64

Тина Карол

преди 1 година

До ЦокоЦоко, Цоко и 170 да подготвиш нищо добро не ни чака! Особено, ако си ги подготвил за сбирщината на Костя Копейкин.

63

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е новата секта с харизматичен лидер говорещ това което хората искат да чуят. И когато имаш население с общ коифициент на интелигентност колкото броят на депутатите им в момента хубави неща няма да се получат.

62

Тина Карол

преди 1 година

До АнонименВъзраждане, с този болен мозък Копейкин, ще довърши каталясалата ни държава. Как може да му вярвате на това плямпало?! Този, през годините направи невероятни движения, обърса партии и медии, само и само да докопа кокала и сега живее с мисълта, че при поредните избори вече е "избуял" като челна политическа партия.Да пази господ, защото попаднем ли в ръцете на този политически артист, моментално ще се станем част от Феодална Русия!

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 А ти татуирл ли си Херо Мустафата на дирника си.

60

Анонимен

преди 1 година

Всички за Възраждане!

59

Анонимен

преди 1 година

Ние които досега не сме гласували ще гласуваме за Възраждане. А като проценти сами си направете сметката колко сме. Досега гласуваха общо 25 30 % останалите 70 % не гласувахме. Щом аз ще гласувам който не съм гласувал от първите избори в началото на 90-те може да си представите колко народ ще гласуват. Видяхме докъде ни докараха и гербавите и бесепе и пп и дб докараха ни най голямата мизерия. На всичкото отхоре ПП ни оставиха и без газ скараха ни с Русия и играят посвирката на Краварите.

58

Цоко

преди 1 година

Агледах се, наслушах се . 17 човека съм подготвил за Възраждане .

57

Копейкин,

преди 1 година

Какво си се загрижил за Нинова.Гледай си собствената партийка.

56

Време за Възраждане

преди 1 година

До до време за Възражда Долните доктори в болницата убиват пенсионерите и ги пишат Ковид. Убиха вйкючително и баба ми. Като Възраждане изгонят янките и това ще спре.

55

Анонимен

преди 1 година

всички българи се надяваме да не влязат червените фашисти

54

мхм до анонимен

преди 1 година

Ами дайте веднъж да пробваме и с човек,до сега все на Господ разчитахме,да ни измъкне от блатото

53

Анонимен

преди 1 година

Оф нямам търпение да му гледам сеира и на тоя

52

Анонимен

преди 1 година

Тоя дали си е татуитал Путин на десната бузка

51

Анонимен

преди 1 година

До 27 .Въ,раждане ще ви докара до там че ще се върнете със 100 г.назад времето на цървулите ,дървеното рало ,разстелите без съд и присъда ,жалко за България ,красива страна ,но населена с *** вярващи на *** продажни .Какво може да очаквате от *** каквито са възраждане .Гласувате за тях и Господ след това няма да може да я възроди България.

50

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече депутати от Възраждане има в новия парламент толкова повече гласове против подмяната на стабилния Български лев с умиращото евро ще има!! Гласувам за Възраждане

49

мхм до да

преди 1 година

Щото с приказки не става,както до сегашните. Ако Коце спечели,Бойко и Гешев,ще мечтаят Кирчо пак да е на власт

48

Време за Възраждане

преди 1 година

Като се има предвид, че последните 33г си бяха безвремие, загубени поколения и геноцид, Възраждане ще е логичния избор на българина към приобщаването ни към Евроазийския съюз. Не се залъгвайте, Европейският съюз ще бъде потопен в кръв и изгорен до основи много скоро. Колкото по-рано Възраждане поеме властта, толкова по-бързо ще дойде и спасението.

47

Striker

преди 1 година

Абе, освидетелствайте го тоя и си го пратете в съответното заведение за лечение! Защо му се дава думата? Мужикистански предател - Бяла Златка 3.

46

да

преди 1 година

До тръпнете изедници ---- че те и Възраждане бяха *** бе, ти не слушаш ли какво говереше Коцето за ГЕРБ и Гешев, но малко странно така от месеци наред спря да говори срещу тях. Някакво предположение защо?

45

мхм

преди 1 година

Не вярвам да спечели,но ще вземе много. И правителство през крив макарон. Кирчо,да си взима план с повечко безплатни смс-и. Голямо молене ще падне....