124

Анонимен

преди 1 година

Тоя, умело, баламосва част от българите, но се надявам на тези избори, че хората ще прозреят как тази партийка се превърна в Атака2.

123

Анонимен

преди 1 година

България е пълна с руски кавали. Затова никога няма да се оправи.

122

Анонимен

преди 1 година

Този е вреден за България.

121

До 136

преди 1 година

Ти се лекувай при Рамзан Кадиров - "истинския" защитник на проваославието, традиционните християнски ценности и морал. Разбрах, че имал много хубави методи за лечение на такива като теб. Ако не са го убили на фронта дотогава де...

120

до 135

преди 1 година

Лекувай се с 2ра бустерна доза

119

До 134

преди 1 година

Прав си, удар е по интелекта ти - опасявам се да не загубиш връзките между трите ти останали неврона и тогава ще трябва да работя и за теб, за да ти плащам пенсията, понеже вече ще си със 100% инва_лидност.

118

до 132

преди 1 година

Спорът с теб е като удар под интелекта ми. Ама то трябва да се чете не само техническа литература и да се използват чуждици, защото не знаеш собствения си език.

117

8888

преди 1 година

Ми да продължават с тъпните за етапи, жълто, пембено, маски и др. и после да не се чудят що Копейкин има толкова гласа

116

До 131

преди 1 година

Позна, фирмата, за която работя е американска и плаща данъци там, за да може после бай ти Байдън с тези пари да въоръжава Украйна, за да убиват брадатите типове от Чечня и Кавказ, които убиват и деца в "името на православието", но пък за сметка на това с думите: "Аллах Акбар" на уста. Но аз ще работя още по-усилено, за да може любимите ти ор_ки да бъдат разгромени. Хайде, пръскай се от яд и злоба!

115

до 130

преди 1 година

Като не ти харесват рубладжиите и смяташ, че народът ни не е достатъчно интелигентен да решава с референдуми, ами *** и се кандидатирай за депутат в Германия. Местното интелигенто населени вероятно ще те избере. Хаха. И не се казва по дефолт. На български е по подразбиране. Ама нали си на *** хранилка.

114

До 128

преди 1 година

Какъв повод, къде съм посочвал повод? Каква дъга? С всичкия ли си си? Не ти разбрах мисълта, дано ти си си я разбрал. Да, толкова си можете вгъ_зрожденците, явно е, че не бъркам.

113

До 120

преди 1 година

Хора са, но нямат нито капацитета, нито знанията да са управляващи. А и точно тези две професии са пословични с ниско ниво на образование, култура и възпитание. А, и още нещо - повечето са тарикати на дребно. Ако влязат в управлението, мислиш ли, че няма да пренесат този си манталитет и там?

112

do 127

преди 1 година

Сложи си знамето с цветовете на дъгата по този повод. Толкова си можеш

111

Анонимен

преди 1 година

Копейкин, БСП ще влязат - изку_фелите пенсионери *** си гласуват за тях по дефоулт. Ти гледай ти дали ще влезеш. Пък и да влезеш, ще си с 20-ина лум_пена, които само ще лаят и нищо съществено няма да могат да предложат. Толкова си можете, посредствени рубладжии!

110

Ще влязат!

преди 1 година

Нали ще се коалират с ПП, ДБ, Маяма, бабикяна, боецъ и др еднодневки, няма как да не докарат общо 4%

109

Израждане

преди 1 година

- открита рушка партия в БГ парламента. Пълна гавра.

108

Анонимен

преди 1 година

Само "полезните ***.ти" на др0гаря Ленин и копейките могат да гласуват за Баш Копейката на Републиката.

107

Анонимен

преди 1 година

КОСЕ БОСЕ ДЕ ГЛАМОСЕ НА ВАНГА СЕ ВЖИВЯВА,ЩЕ ГО ИЗЧЕГЪРТАМЕ КАКТО ПОДОБАВА!!!

106

нарушител на констит

преди 1 година

До АнонименХей, ***, и с кое си действие Костадинов е нарушил конституцията?

105

Анонимен

преди 1 година

До ...Не ,нинова ...