50

тя

преди 1 година

Ааа, на дълга !Да ,ама не !

49

анонимен

преди 1 година

До мдаа МДАА ВИДЯУХМЕ ВСИЧКИ ДРУГИ КОИТО СЕ ПРОБВАХА ДА УПРАВЛЯВАТ КОЛКО МОГАТ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ГЕРБ КОИТО СИ НАПРАВИХА ДЪРЖАВА МАФИОТСКА В ДЪРЖАВАТА И УПРАВЛЯВАХА КАТО ЕДНОЛИЧНИ СОБСТВЕНИЦИ. И ЕСТЕСТВЕНО ЗАКОПАХА ДЪРЖАВАТА И НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА МЪНИЧКО ДА МРЪДНЕ НАПРЕД. Е ТОВА СА ГЕРБ "ПАТРИОТИТЕ МАФИОТИ".

48

мдаа

преди 1 година

Радев е човек на КГб и мечтата пък и задачата от Путин му е да управлява държавата .засега конституцията не дава ,но чрез служебно правтелство може.Тези които вече четири пъти дават управлението на държавата на радев са ИТН.от това следва че и те са креатури на руското разузнаване като ***, атака ,дпс и пр.И така червената русофилска задница на учиндолеца цъфна.

47

Анонимен

преди 1 година

Радев се покланя на изток на РУСИЯ,НО ТИЛЪТ МУ Е НЕЗАЩИТЕН ОТ КЪМ ЗАПАД!ПОСЛЕ СЕ ОБЪРНЕ НА ЗАПАД И ОТКРИТ...ЗА..ДНИК КЪМ РУСИЯ НЕЗАЩИТЕН!КОЙ ОТ КЪДЕТО МИНЕ......!ОТ ДВА СТОЛА НА ЗЕМЯТА ЩЕ ПАДНЕШ! ИДВА ВРЕМЕ ДА СЕ ПЛАЩА СМЕТКАТА!КРИТИКИ КРИТИКИ НО ЩЕ ИМА И КЮТЕК! СВЪРШИХА ЕВТИНИТЕ ДОМАТИ ОСТАНАХА БЕЗПЛАТНИ КАМЪНИ И ТОЯГИ!

46

Анонимен

преди 1 година

...на дъртия козел от снимката пак му замириса на пари от герб..авата ясла

45

Анонимен

преди 1 година

как пък не изкарахте някой нормален човек, само уpoди, от къде ги намирате

44

ткзс

преди 1 година

Браво ,точен анализ !

43

Shark

преди 1 година

Ай бактън от анализатори. Кой им плаща заплати на тея търтеи бе? Анализатори!! Да вземат да анализират кой и защо свали правителството. Защото то не си е отишло само, за да даде властта в ръцете на Радев. Напротив, К. Петков доста му се опъваше напоследък. Та да вземат това да анализират, ама да го направят достояние на народа. Не че не знаем кой стои зад свалянето на правителството и ще го имаме предвид на изборите!

42

Анонимен

преди 1 година

Айде мола ви се, нема нужда! Aнaл-ли3aтopитe на Со рос, за вас се отнася!

41

Случайно минаващ

преди 1 година

Пааааак изпълзяха знайни и незнайни експерти, анализатори, -лози всякакви. Много простотия навсякъде.

40

АЗ

преди 1 година

На Радев му е през .... за народа. На каишка ще го държат американските *** - няма човек на който вече да не му е ясно

39

Възраждане!

преди 1 година

Време е главния прокурор на република България да се активизира и да арестува цялата пп Възраждане, заедно с всички техни симпатизанти и да вкара първите в бай Ставри, а вторите в бай Карлуков

38

Косьо Самоковеца

преди 1 година

КАКОФ е тоа охльоф?

37

Брех голема работа

преди 1 година

Съвсем скоро са изборите какво да държи на къси каишки? Бързо ще отмине лятото и отпускарския сезон. Реално никаква работа няма да се върши в държавата. Държавната администрация ще си кара кефа по летни почивки.

36

Dinosaurus

преди 1 година

Чорапо обаче трябва да вдене, че отдавна вече не е март 2021! Нито България е същата, мито Руската федерация (СССР), ниро ЕС. Юмручето му го нав*яха неговите служебли "умни и красиви", неговото БСП и паважните лежачи, които той дундурка цяла година. Е, който юмрук размахва, такъв получава, обаче цената ще я плаюаме ние, българските данъкоплатци. Кирчо и Кокорчо че си бегар с девет милиарда в офюорките, а ние ще отгладуваме и отстудуваме "промяната"

35

Анонимен

преди 1 година

Ауууу,цензурирате Алеко Константинов....далече ще стигнете

34

Възраждане

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!!

33

Б Г прави избори

преди 1 година

Предвид голямото значение на предстоящите избори относно бъдещето на отечеството,събрахме се в двора на училището в *** махлеси и решихме да препоръчаме за народни представители-*** ьо Балкански,Филю Гочоолу,Танас Дочоолу,Буйко Борисов и Станислав Трифонов за народни представители.

32

Российские

преди 1 година

По добре президенн... отколклото хера Мустафа и Иво прокопиев...

31

Анонимен

преди 1 година

Възраждане победа!