173

Анонимен

преди 1 година

Много добре е направил. Няма кой да търпи едно вредно правителство.

172

ЬЬЬ

преди 1 година

С камъните на бсп по главата на бсп,но сметката за такова президент(че) е на гърба на всички българи.Да ви е честито!

171

Анонимен

преди 1 година

До мдаа, к.166 Толкова умно стрина Корни се дистанцира, че веднага се залепи за Просто Киро, стана търговец на оръжие и боеприпаси срещу руснаците, замълча при изгонването на 70 дипломати и ни остави без газ. Киро и министърът на МЕ А.Николов го удариха на гешефт, Нинова си затвори очите и доста милиони от търговията с посредник отидоха в джобовете на двамата гешефтари. Така че червената бизнесменка да не се прави на светата вода ненапита!

170

Хахо

преди 1 година

Другарката"Нито един патрон"сериозно е луднала и БСП ще се сгромоляса на изборите до 5-6 % и това ще е кряят на Кони.Кирил Добрев трябва да поеме партията след изборите.Нинова-оставка.

169

Никола Стефанов

преди 1 година

"Първия си мандат дължи на БСП, за втория вече го подкрепиха и други партии" - Нинова нещо се е пообъркала. Генерал Радев спечели първия си мандат въпреки подкрепата на БСП, а не благодарение на нея. БСП просто се закачи за него с цел да изкара някакви политически дивиденти за предстоящите тогава парламентарни избори през 2016. Които, между другото, успяха да издънят успешно.

168

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.167 Селски, научи се да пишеш правилно- едно изречение си написал - четири правописни грешки! Ти да не си племенник на Боце от ВМШ или си братовчед на Деса от Аккадънлар - Селото на белите кадъни, сега Дулово? Ама и те говорят по-добре от това, което ти пишеш.

167

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.173 Още преди последните избори селянката отвори голямата уста, но ППО по места, организирани от К.Добрев, започнаха агитацията за Радев и тя остана безмълвна. Верните й членове от НС и ИБ замълчаха и Радев стана президент 2-и мандат. Сега Нинова отвори устата, но след гафовете с продаденото оръжие на Украйна чрез Полша и изгонването на руските дипломмати тя се очерта като Петата колона на САЩ в БСП и сега репутацията й е силно подмокрена. Остава ПП да я предложат за свой депутат.

166

Анонимен

преди 1 година

Радев го интересува само да печели симпатии като президент дори и това да означава да ви нахейти и вас, друго не го интересува ама и не ставате де то се вижда от далече.

165

Анонимен

преди 1 година

Нинова кажи си цялата истина за Радев и ще ти олекне това беше президента на БСП

164

Възраждане

преди 1 година

До Анонименнад 20% за Възраждане на идващите избори :)

163

Анонимен

преди 1 година

Радев е президента който Нинова избра и го предложи щом тя казва това значи е вярно защото тя най добре знае каква е играта на Радев и тя е замесена с Русия знае че Радев е техния човек и затова свалиха Петков защото неговото правителство беше против руските интереси точно и ясно

162

Анонимен

преди 1 година

Когато нещо е добро за България се случва така да бъде стъпкано оплюто и унищожено защото ние не искаме промяна а да си гледаме мизерния евтиния *** живот и да ни ограбват от сутрин до вечер да ни хранят с лъжи и пропаганда искаме руска газ но тя не е евтина и ще плащаме на господаря в рубли да може да си води кървавата война Това го иска и нашия фигурант всеки народ си заслужава съдбата

161

Анонимен

преди 1 година

Нинова много ме изненада нарече нещата с истинските им имена права е за Радев но да каже защо го е инсталирала за президент

160

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм бил с комунистите но Нинова тоя път е много права дори успя да се адаптира в тая коалиция заедно с десни парти аз си мислех че тя ще изгърми коалицията а то стана от ИТН

159

Анонимен

преди 1 година

Импичмант на резидента върти суче все към Русия ни бута

158

мдаа

преди 1 година

Бас държа че Нинова ще направи по-висок резултат на следващите избори защото много умно се дистанцира от руския мафиот гергов и трафиканта на валута Добрев.БСП не е партия на червените милионери а партия на хората с леви разбирани.

157

Анонимен

преди 1 година

Фигуранта изпълнява заповедите на Кремъл Сега ще видим истинското лице на Радев и как продава България на Русия

156

бг

преди 1 година

без да съм бесепист Нинова е абсолтно права .Радев чрез машата си чалгарът учиндолски свалиха правителството заради нарушените руски интереси и изградената интерконекторна връзка и заради подкрепата за украйна.Мръсни кремълски слуги!

155

Анонимен

преди 1 година

Мафията и Русия е едно и също ние всички видяхме как се обединиха да свалят чиновника Петков защото това не беше в интерес на Русия Нинова е права за Радев защото тя много добре знае какво правят руските господари със слугите си

154

до 134

преди 1 година

по-голяма глупост не бях чела! И кои са нашите "освободители"? Явно и ти си от промитите :))))