113

аз съм за Референдум

преди 1 година

Вече не вярвам на политиците искам народа пряко да управлява! Няма смисъл от 230 търтeя и обслужващия ги персонал,излишни разходи! За РЕФЕРЕНДУМ !!!

112

зАз

преди 1 година

"Мадам Н.", много късно съ осетихте, че Радко Фърчилото е хАмериканси агент на влияние у Бг, Фърчилото е завършило две академии на ВВС у САЩ, а през "ситото" на военото разузнаване на Пентагона не се минава лесно, 110% нашту пРезидентин има досие у Пентагона още от времето когато е "школувал" там. Преиграха ви "Мадам Н.", Без мълчаливото "съгласие и одобрение" на Щатите, Фърчилото, едва ли щеше да спечели втори президентски мандат!

111

перко

преди 1 година

Нинова смешна си, направо удари дъното! Всеки ви пречи, а на практика вие сте изпълнителната власт. Заринахте България с евтини дърва 65лв. за кубик, удавихте я с олио 2.60- 2.80 за литър, газ на 4-ри пъти по ниска ценаи да не изброявам всичките ви заслуги. Радев недължи първия си мандат на БСП, а на Борисов! Плачи на своите гробища, а не на чужди!

110

До 118

преди 1 година

Зависи от гледната точка. Ако говориш за избиването на генералитета ,аз напълно го оправдавам. Да остави това,че те ни направиха съучастници във фашисткоте престъпления,ами ако се запознаеш по отблизо с документи,ще видиш,че корупцията още тогава е била огромна! Поинтересувай се старите сгради в центъра на кого са били и как са закупени. Например масово са подкупвали генерали за да одобрят закупуване на некачествено оръжие за нашата армия! Рушветите са влагани в недвижимост! И сега е същото,так

109

.....

преди 1 година

До До Тоз пък Румъния дръпнаха рязко напред поради влизането в сила на закон за Лустрация. В Румъния е забранено да влизат в политиката хора виновни за лошия преход. Те дори не могат да са преподаватели в университетите. В България комунистите виновни за трите фалита на България в първите 15г. след 1989г.в момента са министри, те са професори.Пример Румен Гечев два пъти фалирал България е преподавател в университет. Закона за Лустрация спаси Румъния.България трябва да въведе Лустрация и ще дръпне напред.

108

До 117

преди 1 година

А пък Боко изгони 2 милиона,които никога няма да се върнат.Все едно ги е убил.Ако сметнем и децата им родени в чужбина,ще се получи още една България.

107

До Тоз пък

преди 1 година

И с кавички и без,ако ги праснеш с по 20 години затвор, както в Румъния,България ще живне!

106

Мартин Лутър Кинг

преди 1 година

Имам аз една мечтаБуци,Киро,Корни и КокораВ колона по един към затвора !!

105

Тоз пък!

преди 1 година

До До Тоз пък "Народният" и особено "съд", винаги трябва да се поставят в кавички когато се говори за това историческо събитие, защото това нито беше съд, нито бе народен

104

До Тоз пък

преди 1 година

Прав си,че Народния съд е далеч по ефикасен демократичен метод за налагане на справедливост в обществото!

103

Тоз пък!

преди 1 година

До За РЕФЕРЕНДУМ !!! Референдумите са голяма грешка когато масово обществото ни е неуко и податливо на конспирации.

102

Анонимен

преди 1 година

Корнелия плача за тебе да знаеш, плача. Кой сега ще ти седне в удобния стол? На кой ни оставяш Корнелия?:)))))))))))))))))

101

За РЕФЕРЕНДУМ !!!

преди 1 година

Писна ни да ни управляват разни лешояди! Дебелогъzaта комунистка,зеления чорап,Пинокио,Простака,Кокорчо,Тaпeтa,Буци,Доги,изцъкления шестак,Цеко апартамента и още куп мутраци в костюми и финнио бноски! За България трябва пречистване или РЕФЕРЕНДУМ,или Народен съд,каквото народа каже!!!

100

Социаглиcт

преди 1 година

И двамата сте от един дол дренки Корни. За такива като вас народа казва " Храни куче да те лае"!

99

Анонимен

преди 1 година

До ПеевскиТи Върхивният Административен Съд постанови Пеевски да е на границата. Първо си научете законите и после ходете в политиката, ***!

98

Безплатна РЕКЛАМА

преди 1 година

В събота на връх Бузлуджа ще се проведе поредната среща на БСП с нейни симпатизанти! Да заповядат всички българи милеещи за Родината! Безплатен транспорт!Ще бъдете приятно изненадани от български изпълнотели и безплатна скара за всички! Забраняват се използването на алкохол с изключение на бира! ДОБРЕ ДОШЛИ, ЗАПОВЯДАЙТЕ !!!

97

ЧЕРВЕНА СГАН

преди 1 година

До Единни България Защо така без ДПС?! Това е партия, с която БСП традиционно управляват! Близки са си, познават се добре... Пък сега подобно пренебрежение!

96

Нео

преди 1 година

Корнелия не спира с лъжите. Тази коалиция постави национален рекорд по лъгане! Чорапът не каза да изберат "НОВ председател", а само председател и това при добра воля може да стане още днес. Става въпрос за връщане на предишния. Другият вариант няма шанс!

95

Ралица

преди 1 година

94 ти да не си спал на течение що за мания що за злоба 94 щом си некадърен и не можеш да си управляваш живота си вини себе си добре че е Борисов че неспособните да го мразят

94

Анонимен

преди 1 година

Ей,богу,писна ми от този Радев.Кой му дърпа конците в своя изгода.