28

Свобода

преди 1 година

Гешев е човек на ГЕРБ и ДПС, какво чудно има, за тази мафия говорим.

27

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Яли,пили и са...веселили с народни пари и пак...препрани -готови за нови...подвизи.

26

Анонимен

преди 1 година

9, 'При нас няма данни, а САЩ има. Чудна работа' --- м айната на СРАщ и на теб предателю ! срАщ не могат да се месят във вътрешните ни работи !

25

Анонимен

преди 1 година

И все така , ДОГАН ,ПЕЕВСКИ , БАЦЕ , И ......ГЕШЕЕЕЕВ !Това е , И ЛАФЪТ : ''ТУКА Е ТАКА'' !Айде , всички в *** си .

24

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде истина! Бойковата прокуратура не е съгласна със санкцийте на една от най-системно развитите страни в света. Да живее Бойко!

23

Мнение

преди 1 година

Единственото прекратено нещо е съществуването на тази опг "специализирана прокуратура".

22

До 22

преди 1 година

Абре ти в кой свят живееш бре!? Въобще знаеш ли нещо за държавата България!?

21

Анонимен

преди 1 година

Кой казва че нямало ''прозрачност'' , ето как , много прозрачно , ни се подиграват без да се притесняват !

20

Анонимен

преди 1 година

До Истукан "Пеевски се връща на власт." --- че той никога не си е ходил.

19

Анонимен

преди 1 година

Дали майка му ще си промени , отказът от него ?

18

Анонимен

преди 1 година

Това си е като присъда и съучастничество в едно за жалост на българския народ

17

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте, че гешев е сложен на поста с подкреапата на колониалните ни господари - ес и сащ! Както байдън си избира прокурори в ооосссраина (може да му слушате телефонния разговор), така са си избрали и гешев... но явно са подценили българиския тарикатлък!

16

Анонимен

преди 1 година

Ев-аЛАх , ....по заповед на Пеевски , с/у Пеевски .Те тва , никъде го няма !Тя майка му се ОТКАЗА от него , заради иМАнето , НО НЕ И ''ПРОКУдАТУРАТА'' , работникът на Пеевски-Гешев , е на линия !

15

Еркюл Поаро

преди 1 година

Мдааа... Делян Пеевски. Другарчето, с което никой не иска да си играе... освен Иван Гешев може би?Виждали ли сте болни от проказа?Който се доближи до тях, и той се разболява! Е, така става и с лицата в списъка "Магнитски"!!!

14

Истукан

преди 1 година

Пеевски се връща на власт.

13

Анонимен

преди 1 година

ХА-ХА ,МАФИОТА ОТ ДПС Е НЕВИННО МИНЗУХАРЧЕ - ЧЕСТИТО!!??

12

Аспарух

преди 1 година

На конете и обратно по родните места на прадедите ни.Може пък тази хубава територия да се засели от нормални човеци.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Мафията ГЕРБ-ДПС винаги е управлявала Държавата. Включително и през последната година. Чрез калиннките си назначени на важни позиции, кито саботираха Правителството." ---- точно така, но не без мълчеливото съгласие на ес и козяк! 10 години ес и козяк подкрепяха боко и ко, затваряха си очите за кражбите в името на "европейското развитие на България"! Над 10 години ес и козяк даваха съгласието си за продължаване геноцида над българина! След това си сложиха нови ялови мъпети.

10

ТОтал Щетъ

преди 1 година

Божков обаче го сготвиха, а той е единственият, който можеше да се оправи с всички тия мафиоти. Колко години не намериха никакви доказателства срещу него по 19-те обвинения? Познайте как ще завърши всичко това - гледали сме го - България ще бъде осъдена в Страсбург и ние - раята - ще платим цялата сметка. Друг е въпросът, че НИКОЙ не потърси къде са ценните артефакти приватизирани от МВР, които принадлежат на България. Рашков, къде са?!

9

...

преди 1 година

:))))))))))))))))))))))))))))))) Значи ко може да се каже за БГ прокуратурата? Епа само едно може да се каже гешефтарщина! И в този конкретен случай съм напълно убеден, че краравите са далеч дале по-праи от БГ прокуратурата! *** тука има хора като ахмед доган и делян пеевски където са недосегаеми за закона говоря де! те са над закона! Бойко борисов просто той беше и си е една мутра поставена да ги прикрива! това за жалост е действителноста тука по тез земи!!!