам да пазя баба и дядо.

32

Анонимен

преди 1 година

Браво! Най-после нещо разумно и справедливо, макар и много закъсняло!

31

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите са като във вица за красавицата. Аман от нагли, невежи , прости , пък и агресивни!

30

Анонимен

преди 1 година

Значи престъпленията им ще бъдат окончателно 100% прикрити. Евала.

29

Анонимен

преди 1 година

Докторите поддържат лъжливата теория за вируса ковид. С цел лично облагодетелстване и се правят на гръмнати зайци. Имайки предвид, че това е престъплението на века, малко им е боя.!

28

Albi

преди 1 година

Лекарите потъркват ръчички и чакат като лешояди поредната Корона вълна. Да точат клинични пътеки и да затварят хората.

27

Анонимен

преди 1 година

А за убийците в Ковид отделения където дават лекарство блокиращо дишането и ги връзват и убиват садистично ??? И те ли ще бъдат при Главния прокурор

26

Анонимен

преди 1 година

Не са за бой, просташко е. ЗА ЗАТВОРА СА всички до един от санитарката, сестрата, до лекаря. Идея нямате каква мафия са, как се прикриват един друг, как лъжат за диагнози с цел пътеки от касата, как си искат пари, за да те лекуват, или превържат, как си играят с човешкия живот.!

25

Анонимен

преди 1 година

А, веганистът възкръснал. Беше се скатал от април до сега. Мислех, че е предал Богу д..х. Къде беше бе трролче, на фронта в Украйна ли?

24

Анонимен

преди 1 година

За ромите има изключения , тъй като само ТЕ имат права , без задължения , а и БХК е на мястото си , какво ще каже ЕС !Т. е. , за ромите не важи !

23

Анонимен

преди 1 година

Абе то , хубаво , ама главният е в постоянна отпуска !

22

да

преди 1 година

От личен опит ви казвам, че някои лекари са не само за бой, но и за нещо повече!

21

До 23

преди 1 година

Военната униформа не е ли само за казармата?

20

20

преди 1 година

Ако трябва да лежим в такава болница няколко дни като пациент-ще го преживеем.Но акоо трябва да работим там 40 години? Е,това вече не е професия,а присъда!Затова няма да има нито лекари,нито сестри,нито никакви други медицински специалисти! За капак на всичко и пациентите и близките им смятат,че персоналът е виновен за всичко!

19

Анонимен

преди 1 година

Тази сутрин чух,че в медицински университет вече приемали и с тройка от изпитите.Което означава,че медицина ще влезат да следват тези които друго не могат да следват!Не се учудвам-влезте в която и да е областна болница и вижте условията там.Вижте стаите на пациентите,коридорите,асансьорите.Спомнете си оная болница в която снимаха клип как пренасят с брезент пациент по етажите. Сградата и е строена през 1912 година и за 110 години не са се намерили средства да се монтира там асансьор.

18

лекар

преди 1 година

Нещата ще се оправят след няколко години.Тогава просто няма да останат никакви лекари.Никой вече не иска да следва медицина.След тези няколко години едни добре облечени бизнесмени ще внесат лекари от чужбина и който може да плати-ще го лекуват в болница.А ние останалите-кой както може!Затова бяха и кампаниите срещу нас.Няма нищо случайно.Поне в нашият град лекарите под 50 години са няколко,а 97-98% сме към 60 годишни!Ето това е вече опасно.

17

Анонимен

преди 1 година

Жалко, отвързаха ръцете на насилието.Главен прокурор е на дъното в пирамидата на безполезността в България.Никаква нужда няма отнтакава длъжност и е яреме да поеме по пътя на спецпрокуратурата....

16

дисекция

преди 1 година

Голямо мандръсане чака лекарите сатанисти.

15

Анонимен

преди 1 година

Дам... и тоз главен ще се засили и мигом ще организира едно следствие, един бърз съд и една бърза присъда. И сам ще пише обвинителните актове и ще ги защитава в съдебната фаза. Тез от БЛС дали имат мислене поне на първолак?