14

До До Анонимен 10

преди 1 година

Предложението е в момента тези, на които е възложен контролът, а такива има, да си свършат работата. Да се занимава главния прокурор с това? Вие акъл имате ли? Очевидно наистина ви е колкото на Киро и Асен. Той изобщо няма такива функции. Безумни хора предлагат безумия. Системата е скапана - образователната и здравната. Пратете ги и тях на главния прокурор. Можете да теслемите на него и лихвите на банките. И ако имате щипка акъл, ще се сетите, че е безсмислено точно това.

13

илюминат - ренегат

преди 1 година

Колкото по-далеч от набедени "ДОКТОРИ"толкова по добре!Почти е сигурно,че ще те "излекуват" към оня свят,особено ако имаш нещо общо с "ковида"!!!

12

i'm

преди 1 година

А безхаберието на медици, кога директнопри гравния прокурор?

11

Анонимен

преди 1 година

Боже, Боже, събери си версиите! И на кого помага тая глупост?

10

До Анонимен 10

преди 1 година

Ми дай ти някое предложение. Аман от критикари без мозък. Родил се за да мрънка.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако някой си мисли, че подобна хрумка ще реши нещо - значи има акъла на Киро Про100- тото. Главниятпрокурор не се занимава с това. Той ще преразпредели сигнала и от там - с начале. Само си бършат ръцете разни некадърници, като предлагат безумия.

8

Анонимен

преди 1 година

Нали осъзнавате, че тия примитивни хора, не са точно хора

7

До Нещо не разбрах

преди 1 година

Хаххаах да сравняваш бакшиш с лекар е меко казано малоумно. Без бакшиши ще оживеем а без лекари не. За да станеш лекар учиш едно поне 10 години за да може после ***..лите да те бият. Разлика определено има.

6

Анонимен

преди 1 година

Чудя ви се като не ви изнася защо не ходите да се лекувате при някой знахар. Как пък при 50-те си ходения по болници нито един път не съм била разочарована от лекари...може да не са били най-любезните на света но са си вършили работата. Ако работех при такъв стрес и с толкова *** и о..френи щях да си купя електрошок. Отношението към тези хора е покъртително и обикновено от най-необразованите .

5

Анонимен

преди 1 година

Прогонихте лекарите от България с безобразното си отношение. После ревете, че нямало кой да ви обърне внимание. Ами няма!

4

Нещо не разбрах

преди 1 година

Значи ако има агресия срещу лекар ще се задейства цялата държавна машина, но ако има агресия срещу таксиметров шофьор е божа работа. Нещо кастово разделение ли внасяме? И всъщност, за чий ни е която и да е друга прокуратура тогава? Да остава една главна. Очевидно другите не работят.

3

Анонимен

преди 1 година

В моя род има лекари, учители и юристи. Не се хваля а го казвам, защото никога не съм помислял да кажа по отношение на лекарите - малко ги бият, но го казвам с ясно съзнание след като на свой гръб изтърпях грубо и арогантно отношение с възрастната ми майка, към нас роднините. Нагледах се в спешното на подобно отношение и с други пациенти и техните близки.Така, че за да посегнат хората - има причина и тя най-вече е в лекарите и мед.персонал. Така не може.

2

Гешев е позор

преди 1 година

Психично болният полицай Емил Димитров от Бобов дол съди хора за обида на куче! Този психар е приятел на прокурора Иван Стоименов Гешев!

1

Ето го вашият Гешев

преди 1 година

Главният прокурор Гешев вкарва в психиатрия за лечение хомосексуалисти защото били позор за България и Европа!.............. Инквизицията от 15-век се върна в Кюстендил, Дупница, Благоевград, Перник, Пловдив, Варна !