10

Майора

преди 1 година

Абе Павлов ти какво искаш и кого защитаваш? Да продължава агонията вследствие на некадърното и некомпетентно управление на просто Киро , избран след платените протести от олигархията!Това е винаги така когато управляват комунисти , техните деца и техните внуци!

9

Христо Христов

преди 1 година

Взажното е служебният кабинет да поеме политика да ни изкара от ЕС и НАТО. Днес официално съобщиха, че САЩ очакват ЕС да влезе в рецесия. Октомври избори и Ноември излизаме от ЕС и НАТО. Януари месец ще почнат да мрът от студ и глад некадърните европеиди!

8

Анонимен

преди 1 година

То това е целта на Радев - подронване на парламентаризма и установяване на президентска република. Човекът иска да е като Лукашенко. Само че и Копейкин има мераци за диктатор, та ще видим как ще се разберат.

7

Анонимен

преди 1 година

В България големият печеливш е президентът, а в Пиндостан зрее революция. Демократи и републиканци искат да учредят нова партия. Трета!

6

Анонимен

преди 1 година

Всяко нещо е до време. Радев и компания, ще вилнеят още малко. Затова пък, отмъщението ще е по-следко. Този път няма да има толеранция...

5

Мата Хари

преди 1 година

Искаме си Бойко! Киро не ме е викал нито веднъж да ме бомби в държавната вила!

4

Анонимен

преди 1 година

КатоФатмака иска еднолична власт, пратете го в Русия при Путин. Къде сте видяли в Европа такава фатмашка военна диктатура с неизбрани от никого премиери и правителства? Няма никъде. Махнете тази фатмашка тоталитарна СССРска диктатура! Ако не я махнете, ще викнеме чичо Джо, да ви бомбардира, като Милошевич!

3

Без упойка

преди 1 година

Напротив ,има две трагедии в живота,да не реализираш мечтата или да я реализираш.Сега Радев постигна мечтата си,4 г ще управлява еднолично като в президентска република.Това рано или късно ще го превърне в пълноценен диктатор,а партиите ще се обединят един ден да го свалят!

2

Анонимен

преди 1 година

Радев си готви с помощта на руските партии и ДС авторитарно управление. Не е случайно, че влизаме от парламентарна криза в паралментарна криза, а той си мълчи за тия, които му дават властта в ръчичките.

1

Държавник

преди 1 година

Основната цел на всички трябва да бъде лицето Бойко Методиев Борисов да се разследва, евентуално да му се повдигнат обвинения и съда да го вътвори в съответното заведение, според провиненията му.