44

Сготвения

преди 1 година

Коцето може и да не знае, но Бойко вече го е сготвил, така че или ще играе с ГЕРБ или няма да съществува Възраждане

43

Анонимен

преди 1 година

Поредния алчен празноглавец.Махленски клюкар,готов да обере каквото може.Хитрец на дребно.Толкова ли не може да го видите.От километри се вижда.Поредния Бареков и Яне Янев,само по-глупав.Две нива надолу.

42

Анонимен

преди 1 година

Тоя като го изберете на власт на есен да знаете - ще мълчи като п ъ н, нито ще паднат ковид мерки, нито ще си мръдне пръста да свърши нещо. Много му личи как иска да се докопа до кокала.

41

тръпнете изедници

преди 1 година

Възраждане иде за ***.

40

мхм

преди 1 година

Ами тъкмо сега ще падне валутния борд

39

Електорат

преди 1 година

А.б.е копейка от де ги събираш...та твоите и първо отделение немат

38

Анонимен

преди 1 година

До ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ 37 Хапчетата трябва да се пият редовно. Ние сме с Еврото от десетилетия, валутен борд, сеш'ли се?

37

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за Костадинов и тогава ще видите какво е бедност.Кризата през 90-те години ще Ви изглежда като рай.

36

ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Ще гласувам за Възраждане защото те единствен са против приемането на Еврото. Всички други партии ще го приемат, без дори да питат народа. И ще затрият икономиката на България

35

Анонимен

преди 1 година

За 30 години видяхме синьо-червено-герберският гювеч докъде докара България.Това са едни долнопробни марионетки на САЩ.Глас от мене за Костадинов,пък каквото ще да става.Не го знам какво ще направи,но другите ги видяхме.

34

До 27

преди 1 година

Четеш неква утопия рашаробе...хохохо

33

Анонимен

преди 1 година

Единстените за които си заслужава да се гласува са Възраждане. Те поне си държат на думата и спазват обещанията. Казаха че ще премахнат зеления сертификат и го направиха! Всички други са мижи да те лажем.

32

мхм

преди 1 година

Тия дето управлваха 12г и седем месеца ги видяхме,що за стока са. Ама видиш ли, Константинов можело да не бъде читав ,за туй да си изберем пак старите....

31

Анонимен

преди 1 година

Щели много да гласуват за възраждане ,ако е така това говори колко е *** електората ,вярно е ч всичко що е с по ниско от 12 клас и е дипломирано в СОУ с по малко от 100 ученика може да гласува за *** като възраждане и това ще значи че още две години назад и пълнене на България с руски шпиони рушащи България за свой интрес .НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ТОВА ЩЕ Е ГРЕШКАТА НА ЖИВОТА ВИ ОСВЕН АКО СТЕ МАЗОХИСТИ.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 А ти за кухи долари да го поемеш целия.

29

Анонимен

преди 1 година

До ПатриотНяма да направи - ако искаше можеше поне да предложи промени в закона за референдумите така, че решенията от тях да бъдат задъжителни например. Не го направи и няма никакво намерение. Освен това за него СЗО е просто едно нпо без бюджет и т.н.

28

123

преди 1 година

*** и ИТН с общ електорат: няма толкоз *** народ

27

1234

преди 1 година

Тези *** от ПП,ДБ и БСП, май наистина водят преговори да се явават с обща листа на изборите.На какво ли още са способни ,само и само да са във властта.Това вече е извращение с политиката в БГ. В тези хора не е останал грам морал и достойнство.

26

Време за Възраждане

преди 1 година

Възраждане ще е първа политическа сила за много години напред, ако успее да ни освободи от сатанинските ООН и СЗО, откачи лева от потъващото Евро и разпадащия се Евросъюз, възстанови българо-руското енергийно сътрудничество и изгоня янките от земите ни.

25

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак се заигра с тая дъвка...долен циркаджия